- 02 Φεβ 2024, 15:51
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν ο Τοτο, θα έκανα πρόταση στον Alonso. Είναι ο μόνος στο grid που αποδεδειγμένα μπορεί να φέρει τίτλο. Προφανώς και τα έχει τα χρονάκια του, αλλά παραμένει ταχύτατος και διψασμένος για διακρίσεις.
Αλλα ειναι και ο μονος στο γκριντ που μπορει να κανει την ομαδα πτνα σε χρονο ντετε
Για μενα μακαρι να παει εκει ο Ναντο, αλλα εχω την αισθηση οτι ο Ρασσελ μπορει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια αν του δωσουν ενα καλο μονοθεσιο.
Δεν θα το έλεγα. Δεν έχει δώσει κανένα δείγμα μεγαλείου ο Russell.
Από την νέα γενιά, το βάζω κάτω από Leclerc, Norris, Piastri (με αυτή την σειρά προς το παρόν).
Νταξ, ολοι προβλεψεις κανουμε. Και ολοι εχουμε καταταξει τους οδηγους στο μυαλο μας με μια συγκεκριμενη σειρα. Κανενας μας δε μπορει να ειναι σιγουρος
Παντως το να εισαι τοσο κοντα στο Λουη σε απολυτη ταχυτητα, αποτελει δειγμα μεγαλειου. Και σε σταθεροτητα εχει δωσει καλα σημαδια ο Γεωργιος. Επισης δεν εδειξε να καταρρεει περσι που εκανε τη χειροτερη χρονια του μεχρι σημερα. Τελος εχει δωσει καλα στοιχεια οσον αφορα το γυρολογιο του και το "διαβασμα" που κανει στον αγωνα.
Στο τελος τελος του 2024 θα ξερουμε ακριβως ποσα ψαρια επιασε ο Φονεας και ποσα μπαρμπουνια επιασε με τον κωλο του ο Λουης.
Και στο τελος του 2025 θα ξερουμε (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ την πρωτη τους χρονια σαν ομοσταβλοι) το ποσο κοντα στο Λουη μπορουμε να καταταξουμε το Λεκλερ.
Τι εκανε δηλαδη ο Ρασελ εκτος απο το ξεβρακωμα στον Μποτας που του εξασφαλισε και την θεση στην ομαδα; Σε μια χρονια που λογω δελφινισμου δεν ηταν οδηγισιμη η Μερκ τα πηγε καλυτερα απο τον 36ρη Χαμιλτον. ΟΚ.
Περσι ομως που και το φαινομενο μειωθηκε και το αμαξι ηταν καλυτερο, εχασε. Λιγο μεν αλλα εχασε. Τον πειραξε ομως και γιατι την πατησε απο τα παιχνιδια του μυαλου που του επαιξε ο Χαμιλτον, η Σιγκαπουρη ειναι παραδειγμα.
Φετος ο Χαμιλτον στην τελευταια του χρονια δεν θα δεχθει της προσοχης που δεχθηκε περσι, αφου φευγει στο τελος της και λογικο ειναι. Η ομαδα θα ριξει το βαρος στον Ρασελ που θα ειναι και το 25 λογικα.
Η ουσια ομως ειναι αλλη. Αυτη η χρονια ολοι θα θελουν να τελειωσει γρηγορα πριν ακομα αρχισει.
Γιατι η μεταγραφαρα των κοκκινων εσκασε σαν ατομικη βομβα ( εγω δεν θεωρω ουτε τον Βολφ σιγουρο για το 25 )
Κι ενα σχολιο για τον φιλο μου τον g. Τι χαμπαρια μαστορα; Απο το 25 παρεα θα βλεπουμε τους αγωνες ε; Οσα εσυρες στην φοραδα τοσα χρονια που σε ξερω, θα τα πληρωσεις κερατα με παλαιωμενο τσιπουρο και monkey shoulder