Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Καταλαβαίνω την κλάψα των κατρουλιάρηδων γιατί τα 2 μεγαλύτερα εν ζωή και εν ενεργεία brands της Φ1 από το 2025 θα είναι μαζί και θα δημιουργήσουν αδιανόητες καταστάσεις.

Όσο για τον Λεκλέρ ε εντάξει και ο Σένα όταν είχε 4 νίκες καριέρας σε Λότους και σε Τόλεμαν έκανε όνομα ως qualifier, αλλά αν ήσασταν κανονικοί φανς και όχι πανηγυρτζήδες της πλάκας θα το ξέρατε. Κανείς δεν τον έλεγε θεό γιατί έπαιρνε πολς με την MP4/5. Το δύσκολο είναι να πάρεις 23 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 4-5 νίκες, όχι να πάρεις 30 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 80. Αυτά.

Αυτα με τις νικες και τις ποουλς σε αριθμους ειναι ιστοριες για αγριους. Και οι Και ο "ενας γυρος" του Λεκλερ με τον οποιο εχεις ξετρελαθει τοσο πολυ, δε λεει ΤΙΠΟΤΑ αν δεν επαναλαμβανεται ΣΕ ΚΑΘΕ αγωνα. Ο Μονεγασκος απο τα 22 κουαλι της χρονιας θα κερδισει πεντακαθαρα τις 12 φορες, θα τα κανει μονος του κωλος τις 5 φορες και θα χασει οριακα τις αλλες 5.

Μαστερ στον 1 γυρο ειναι αυτος που μπορει να κερδισει 16... 19... 22 φορες τον ομοσταβλο του. Και φυσικα οσο καλυτερος θεωρειται ο ομοσταβλος, τοσο περισσοτερα κρεντιντς στο νικητη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Καταλαβαίνω την κλάψα των κατρουλιάρηδων γιατί τα 2 μεγαλύτερα εν ζωή και εν ενεργεία brands της Φ1 από το 2025 θα είναι μαζί και θα δημιουργήσουν αδιανόητες καταστάσεις.

Όσο για τον Λεκλέρ ε εντάξει και ο Σένα όταν είχε 4 νίκες καριέρας σε Λότους και σε Τόλεμαν έκανε όνομα ως qualifier, αλλά αν ήσασταν κανονικοί φανς και όχι πανηγυρτζήδες της πλάκας θα το ξέρατε. Κανείς δεν τον έλεγε θεό γιατί έπαιρνε πολς με την MP4/5. Το δύσκολο είναι να πάρεις 23 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 4-5 νίκες, όχι να πάρεις 30 πολς σε αμάξι που έχει κάνει 80. Αυτά.

Μην τα λες αυτα, χαλαει το αφηγημα...

Το οποιο αφηγημα, τι ακριβως λεει? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Πιο σοφιστικε απο το Λος Πουλος Τζορτζανος;

Επειδη δεν τα παω καλα με τις ξενες γλωσσες , ελπιζω να μην πηρα τσαμπα χαρα...

Πειτε μου οτι το παραπανω σημαινει πραγματι "θελω να γευτω το μπουλο ενος Γιωργη".

Θεουλη μου, βοηθα να το θελει πραγματικα και σου ορκιζομαι οτι θα βοηθησω το συνανθρωπο μας :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Corto Maltese έγραψε:Προβλέψεις:
- Σάινθ στην Audi, θα κανονίσει ο τάτης
- Πιάστρι στην Μέρκ ή αν δεν κάτσει Άλμπον

Sainz Audi με ελάχιστη πιθανότητα για Red Bull (γιατί ξέρει πως ο Μαξάκος θα του φερθεί με την γνωστή αβρότητα). Στην Merc o Piastri θα ήταν τέλειος, αλλά θα τον αφήσει η Mclaren; Θεωρώ πως ο ίδιος θα ήθελε να πάει. Και ο Albon επίσης θα πετάξει την σκούφια του, αλλά δεν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Αμασητο ε;
edit
Anonymous Founder έγραψε:Κάθε χρόνο η ίδια @@ρια. Για ποιο λόγο να πληρώσει για τον Hamilton η Ferrari; To πιθανότερο είναι να βάλουν έναν πιτσιρικά ή κάποιον ξεκάθαρα δεύτερο δίπλα στον Leclerc γιατί μάλλον ήταν και όρος στην επέκταση του συμβολαίου του. Δεν βγάζει κανένα νόημα για καμία από τις δύο πλευρές μια τέτοια μεταγραφή.

Εμ , τα (κ)λενε τα μυστόνια στα φορα, ποιος τους ακουει εκει στη Φοραδα.

Καλα πηγε και αυτο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854717 Ε, και το σταματημένο ρολόι, 2 φορές την μέρα λέει την σωστή ώρα. Επιμένω πως δεν βγάζει νόημα η μεταγραφή, εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος και να τον έχω κρίνει λάθος σε όλη του την καριέρα (λόγω της μίρλας του βασικά, δεν έχω κάποιον άλλο λόγο να μου είναι ενοχλητικός).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854718 Νταξει, επιασες μπαρμπουνια με τον κωλο, στο δινω αυτο. :s_howdy

Show us the money τωρα :rtfm:

(Η αλλη η καμπια γιατι σκουζει παλι; :hmmm: )
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#854719 βγαίνει νόημα αν πας για το κατασκευαστών
Εξάλλου ο Λούης είναι ακόμη σκασμένος που δεν έκανε ένσταση η merc στο 8ο .
τον τελευταίο καιρό έχει βάλει τον αυτόματο πιλότο και απλά τσεπώνει το παραδάκι χωρίς να ρισκάρει
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 01 Φεβ 2024, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#854720 Καποια sites το εχουν σιγουρο καποια αλλα οτι δεν εχει κλεισει ακομα.
Ας περιμενουμε.

Αν ερθει θα ειναι πολυ ευχαριστο για το σπορ.
- Τεραστια αλλαγη απο εναν εκ των κορυφαιων.
- Τιμ μειτ με Λεκλερκ που θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον.
- Κινηση εκπληξη που πολλοι δεν θα περιμεναν.
- Προσπαθεια να φερει τη Φερραρι στην κορυφη μετα απο 500 135000 χρονια.
- Η αιγλη του να οδηγει ενας απο τους κορυφαιος για τους κοκκινους.

Εκτιμηση μου ειναι οτι αν ηταν 35 χρονων και ειχε αρκετα καλα χρονια μπροστα του ισως και να τα καταφερνε.
Τωρα που θα ερθει στα 40 δεν θα ειναι στο απολυτο 100% του.
Οπως και ο Αλονσο, ειναι αξιοθαυμαστο το ποσο κοντα ειναι στον νεοτερο εαυτο του, αλλα ακριβως στο 100% του εαυτου του δεν ειναι σημερα.
Τωρα, με 2 χρονια συμβολαιο, σε μεγαλη ηλικια και με το συνδυασμο Ρεντ Μπουλ-Μαξ τοσο μπροστα θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παρει κουπα.
Αν παρει ομως, αυτο δε σημαινει οτι απαραιτητα πετυχε εκει που ο Αλονσο απετυχε...
Ο Αλονσο δεν μπορεις να πεις οτι απετυχε σε σοβαρο βαθμο.
Εκανε πολυ καλες σεζον και εφτασε παρα πολυ κοντα δυο φορες.
ΟΚ αν ηταν πιο ηπιος χαρακτηρας ισως μπορουσε να εχει δωσει λιγο περισσοτερο μπουστ στους συνεργατες του, αλλα δεν εχασε τα πρωταθληματα κυριως γι'αυτο, αλλα γιατι τα μονοθεσια που ειχε δεν ηταν κορυφαια και αυτο δεν θα αλλαζε δραματικα αν βοηθουσε την ομαδα του λιγο περισσοτερο.
Αν ως δια μαγειας η Φερραρι δωσει κορυφαιο μονοθεσιο στο Λουη και παρει κουπα, δε σημαινει οτι εκανε απαραιτητα καλυτερη δουλεια απο τον Αλονσο.
Μπορει και να εκανε, αλλα θα πρεπει να εξεταστει με πολλη λεπτομερεια το τι και το πως, πραγμα που θα ειναι δυσκολο για εμας τους θεατες.

Οσον αφορα την κοντρα με Λεκλερκ.
Πιστευω οτι στα κουαλι ο μικρος θα ειναι λιγο πιο μπροστα.
Στο συνολο ομως, σταθεροτητα, ρυθμο αγωνα κτλ μαλλον, οχι σιγουρα, ο Λουης θα ειναι μπροστα, οχι πολυ, ακομα και στα 40 του, που οπως ειπα δεν θεωρω πως θα ειναι στο 100% του εαυτου του.
Μακαρι να πεσω εξω και ο Λεκλερκ να αποδειχθει καλυτερος παντου, του εχω αδυναμια, αλλα δεν το πιστευω.

Επι της ουσιας πιστευω οτι ο Λουης σου λεει:
"ΟΚ ουτε με τους μεν ουτε με τους δε, εχω τεραστιες πιθανοτητες να σηκωσω επιπλεον κουπες.
Ας παω στους κοκκινους, να πω οτι εκανα την καυλα μου - οδηγησα και για την πιο μεγαλη ομαδα του σπορ.
Να κανω και καμια εντυπωσιακη νικη μετα απο μαχη με Μαξ, να ριξουν καμια κουταλια της σουπας οι τιφοζι.
Αν κατσει και πρωταθλημα, πραγμα πολυ δυσκολο, θα με εχουν θεο."
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854721 Καπου διαβασα οτι παει εκει για να μην υποστηριξει η Φερραρι τον Μασσα και μεινει με 6 :shifty:

:s_biggrin

Ας χαλαρωσουμε παντως...Ακομα δεν εχει ξεκινησει η χρονια του 2024..
Ο Σαινθ πως θα το χειριστει? Θα ειναι υπακουο σκυλακι?
Η Μερκ θα ριξει ολο το βαρος στον Φονεα?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854722 Ετσι.

Να μην ξεχναμε οτι ξεκιναει μια πολυ ανταγωνιστικη χρονια, πφφφφφφφ....αντε να δουμε , φσσσσσσσστ, πωπω εχω γινει μουσκεμα, ο Μαξαρος θα βγει νικητης απεναντι στους κακους; Χλομφ!
Άβαταρ μέλους
By pik.
#854735 Η Φερραρι σήμερα με την επιβεβαιωμένη μεταγραφή ,πήρε +7% στην μετοχή

ΟΛΑ τα έξοδα του Λουης τα έβγαλε ο Ελκανν σε μια μερα

Για να καταλάβετε τα μεγέθη
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854743 Μπορει ο Τοτο να προσελκυσει τον Ναντο για την θεση του Λουη το 2025 :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#854745 Αυτο θα ηταν :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αλονσο σε καλη ομαδα που λογικα θα μπορει καποιες νικες με ομοσταυλο Φονεα...