Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#846312 Μιλάμε για όργιο. Αυτό που δείχνει τώρα ο Αντ1 είναι για γέλια και για κλάματα
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
Corto Maltese έγραψε:Μιλάμε για όργιο. Αυτό που δείχνει τώρα ο Αντ1 είναι για γέλια και για κλάματα

Με διαφημισεις κονσερβα και η μια βλακεια μετα την αλλη,να πεταει ο Τακης "Τωρα στην ευθεια ο Περεζ τον εχει περασει,δεν γλιτωνει ο Λεκλερκ,εχει κολλησει πισω του....τελικα δεν μπορει,κρατηθηκε ο μονεγασκος".
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#846332 Εγώ ακόμα απορώ με ποιο σενάριο ο Λεκλέρ θα είχε κρατηθεί εντός πίστας στην αρχή χωρίς να καταστρέψει μονοθέσιο και αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846358 Kάθε εμπόδιο για καλό λένε.
Έτσι, στριμάκι που με πέταξε στο ESPN, και αντίο μλάκες εκεί στον ΑΝΤ1.
Δεν άνοιξα καν τιβι το μεσημέρι
Εύχομαι να σταματήσει η μετάδοση από τους ηλίθιους, βασικά ο Πουρναράκης με ενοχλεί κυρίως και λιγότερο ο Σειτανίδης.
ΕΡΤ και ξερό ψωμί, απλά και απέριττα.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#847217 Ξεκινάει ο πρώτος γύρος...λένε ξεκίνησε πολύ καλά ο λεκλερ,θα τον αρπάξει,τελικά δεν μπορεί εδώ,στην επόμενη στροφή...να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#847398 Αντ1+ κόπηκε. Τους δώσαμε μια ευκαιρία, στην αρχή πηγαινε καλα από ένα σημείο και μετά ήταν πολύ κακη η εμπειρία.

Στην τηλεόραση δεν επαιζε η επαιζε και κάθε c seconds έκανε διακοπή για ένα δευτερόλεπτο ενώ από iPad η κινητό επαιζε στο ιδιο σπιτι. Επίσης από κινητό η iPad καθε τόσο κολλούσε και ήθελε restart η εφαρμογή.

Από την άλλη ηταν ωραια να μπορείς να τα σχετικά πιο μετά. Βέβαια ακόμα και εκεί στην αρχή ήταν υπερβολικά αργοί στο ανέβασμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#847436 Αυτή είναι η αλήθεια, τους δόθηκε η ευκαιρία φέτος (το μοιραζομουν με το γιο μου που είναι φοιτητής), αλλά τελικά ήταν κάτω του μετρίου.
Απλά είχα εικόνα κάποιες Παρασκευές πρωί από το γραφείο και από το κινητό όταν έλειπα για ΣΚ.
Τεχνικά έχει αρκετά θέματα. Δεν θυμάμαι να είδα κανέναν αγώνα χωρίς τουλάχιστον 1-2 διακοπές, που έπρεπε να βγεις και να ξαναμπείς στην εφαρμογή.
Αλλά το κυριότερο είναι αυτή η ακατάπαυστη φλυαρία του Τάκη λέγοντας ένα κάρο μπούρδες, θέλοντας και καλά να δώσει στόμφο στη μετάδοση.
Σε όλους τους αγώνες τους ξέφευγαν αρκετά σοβαρά πράγματα, που μπορούσες να εντοπίσεις άνετα κοιτώντας χρόνους.
Ο Πάνος - σίγουρα πιο σοβαρός - αν είχε ένα άλλο συμπαρουσιαστή, θα ήταν σίγουρα καλύτερα.
Η ΕΡΤ τελικά ήταν παράδεισος. Μόνο F1tv του χρόνου.

.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#847448 Γιατί όχι

Την Κυριακή ήμουν στο σπίτι του γαμπρού και της αδερφής και επειδή εκείνοι δεν έχουν F1TV και υπόκεινται στο μαρτύριο Πουρναράκη, παίξαμε με mirroring από το iPhone στην τηλεόραση τους

Γαμάτο και χωρίς κολλήματα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
cmarin έγραψε:
BARHonda έγραψε:Ευελπιστούμε σε 4Κ κάποια στιγμή το F1 TV, καιρός είναι

+ TV app

Αυτό. Δε γίνεται τόσα χρόνια να αγνοούν τις smart TV, έλεος.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#847455 Εχω μια Hitachi Android TV της πλακας.

Κατεβασα την F1 TV στην τηλεοραση και παιζει μια χαρα.

Τι εννοειτε οτι περιμενετε TV app;

Καταλαβαινω κατι λαθος;