Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
Nikos! έγραψε:Το αντίθετο θα έλεγα. Φέρνει δύο μεγάλα απντειτς στους επόμενους αγώνες. Πάτωμα και ανάρτηση αν και όπως έχω αναφέρει πριν λίγες μέρες, συμφέρει να μείνει στη 4η θέση μέχρι 1η Ιουλίου για να πάρει +10% cfd tokens.

Για αυτό είσαι σίγουρος; Εγώ ήξερα ότι η τελική κατάταξη της προηγούμενης χρονιάς καθορίζει τα tokens για ολόκληρη την επόμενη.
Αν ισχύει είναι άλλη μια τρισμέγιστη παπαριά στους πιο αστείους κανονισμούς σπορ παγκοσμίως.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:
Nikos! έγραψε:Το αντίθετο θα έλεγα. Φέρνει δύο μεγάλα απντειτς στους επόμενους αγώνες. Πάτωμα και ανάρτηση αν και όπως έχω αναφέρει πριν λίγες μέρες, συμφέρει να μείνει στη 4η θέση μέχρι 1η Ιουλίου για να πάρει +10% cfd tokens.

Για αυτό είσαι σίγουρος; Εγώ ήξερα ότι η τελική κατάταξη της προηγούμενης χρονιάς καθορίζει τα tokens για ολόκληρη την επόμενη.
Αν ισχύει είναι άλλη μια τρισμέγιστη παπαριά στους πιο αστείους κανονισμούς σπορ παγκοσμίως.

Ναι. Το έχω αναλύσει σε ένα ποστ.

Τρέχει κάθε 6 μήνες. Η περίοδος αυτή είναι από Ιανουάριο μέχρι Ιούνιο και η φερραρι πήρε 75% επειδή ήταν 2η στο κατασκευαστών.

Τώρα η περίοδος θα τρέξει από Ιούλιο μέχρι Δεκέμβριο και αν είναι 4η μέχρι τότε θα πάρει +10% και θα πάει στο 85%

Εδώ είσαι

viewtopic.php?p=891169#p891169

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#891312 Λογικά εμείς έχουμε εντζινίιρς για μηχανές εσπρέσσο, σ' αυτά είμαστε πρώτοι(οι Ιταλοί).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#892126 Ένα άρθρο σήμερα στη gazzetta λέει ότι οι επόμενοι 3 αγώνες είναι κρίσιμοι για τον Βασερ και ότι πιθανή αλλαγή είναι με τον Antonello Coletta (αυτόν που είναι επικεφαλής στο λεμαν).

https://www.planetf1.com/news/fred-vass ... 20campaign.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#892136 Μπα! Τι μου λες!!

:lol: :lol:

Εχε χαρη που με τον Μπαγιερν ειμαστε ψυχοπονιαρηδαι , θα αγοραζαμε τον ΠΑΟ FC σε αλλη περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#892139 Εννοείται ότι όλοι τους κράζουν σήμερα και εννοείται ότι προφανώς το πρόβλημα όπως έχουμε πει είναι ο Vigna και ο Elkan.

Τα λέει κι ο Αλεζι

So, when Jean Alesi says something like "Vasseur does not have the power that someone like Jean Todt had. The difficulties are not in his choices, but in some people who today within Ferrari want to lead and are not competent."

Δε θα αλλάξει τίποτα και να φύγει.

Μόνο χειρότερο κακό θα κάνει στην ομάδα.

Καλά τα λέει ο Vanja

https://x.com/aerotechvh/status/1933105 ... 6u_I7YUjdQ

Επίσης διαβάζω ότι κύκλοι του Λεκλερκ λένε πως αν φύγει ο Βασερ είναι πολύ πιθανό να φύγει κι αυτός. Ο μόνος που τραβάει την ομάδα μπροστά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#892172 Εικόνα

Εν τω μεταξύ δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο βασικός λόγος που είναι στην ομάδα είναι ο Ελκαν ο οποίος είναι προσωπικός του φίλος.

Ο Σαινθ σε δήλωση του λέει τα ίδια Παντελακη μου τα ίδια Παντελή μου, όταν αρχίζουν τα ζόρια στη φερραρι αρχίζει το finger pointing και γενικά μια ατμόσφαιρα που δε βοηθάει την ομάδα η οποία προφανώς ξεκάνει από πάνω.

Κάποιοι λένε ότι όλο αυτό βγήκε στη φόρα από κύκλους του ίδιου του Ελκαν γιατί 3 ιταλικα mainstream μέσα ταυτόχρονα έκαναν το ίδιο δημοσίευμα.

Οι οδηγοί πάντως στηρίζουν Βασερ εμφανώς σε όλες τις δηλώσεις τους από το να λένε «νο κομεντ».

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#892174 Ο βλάκας ο κουστουμάτος και η αυλή του θα βρούνε όσα θύματα χρειάζεται για να μένουν στο απυρόβλητο. Και δε θα σηκώσει ποτέ κεφάλι η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#892180 Συμφωνώ και με τους 2 σας από πάνω.

Η φοράδα έχει δομικό πρόβλημα, και δεν της φταίει κανένας Μασέρ, Ριζότο κι Αριβεντέρτσι.

Ο δε Λούης, θαμπώθηκε από το θρύλο αλλά εν τέλει κατέληξε στην ομάδα νεκροταφείο ελεφάντων και κατά τη γνώμη μου (μακάρι να διαψευστώ) δεν θα τα καταφέρει εκεί που επίσης απέτυχαν οι Alonso και Vettel.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:Ο βλάκας ο κουστουμάτος και η αυλή του θα βρούνε όσα θύματα χρειάζεται για να μένουν στο απυρόβλητο. Και δε θα σηκώσει ποτέ κεφάλι η ομάδα.

Ακριβώς. Καταστρέφουν την ομάδα.

Μια ενδιαφέρουσα άποψη είναι αυτή

https://x.com/noncsi120/status/19332036 ... 6u_I7YUjdQ

Διαφωνώ βέβαια με αυτό αν και έχει μια λογική

5. Distance from Maranello and tradition: a UK-based HQ where engineers can work without the constant pressure of heritage, inefficient processes and shareholders breathing down their necks.

Ζορζ ο Λουης τη πάτησε. Δε ξέρει που έχει μπλέξει.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#892189 Το κόμπλεξ των Βρετανών με τις ομάδες που δεν έχουν έδρα τα Midlands είναι απίστευτο. Όταν κερδίζει η πρώην Ρενό νυν Αλπίν την αναφέρουν ως Enstone based μην τυχόν και νομίζει κανείς ότι είναι γαλλική ομάδα. Και φυσικά το αξεπέραστο είναι ότι όταν υπήρχε Toyota συνέχεια έκαναν άρθρα ότι αν θέλει να πετύχει το ΤΤΕ θα πρέπει να φύγει από την Κολωνία και να πάει στην Αγγλία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Nikos! έγραψε:

< >

Μπα! Τι μου λες!!!

Νομιζω οτι ολα αυτα θα λυθουν μολις γινει πιο γληγορος. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Μπα! Τι μου λες!!!

Νομιζω οτι ολα αυτα θα λυθουν μολις γινει πιο γληγορος. :rtfm:

Μα πρέπει να γίνει πιο γρήγορος γιατί παντού είναι πίσω από τον τιμέιτ του.

< >