Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Geo f1 έγραψε:Εχει κουρασει αυτο το κλεμενο.
Χωνεψτε το
Το αξιζε 1000%

Ό,τι έγραψε, έγραψε. Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Αν πρόσεξες, 7κις γράφουμε. Και στον δικό σου, του έδωσα το τρίτο ήδη από την περυσινή σίλι σίζον:

diplomat 02/23 έγραψε:Μαξ Βερστάπεν, καλοφάγωτο το three-peat. :lipsealed:

:s_dunno :s_dunno :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#854829 Να παει ο Αλονσο στον Τοτο,η να παραμεινει στην κακομοιρη ASMR?
Άβαταρ μέλους
By glf
#854832 Προβλέπω μεγάλη σύγκρουση ιταλικής και λονδρέζικης μόδας.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
sparticle έγραψε:Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου για τον Alonso, πχ στη Βραζιλία του 2012 ήταν μόλις μια στραβοτιμονιά (του Vettel) μακριά, αλλά η καριέρα του Alonso στη Ferrari είναι νομίζω πολύ μεγαλύτερη κουβέντα κι από αυτό.

Όχι του Φέτελ αλλά κάποιου από τους άλλους 15 που ακολουθούσαν και δεν ακούμπησαν το αμάξι που ήταν ανάποδα στην πίστα. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή ο Φέτελ εξάντλησε κωλοφαρδία 20ετίας και γι'αυτό στη Φερράρι όποιο συμβάν γύριζε εις βάρος του. Από έξω; βγαίνει ο από έξω. Από μέσα; βγαίνει ο από μέσα. Ρόδα δικιά του με φτερό; Σκασμένη ρόδα. Ρόδα άλλου με φτερό δικό του; σπάει το φτερό κλπ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:
sparticle έγραψε:Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου για τον Alonso, πχ στη Βραζιλία του 2012 ήταν μόλις μια στραβοτιμονιά (του Vettel) μακριά, αλλά η καριέρα του Alonso στη Ferrari είναι νομίζω πολύ μεγαλύτερη κουβέντα κι από αυτό.

Όχι του Φέτελ αλλά κάποιου από τους άλλους 15 που ακολουθούσαν και δεν ακούμπησαν το αμάξι που ήταν ανάποδα στην πίστα. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή ο Φέτελ εξάντλησε κωλοφαρδία 20ετίας και γι'αυτό στη Φερράρι όποιο συμβάν γύριζε εις βάρος του. Από έξω; βγαίνει ο από έξω. Από μέσα; βγαίνει ο από μέσα. Ρόδα δικιά του με φτερό; Σκασμένη ρόδα. Ρόδα άλλου με φτερό δικό του; σπάει το φτερό κλπ

Σωστος και γλαφυρος στην περιγραφη σου :thumbsup:

Εκτος απο οσα ειπες και αφορουν την "ανοιχτωσια πισω πορτας" του αιωνα που ειχε ο Γερμανος, εγω θα σταθω κλασικα στο οδηγικο σκελος...

Μιλαμε οτι παιχτηκε ο τιτλος στον ποντο, απο εναν Αλονσο που ειχε κατα ΜΟ μισο δευτερολεπτο χειροτερο μονοθεσιο εκεινη τη χρονια. Ισως η 2η καλυτερη οδηγικη χρονια που εχω δει στη ζωη μου, μετα την περσινη που εκανε ο Μαξ.

Οσο για το Φεττελ, απεδειξε οτι οταν βαραινει η μπαλα, γεμιζει το βρακακι του με κακακια. Φαση απο αυτες που του κοστισαν την υποβαθμιση σε ----> Φεττελακος :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854839 Εγώ πάντως αν ήμουν ο Τοτο, θα έκανα πρόταση στον Alonso. Είναι ο μόνος στο grid που αποδεδειγμένα μπορεί να φέρει τίτλο. Προφανώς και τα έχει τα χρονάκια του, αλλά παραμένει ταχύτατος και διψασμένος για διακρίσεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν ο Τοτο, θα έκανα πρόταση στον Alonso. Είναι ο μόνος στο grid που αποδεδειγμένα μπορεί να φέρει τίτλο. Προφανώς και τα έχει τα χρονάκια του, αλλά παραμένει ταχύτατος και διψασμένος για διακρίσεις.

Αλλα ειναι και ο μονος στο γκριντ που μπορει να κανει την ομαδα πτνα σε χρονο ντετε :lol:

Για μενα μακαρι να παει εκει ο Ναντο, αλλα εχω την αισθηση οτι ο Ρασσελ μπορει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια αν του δωσουν ενα καλο μονοθεσιο.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#854842 Αν πάει ο Ναντο στη Μερκ, κάτι θα γίνει κ το μονοθέσιο θα είναι 5ο-6ο

< g32 >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν ο Τοτο, θα έκανα πρόταση στον Alonso. Είναι ο μόνος στο grid που αποδεδειγμένα μπορεί να φέρει τίτλο. Προφανώς και τα έχει τα χρονάκια του, αλλά παραμένει ταχύτατος και διψασμένος για διακρίσεις.

Αλλα ειναι και ο μονος στο γκριντ που μπορει να κανει την ομαδα πτνα σε χρονο ντετε :lol:

Για μενα μακαρι να παει εκει ο Ναντο, αλλα εχω την αισθηση οτι ο Ρασσελ μπορει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια αν του δωσουν ενα καλο μονοθεσιο.

Δεν θα το έλεγα. Δεν έχει δώσει κανένα δείγμα μεγαλείου ο Russell.
Από την νέα γενιά, το βάζω κάτω από Leclerc, Norris, Piastri (με αυτή την σειρά προς το παρόν).
Άβαταρ μέλους
By g8777

Μονο για λογους πρεστιζ θα δικαιολογουνταν τετοια κινηση, ως μινι ξεπλυμα της απωλειας του GOAT.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
George_Prix έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

:metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Από την νέα γενιά, το βάζω κάτω από Leclerc, Norris, Piastri (με αυτή την σειρά προς το παρόν).

Νταξ, ολοι προβλεψεις κανουμε. Και ολοι εχουμε καταταξει τους οδηγους στο μυαλο μας με μια συγκεκριμενη σειρα. Κανενας μας δε μπορει να ειναι σιγουρος :s_dunno

Παντως το να εισαι τοσο κοντα στο Λουη σε απολυτη ταχυτητα, αποτελει δειγμα μεγαλειου. Και σε σταθεροτητα εχει δωσει καλα σημαδια ο Γεωργιος. Επισης δεν εδειξε να καταρρεει περσι που εκανε τη χειροτερη χρονια του μεχρι σημερα. Τελος εχει δωσει καλα στοιχεια οσον αφορα το γυρολογιο του και το "διαβασμα" που κανει στον αγωνα.

Στο τελος τελος του 2024 θα ξερουμε ακριβως ποσα ψαρια επιασε ο Φονεας και ποσα μπαρμπουνια επιασε με τον κωλο του ο Λουης.

Και στο τελος του 2025 θα ξερουμε (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ την πρωτη τους χρονια σαν ομοσταβλοι) το ποσο κοντα στο Λουη μπορουμε να καταταξουμε το Λεκλερ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Νταξ, ολοι προβλεψεις κανουμε. Και ολοι εχουμε καταταξει τους οδηγους στο μυαλο μας με μια συγκεκριμενη σειρα. Κανενας μας δε μπορει να ειναι σιγουρος :s_dunno

Παντως το να εισαι τοσο κοντα στο Λουη σε απολυτη ταχυτητα, αποτελει δειγμα μεγαλειου. Και σε σταθεροτητα εχει δωσει καλα σημαδια ο Γεωργιος. Επισης δεν εδειξε να καταρρεει περσι που εκανε τη χειροτερη χρονια του μεχρι σημερα. Τελος εχει δωσει καλα στοιχεια οσον αφορα το γυρολογιο του και το "διαβασμα" που κανει στον αγωνα.

Στο τελος τελος του 2024 θα ξερουμε ακριβως ποσα ψαρια επιασε ο Φονεας και ποσα μπαρμπουνια επιασε με τον κωλο του ο Λουης.

Και στο τελος του 2025 θα ξερουμε (ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ την πρωτη τους χρονια σαν ομοσταβλοι) το ποσο κοντα στο Λουη μπορουμε να καταταξουμε το Λεκλερ.

Τι εκανε δηλαδη ο Ρασελ εκτος απο το ξεβρακωμα στον Μποτας που του εξασφαλισε και την θεση στην ομαδα; Σε μια χρονια που λογω δελφινισμου δεν ηταν οδηγισιμη η Μερκ τα πηγε καλυτερα απο τον 36ρη Χαμιλτον. ΟΚ.

Περσι ομως που και το φαινομενο μειωθηκε και το αμαξι ηταν καλυτερο, εχασε. Λιγο μεν αλλα εχασε. Τον πειραξε ομως και γιατι την πατησε απο τα παιχνιδια του μυαλου που του επαιξε ο Χαμιλτον, η Σιγκαπουρη ειναι παραδειγμα.

Φετος ο Χαμιλτον στην τελευταια του χρονια δεν θα δεχθει της προσοχης που δεχθηκε περσι, αφου φευγει στο τελος της και λογικο ειναι. Η ομαδα θα ριξει το βαρος στον Ρασελ που θα ειναι και το 25 λογικα.

Η ουσια ομως ειναι αλλη. Αυτη η χρονια ολοι θα θελουν να τελειωσει γρηγορα πριν ακομα αρχισει.

Γιατι η μεταγραφαρα των κοκκινων εσκασε σαν ατομικη βομβα ( εγω δεν θεωρω ουτε τον Βολφ σιγουρο για το 25 ) :shifty:

Κι ενα σχολιο για τον φιλο μου τον g. Τι χαμπαρια μαστορα; Απο το 25 παρεα θα βλεπουμε τους αγωνες ε; Οσα εσυρες στην φοραδα τοσα χρονια που σε ξερω, θα τα πληρωσεις κερατα με παλαιωμενο τσιπουρο και monkey shoulder :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By fokion
PaNick67 έγραψε:
Φετος ο Χαμιλτον στην τελευταια του χρονια δεν θα δεχθει της προσοχης που δεχθηκε περσι, αφου φευγει στο τελος της και λογικο ειναι. Η ομαδα θα ριξει το βαρος στον Ρασελ που θα ειναι και το 25 λογικα.

Η ουσια ομως ειναι αλλη. Αυτη η χρονια ολοι θα θελουν να τελειωσει γρηγορα πριν ακομα αρχισει.

Γιατι η μεταγραφαρα των κοκκινων εσκασε σαν ατομικη βομβα ( εγω δεν θεωρω ουτε τον Βολφ σιγουρο για το 25 ) :shifty:

Συμφωνω απολυτα. Ειδικά στο BOLD... θα ειναι μια χρονια καθαρα διεκπαιρεωτική για την Μερκ αν μη τι αλλο...
και ΛΟΓΙΚΑ ο Χαμiλτον εχει μια βασική εικονα ΚΑΙ για το όχημα του 2026 της Μερκ οσο κι αν προφανως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις εντωμεταξύ.....

Ποιος θα παει στη θεση του??? Δεν θα με εξέπληττε ακομα και ο Σουμι Jr αν θεωρήσουμε οτι στην Hass "χαντακώθηκε" και ειναι εστω αξιοπρεπής οδηγός.....
Βαλε ονομα, βαλε εθνικότητα βαλε Μερκ ( εταιρεία aka marketing )
Ισως ειναι ο πρώτος που "ξερει" το αυτοκινητο του 2024 καλυτερα απο τους the rest μια και λογικά το εχει ξεψαχνίσει στο sim....
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#854871 Λοιπον στη Merc στη θεση του Λουη παει ο Vettel!

Το διαβασατε πρωτα εδω, ειναι inside info (πιο inside απο τη γκλαβα μου πεθαινεις)