https://www.facebook.com/watch/?v=848463196190456
Perez: Yeah it shows who he really is!!
g8777 έγραψε:Οι ταύροι πορεύονται με το δόγμα του " Μοναστήρι να ναι καλά και από πτανες γεμάτος ο τόπος". Δες περίπτωση Σεμπ, πώς τον χειρίστηκαν..
ripper έγραψε:Max driving skills τείνουν στο 100, PR skills τείνουν στο 0.
Δεν είναι θέμα κωλοπαιδισμου, το παιδί είναι απλά βλαμμένο. Ντουγάνι. Δεν νιώνει.
Λοιπόν έχω νέα... όπως είπα χτες μου φάνηκε απίστευτο αυτό που έκανε ο ΜΑΧ. Εκ των υστέρων αποδεικνύεται πως έχει ζουμί η ιστορία η οποία ξεκινάει από το Monaco.
Με βάση λοιπόν την τηλεμετρία εκεί αλλά και κάποιους που λένε πως ο Perez είπε μπροστά σε όλους (Max-Helmut-Marko) πως κοπάνησε στο τελευταίο στάδιο του Qual στο Monaco επίτηδες όπως καλή ώρα είχε κάνει ο Άγιος Schummy για να ΜΗΝ μπορέσει κανείς άλλος να βελτιώσει το χρόνο του, ο MAX δεν του το συγχώρεσε ποτέ και του το φύλαγε. Θυμίζω πως ο Perez κέρδισε τελικά τον αγώνα τότε και μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε σοβαρές ελπίδες για το πρωτάθλημα.
Από τις ατάκες του ΜΑΧ χτες φαίνεται πως το γεγονός έχει δόσεις αλήθειας, οπότε παίρνω πίσω αυτό που είπα χτες και αν τελικά ισχύει, καλά του έκανε και είναι μια η άλλη πλέον.
Το θέμα είναι πως αυτό το γεγονός έχει γυρίσει πολλά κεφάλια προς την RB και δεν ξέρω αν θα παιχτεί κάτι έξτρα από την FIA .. μήπως επανεξετάσει το γεγονός και τιμωρήσει τον Perez...ίδωμεν.
Άσχημες καταστάσεις που ιστορικά χαλάνε την F1.....
Geo f1 έγραψε:Για το 2014 και τους ταυρους δεν ξερω τι παιχτηκε. Ξερω οτι ο Ντανιελ πηρε 3 νικες και ο Σεμπ 0
Ξερω οτι στην Κινα ζητησαν να δωσει την θεση και ο Σεμπ ειπε οχι (Tough luck)
Ξερω οτι μια χρονια πριν ο Σεμπ δεν κρατησε την 2η θεση (Multi 21)
Και πολλα αλλα...
Οποτε μην πας να βγαλεις αγιο παιδι τον Σεμπ…Αλλα τοτε δε θυμαμαι όλα αυτά να σε ενοχλουσαν όπως πχ μπορει να σε ενοχλησε το χθεσινο περιστατικο.
Geo f1 έγραψε:αγιο παιδι τον Σεμπ
g8777 έγραψε:Εντι έχεις καταλάβει ότι χθες ο Μαξ ξεφτίλισε την ομάδα του ζωντανά σε εκατοντάδες εκατομμύρια νοματαίους.
Geo f1 έγραψε:Το βρηκα σε αλλο ελληνικο φορουμ και το μεταφερω αυτουσιο. Φυσικα και δεν ξερω αν ισχυει.Λοιπόν έχω νέα... όπως είπα χτες μου φάνηκε απίστευτο αυτό που έκανε ο ΜΑΧ. Εκ των υστέρων αποδεικνύεται πως έχει ζουμί η ιστορία η οποία ξεκινάει από το Monaco.
Με βάση λοιπόν την τηλεμετρία εκεί αλλά και κάποιους που λένε πως ο Perez είπε μπροστά σε όλους (Max-Helmut-Marko) πως κοπάνησε στο τελευταίο στάδιο του Qual στο Monaco επίτηδες όπως καλή ώρα είχε κάνει ο Άγιος Schummy για να ΜΗΝ μπορέσει κανείς άλλος να βελτιώσει το χρόνο του, ο MAX δεν του το συγχώρεσε ποτέ και του το φύλαγε. Θυμίζω πως ο Perez κέρδισε τελικά τον αγώνα τότε και μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε σοβαρές ελπίδες για το πρωτάθλημα.
Από τις ατάκες του ΜΑΧ χτες φαίνεται πως το γεγονός έχει δόσεις αλήθειας, οπότε παίρνω πίσω αυτό που είπα χτες και αν τελικά ισχύει, καλά του έκανε και είναι μια η άλλη πλέον.
Το θέμα είναι πως αυτό το γεγονός έχει γυρίσει πολλά κεφάλια προς την RB και δεν ξέρω αν θα παιχτεί κάτι έξτρα από την FIA .. μήπως επανεξετάσει το γεγονός και τιμωρήσει τον Perez...ίδωμεν.
Άσχημες καταστάσεις που ιστορικά χαλάνε την F1.....
g8777 έγραψε:Geo f1 έγραψε:Για το 2014 και τους ταυρους δεν ξερω τι παιχτηκε. Ξερω οτι ο Ντανιελ πηρε 3 νικες και ο Σεμπ 0
Ξερω οτι στην Κινα ζητησαν να δωσει την θεση και ο Σεμπ ειπε οχι (Tough luck)
Ξερω οτι μια χρονια πριν ο Σεμπ δεν κρατησε την 2η θεση (Multi 21)
Και πολλα αλλα...
Οποτε μην πας να βγαλεις αγιο παιδι τον Σεμπ…Αλλα τοτε δε θυμαμαι όλα αυτά να σε ενοχλουσαν όπως πχ μπορει να σε ενοχλησε το χθεσινο περιστατικο.
διάφορα βέβαια σε όλα αυτά που περιγράφεις είναι ότι ο φέτελ απλά έσκυψε το κεφάλι και έκανε τον |λογοκρισία| , ακόμα και οταν ο webber πέταγε τα τσίπουροποτηρα στη συνέντευξη τύπου. Δεν απαντούσε όπως ο Λέντης όταν έπαιρνε τηλέφωνο και ζητούσε την Μαρία.![]()
Βλέπεις τι με κάνεις τώρα και κάθομαι και κάνω ; Αντί να σε αφήσω να αναρρώνεις μετά την πριονοκορδέλα που σε πέρασε ο Πάνος κάθομαι και σου ξύνω την πλάτη με την γκλίτσα.
Νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σε βλέπω να σε τσακίζει η φαγούρα.
EDDIE_147 έγραψε:Νταξ θα τους περάσει σύντομα.
Το πολύ πολύ να τον απειλήσουν ότι θα καλέσουν τον Κουφίατ στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]