https://jimmuclarku.blogspot.com/
Same_old_story έγραψε:To 'χει το όνομα (Πρηξ)
Same_old_story έγραψε:Ουουουχαχαχα
George_Prix έγραψε:Same_old_story έγραψε:To 'χει το όνομα (Πρηξ)Same_old_story έγραψε:Ουουουχαχαχα
Να ενας οξυδερκης νεαρος που ξερει να ελισσεται και να προσαρμοζεται.
Μετα απο καμποσες αποτυχημενες προσπαθειες να κανει τον εξυπνο πανω στην F1 που κατεληξαν ολες σε ΦΑΠΑ/ΤΑΠΑ αποφασισε να κανει πισω και απλα να γελαει με τις "εξυπναδες" των αλλων.
Ευγε νεε μου. Καταλαβες σχετικα γρηγορα το συμφερον σου
Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:Same_old_story έγραψε:To 'χει το όνομα (Πρηξ)Same_old_story έγραψε:Ουουουχαχαχα
Να ενας οξυδερκης νεαρος που ξερει να ελισσεται και να προσαρμοζεται.
Μετα απο καμποσες αποτυχημενες προσπαθειες να κανει τον εξυπνο πανω στην F1 που κατεληξαν ολες σε ΦΑΠΑ/ΤΑΠΑ αποφασισε να κανει πισω και απλα να γελαει με τις "εξυπναδες" των αλλων.
Ευγε νεε μου. Καταλαβες σχετικα γρηγορα το συμφερον σου
Αν συνεχίσεις να γράφεις με ύφος χιλίων καρδινάλιων, να κομπάζεις ότι και καλά τάπωσες κάποιον συνομιλητή σου, να τους προσβάλεις και να τους μειώνεις, θα πας για καλοκαιρινά μπάνια. Αρκετά με το δασκαλίστικο ύφος[Mod]
Με bold για να μην πεις πως δεν το είδες.
Παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια.[mod]
edmond έγραψε:-ποιά ήταν αυτή η ΔΑΠίτισα που ανέβασε η μέρκα για να παραλάβει το κατασκευαστών; Έλεοc, λίγο γούστο ρε μάγκες![]()
edmond έγραψε:-Kubica αγόρι μου, τι να πώ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ!! Πιο αργός και απο το replay είσαι. Νταξ δεν βοηθά(καθόλου όμως) το μονοθέσιο και εσυ όμως όοοοσο και φιλότιμος κι αν είσαι, δεν τραβάς. Και οι εποχές δεν βοηθάνε για να μένεις ούτε στο ελάχιστο πίσω.
Nikos! έγραψε:Όπως μου είχε πει ο προπονητής μου στην ομάδα όταν έτρεχα, το σημαντικό είναι να γνωρίζεις για ποιό λόγο τρέχεις.
Ο Kubica δε τρέχει για να πάρει πρωτάθλημα. Τρέχει διότι έχει θέσει ως προσωπικό του στόχο μετά το ατύχημα που είχε να μπορέσει να πάρει μέρος στη F1 πάλι σε αγωνιστικό επίπεδο.
Το έχει καταφέρει και μπράβο του.

Bayern7 έγραψε:ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ ΤΟΥ HAMILTON ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η FIA ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
https://totalracing.gr/allages-sto-syst ... ton-agona/
Δώστε το από τώρα να τελειώνουμε. Σιχάματα.
ripper έγραψε:Περί πρόθεσης(@kantoniou):
Αν κάποιος κάνει λάθος, χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου και πέσει πάνω σε άλλον παίρνει ποινή ή όχι; Έχει πρόθεση;
Παράδειγμα αν βγαίνοντας από τα pit αργήσεις να φρενάρεις σε κόκκινο και πέσεις πάνω στον μπροστινό παίρνεις ποινή ή όχι; Είχες πρόθεση να πέσεις πάνω του;
Corto Maltese έγραψε:ripper έγραψε:Περί πρόθεσης(@kantoniou):
Αν κάποιος κάνει λάθος, χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου και πέσει πάνω σε άλλον παίρνει ποινή ή όχι; Έχει πρόθεση;
Παράδειγμα αν βγαίνοντας από τα pit αργήσεις να φρενάρεις σε κόκκινο και πέσεις πάνω στον μπροστινό παίρνεις ποινή ή όχι; Είχες πρόθεση να πέσεις πάνω του;
Η αναλογία είναι κάτι παραπάνω από κακή. Ένας σηματοδότης είναι εκεί που είναι και όλοι πρέπει να τον σέβονται. Δεν υπάρχει "έσφαξα το κόκκινο χωρίς πρόθεση" ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο τερατώδη ανοησία είπες. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που ακυβέρνητα μονοθέσια έσκασαν πάνω σε άλλους και δεν έγινε ούτε κάν investigation. Ο Φέτελ φυσικά δεν ήταν ακυβέρνητος, οδήγησε πάνω στο γρασίδι αυτό είναι προφανές.
Τέλος πάντων όποιος παρακολουθεί τα sites έχει καταλάβει ότι το κράξιμο που τρώει η ΦΙΑ είναι χωρίς προηγούμενο, ξεπερνάει κάθε οπαδική επιρροή της Φερράρι, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι έχουν καταλάβει ότι δεν ψιχαλίζει.
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]