Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Αυτό το F1 TV είναι και μέσω PC, ή θέλει κινητό; Θέλω να το μοιράζω από το PC στις smart TVs του σπιτιού.
Το αγγλικό Sky είναι, σαν σχολιασμός;

Ναι και μεσω PC παιζει κανονικα αν θελεις. Το Αγγλικο Σκαι ειναι. Αν κανεις λιγο το κοροιδο με την πωρωση που εχουν τα Αγγλακια με τους εντοπιους οδηγους ωρες ωρες, η περιγραφη ειναι καλη. Οι τυποι ξερουν απο φορμουλα, εχουν και καμποσους ανταποκριτες μεσα στην πιστα, στα πιτς κτλ και δε λενε τις ασχοτοσυνες που πετανε οι Πουρναρακηδες οι Ελληνες.

Και μονο που ξερεις οτι εχεις ζωντανα ΟΛΑ τα σκελη σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες ή ακομα και σε κονσερβα αν δε σε βολεψει η ωρα μεταδοσης και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, το θεωρω σαν το πιο ευχαριστο εξοδο που κανω στη ζωη μου 1 φορα το χρονο.

Ευχαριστώ για την απάντηση, συντοπίτη. Τα τεχνικά είναι που με ενδιαφέρουν περισσότερο, για αυτό ρώτησα.
Γνωρίζω καλά την αγγλική μετάδοση, την βλέπω δεκαετίες. Βασικά την έβλεπα και όταν ζούσα Αγγλία, στο BBC, και μετά στο ITV.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#836782 Υπάρχει ένα application που μπορεί να ανοίξεις όσα παράθυρα θες ταυτόχρονα. Live timing, track positioning, in car και το tv feed.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#836784 Δεν είναι του Sky η μετάδοση. Έχουν ξεχωριστή δική τους που είναι πλέον και πολύ καλή.
Επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικειμενικοτητας.
Για fan της F1 το F1TV είναι τζάμπα με αυτά που προσφέρει. Μονόδρομος εδώ και χρόνια, ένα παραπάνω φέτος.

Το μόνο αρνητικό πλέον το ότι δεν έχουν app για smart TV. Δεν ξέρω αν έχουν βάλει στις πολύ καινούργιες.
Τελευταία επεξεργασία από ripper και 24 Σεπ 2023, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:
George_Prix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Αυτό το F1 TV είναι και μέσω PC, ή θέλει κινητό; Θέλω να το μοιράζω από το PC στις smart TVs του σπιτιού.
Το αγγλικό Sky είναι, σαν σχολιασμός;

Ναι και μεσω PC παιζει κανονικα αν θελεις. Το Αγγλικο Σκαι ειναι. Αν κανεις λιγο το κοροιδο με την πωρωση που εχουν τα Αγγλακια με τους εντοπιους οδηγους ωρες ωρες, η περιγραφη ειναι καλη. Οι τυποι ξερουν απο φορμουλα, εχουν και καμποσους ανταποκριτες μεσα στην πιστα, στα πιτς κτλ και δε λενε τις ασχοτοσυνες που πετανε οι Πουρναρακηδες οι Ελληνες.

Και μονο που ξερεις οτι εχεις ζωντανα ΟΛΑ τα σκελη σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες ή ακομα και σε κονσερβα αν δε σε βολεψει η ωρα μεταδοσης και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, το θεωρω σαν το πιο ευχαριστο εξοδο που κανω στη ζωη μου 1 φορα το χρονο.

Ευχαριστώ για την απάντηση, συντοπίτη. Τα τεχνικά είναι που με ενδιαφέρουν περισσότερο, για αυτό ρώτησα.
Γνωρίζω καλά την αγγλική μετάδοση, την βλέπω δεκαετίες. Βασικά την έβλεπα και όταν ζούσα Αγγλία, στο BBC, και μετά στο ITV.

Επισης κρατα στα υποψιν αυτο το αππ που ανεφερε ο Κορτο αν ειναι να το συνδυασεις με PC. Κανει παπαδες και ενδεχεται να γουσταρεις τη μεταδοση πολυ περισσοτερο απο οτι να ανοιξεις ενα μονο παραθυρο στην τηλεοραση... Μπορεις για παραδειγμα να χωρισεις την οθονη του PC στα 2-3-4 (οσο αντεχει το PC σου) κι εκτος απο την κανονικη μεταδοση του αγωνα να βλεπεις σε διαφορετικα παραθυρα ενα πινακα με τα γυρολογια ή συγκεκριμενα onboards απο οδηγους που γουσταρεις (δηλαδη Λεκλερ και Σαινθ :shifty: ) ή καποιου οδηγου που ειναι σε ωραια κοντρα και η κανονικη μεταδοση δειχνει ανιαρα πλανα εκεινη την ωρα...

https://multiviewer.app/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Δεν είναι του Sky η μετάδοση. Έχουν ξεχωριστή δική τους που είναι πλέον και πολύ καλή.
Επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικειμενικοτητας.
Για fan της F1 το F1TV είναι τζάμπα με αυτά που προσφέρει. Μονόδρομος εδώ και χρόνια, ένα παραπάνω φέτος.

Το μόνο αρνητικό πλέον το ότι δεν έχουν app για smart TV. Δεν ξέρω αν έχουν βάλει στις πολύ καινούργιες.

Αυτο δεν το ηξερα γιατι απο τοτε που βγαλανε το F1TV δεν ξανανοιξα Sky. Απλα θυμαμαι πως τοτε ηταν ακριβως το ιδιο team στη μεταδοση και νομιζα οτι συνεχιζουν ετσι!

Οσο για το μονοδρομο δεν το συζηταμε καν. ΤΣΑΜΠΑ ειναι για οσα σου προσφερουν. Ελπιζω να μη διαβασει η Λιμπερτυ αυτο το ποστ και μας χωσει καμια αυξηση :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#836789 Εγω παντως στο F1TV προτιμω τη μεταδοση του sky με Κροφτ και Μπραντλ. Οχι οτι οι αλλοι ειναι κακοι, απλως ο Κροφτι ειδικα ειναι φοβερος στην περιγραφη και φυσικα οποτε ειναι ο Μπραντλ στο σχολιο. Θεωρω οτι ειναι και θεμα ταλεντου δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#836793 Το θέμα είναι ότι sky δεν είναι εύκολο να έχουμε ενώ f1tv είναι.

Α, για να δείτε πόσο ευκαιρία είναι δείτε πόσο κοστίζει η ετήσια του Moto GP tv.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Επίσης δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικειμενικοτητας.

Νταξ δε λενε και τα αισχη, αλλα οσο και να προσπαθει η πτανα να κρυφτει, η χαρα δεν την αφηνει :s_tongue

Στη Σιγκαπουρη για παραδειγμα που τους πηρε τα κεφαλια ο Σαινθ, ενω ειχε πισω του το Νορρις και πλησιαζανε και τα 2 Αγγλακια της Μερσεντες, εκφραστηκε η απορια "θα δουμε αραγε 3 Αγγλους οδηγους στο βαθρο?". Εμενα απο το ενα αυτι μπηκε κι απο το αλλο βγηκε, αλλα αν το ακουγε κανενας Διας κι εσπαγε το ΠιΣι, την ΤιΒι και μερικες καρεκλες, δε θα τον ελεγα και τρελο :lol:

Και φυσικα οταν πεταει ο Λουης ειναι "Χαμμερ ταιμ" ενω οι υπολοιποι τα καταφερνουν λογω διαστημοπλοιου :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#836801 Συγγνωμη, στο F1TV δεξια μου εχει επιλογη κατι σαν γη/international? κατι τετοιο, το παταω και βγαινει η μεταδοση του Sky. Απλως ξεκιναει απο το σημα του πενταλεπτου πριν την εκκινηση και σταματαει ακριβως στις σαμπανιες
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#836803 Από τα εικονίδια του F1TV, το πρώτο είναι οι της Formula1 (Buxton, Baretto, Alex Jacques νομίζω, Coulthard, ίσως και άλλοι)

Το 2ο είναι τoυ Skysports

Όσο για το English bias του Sky, αγγλικό κανάλι με Άγγλους εκφωνητές, τι περιμένετε?
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Sijune21 έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Δεν το δείχνει απευθείας το ελεύθερο Αντ1; Μόνο κονσέρβα στις 16:30;

Δυστυχως μονο κονσερβα,κλασσικη @@αρια,δηθεν οτι επειδη ειναι πρωι δεν θα πιασει τηλεθεαση.Μια χαρα το ειδα απο στριμακι χωρις διακοπες.

Ναι, και είχε καλύτερη τηλεθέαση πρωινή ενημερωτική εκπομπή χαράματα Κυριακής :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:Στη Σιγκαπουρη για παραδειγμα που τους πηρε τα κεφαλια ο Σαινθ, ενω ειχε πισω του το Νορρις και πλησιαζανε και τα 2 Αγγλακια της Μερσεντες, εκφραστηκε η απορια "θα δουμε αραγε 3 Αγγλους οδηγους στο βαθρο?". Εμενα απο το ενα αυτι μπηκε κι απο το αλλο βγηκε, αλλα αν το ακουγε κανενας Διας κι εσπαγε το ΠιΣι, την ΤιΒι και μερικες καρεκλες, δε θα τον ελεγα και τρελο

:lol: :lol: :lol:

Same_old_story έγραψε:
Sijune21 έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Δεν το δείχνει απευθείας το ελεύθερο Αντ1; Μόνο κονσέρβα στις 16:30;

Δυστυχως μονο κονσερβα,κλασσικη @@αρια,δηθεν οτι επειδη ειναι πρωι δεν θα πιασει τηλεθεαση.Μια χαρα το ειδα απο στριμακι χωρις διακοπες.

Ναι, και είχε καλύτερη τηλεθέαση πρωινή ενημερωτική εκπομπή χαράματα Κυριακής :dizzy:

Νομίζω ότι αυτά έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα του συμβολαίου που έχει υπογράψει ο ΑΝΤ1 με την FOM. Ίσως να μην είχαν δικαίωμα να μεταδώσουν ζωντανά αυτόν τον αγώνα στο ελεύθερο κανάλι.