Forum για τη Formula 1

Ποιος από τους 2 ομόσταβλους πιστεύετε ότι θα επικρατήσει το 2025

8
44%
10
56%
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Geo f1 έγραψε:Ειπαμε το κόμπλεξ μου χτυπαει σαν πολυβολο

Στο διόρθωσα γιατί ξεχνιέσαι
Άβαταρ μέλους
By ripper
#889728 Εμένα σωστές μου φάνηκαν οι εντολές της Ferrari αλλά αργές.
Είναι πιο γρήγορος με μαλακότερα ο πίσω, ασ' τον να περάσει αμέσως. Ψόφησαν τα λάστιχα ξανά άσε τον άλλον αμέσως. 10 γύρους κοσκινίζουν.
Δικαίως διαμαρτυρηθηκε ο Hamilton για καθυστέρηση.
Αν τώρα ισχύει αυτό που έγραψε ο Corto, δεν αλλάζεις καθόλου και τέλος.
No positions to be gained, stay behind and bring the car home aka βούλωνε.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#889733 Οπως τα λες ειναι!

το I will be back soon ηταν γελοιο.

Δουλεμενα στην προπονηση πρεπει να ειναι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
BARHonda έγραψε:

feel free to attack the posts not the poster :whistlink:
γκωσαμε απο ΑΝΤΙΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ δλδ :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Geo f1 έγραψε:
BARHonda έγραψε:

feel free to attack the posts not the poster :whistlink:
γκωσαμε απο ΑΝΤΙΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ δλδ :svivhaha: :svivhaha:

Δηλαδή ρε Geo ποιο είναι το κάρμα που χτυπάει σαν πολυβόλο αυτή τη στιγμή τον Lewis? Μήπως είχε αποτυχημένη καριέρα? Τι του λείπει δηλαδή σε αυτή τη φάση? Διότι με τα δικά σου υπερεπιχειρήματα, θα νομίσει κάποιος ότι η F1 ξεκίνησε το 2021
Άβαταρ μέλους
By g8777
#889760 Ο κλασικος Γκεακος. Μια ζωη flame και σαλια , και οταν ερθει το σφιξιμο ξεκιναει η μιρλα και η αδικη η κενωνια που δεν μου αναγνωριζει την Μυσταγωγια.

Εντωμεταξυ Γκεακο με τοσο σφιξιμο θολωνει η οραση σου και χανεις τα χαμπερια:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Λουη, πηρε τηλ η γιαγια Βγερω απο το Καπεσοβο, τσακις φερε πισω τα δαχτυλιδια και τα συγκουνια. Λιμοταγαρο. :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Νικο θα θελες να ναι ετσι αλλα δυστυχως δεν είναι.

Υπαρχουν ομαδες που ζητημα να παιρνουν 10 βαθμους ολη την χρονια. Πιο παλια δε, υπηρχαν ομαδες που δεν επαιρναν κανενα βαθμο.
Παρολα αυτά υπηρχε ενας οδηγος πχ που εβγαζε ματια αλλα στον πινακα ειχε 0 βαθμους.

6-0 :)

7-0

Μπράβο στον Λεκλέρκ :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#890476 Δε σας άρεσε ο Ισπανός που τσιμπάει tow έξυπνα. Θέλατε το παππού πριν τη σύνταξη…

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Δε σας άρεσε ο Ισπανός που τσιμπάει tow έξυπνα. Θέλατε το παππού πριν τη σύνταξη…

< >

Λάθος ανάγνωση κάνεις. Δεν ακούς από μακριά τη φωνή του Κόρτο που φωνάζει ότι αντί να φύγει ο Λεκλέρκ, έφυγε το ισπανικό πουλέν του :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Δε σας άρεσε ο Ισπανός που τσιμπάει tow έξυπνα. Θέλατε το παππού πριν τη σύνταξη…

< >

Λάθος ανάγνωση κάνεις. Δεν ακούς από μακριά τη φωνή του Κόρτο που φωνάζει ότι αντί να φύγει ο Λεκλέρκ, έφυγε το ισπανικό πουλέν του :s_wink

Πάλι καλά που έχουμε Λεκλερκ και υπάρχει ισορροπία στην ομάδα γιατί με Χαμιλτον δε βλέπω φως. Μόνο για ποζεριες είναι ο Λουης.

Ας κρεμάσει τα γάντια να αναλάβει κανένας νέος.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#890479 Η αληθεια ειναι οτι περιμενα τα παραπανω λιγο παρακατω :shifty: , κατα τον Αυγουστο πχ.

Μπουσσε θες να σου στειλω 2 κουτσομουρες που ψαρεψα χτες να συζητησετε για Φορμουλα; Κριμα ειναι . :(
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#890482 Συγχαρητήρια στον Λεκλέρ που κέρδισε τον ομόσταβλο και έφερε τη Φεράρι στην ΕΝΔΕΚΑΤΗ θέση. Καταπληκτική επίδοση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι περιμενα τα παραπανω λιγο παρακατω :shifty: , κατα τον Αυγουστο πχ.

Μπουσσε θες να σου στειλω 2 κουτσομουρες που ψαρεψα χτες να συζητησετε για Φορμουλα; Κριμα ειναι . :(

Σταμάτα να με παίρνεις τηλέφωνα να δεχτώ τις κουτσομούρες σου. Θα σε κάνω εκτροπή στο κινητό του Δία. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#890491 Μετα το περας των qualy για τον 7ο γυρο του πρωταθληματος το σκορ ειναι

Λεκλερ-Χαμιλτον
6-1 :s_empathy