Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
diplomat έγραψε:, και ο Δε Μάικλ έριχνε κουάλι vs τίμέιτ κάτι 16 -0, 15 - 1 σταθερά. Μη γινόμαστε ασεβείς.

Πςςς ετσι στον Πατρεζε στον τζει τζει Λετο, στον Ιρβαιν στον Μπαριτσελλο..
Τι λες ρε παιδι μου :lol: :lol:
Μετα βεβαια εσφιξαν λιγο τα λουρια στην Μερκ.
Αλλα εκει ηταν μεγαλος (οσο ο Αλονσο περσυ)
:iconcool:
:whistlink:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854652 Περνα απο silly season
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#854653 Ε ναι μωρέ. Κι αυτός όταν στις δοκιμές της Τζόρνταν έψαχναν τα χρονόμετρα εάν χαλάσανε, ήταν prop up λόγω Ντε Τσέζαρις. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Περνα απο silly season

Πέρασα. Εδώ τον καλωσορίζουμε επίσημα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:
diplomat έγραψε:, και ο Δε Μάικλ έριχνε κουάλι vs τίμέιτ κάτι 16 -0, 15 - 1 σταθερά. Μη γινόμαστε ασεβείς.

Πςςς ετσι στον Πατρεζε στον τζει τζει Λετο, στον Ιρβαιν στον Μπαριτσελλο..
Τι λες ρε παιδι μου :lol: :lol:
Μετα βεβαια εσφιξαν λιγο τα λουρια στην Μερκ.
Αλλα εκει ηταν μεγαλος (οσο ο Αλονσο περσυ)
:iconcool:
:whistlink:

Μετα απο διακοπη 3 ετων και με μονοθεσιο που χρειαστηκε αλλα δυο χρονια με τους Λιουις και Ροζμπεργκ για να παρει τιτλο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854656 Έχω δει παράλογες κινήσεις, αν τελικά όντως πάει στην Ferrari, αυτή θα είναι η πιο παράλογη απ' όλες. Μπροστά της ακόμη και ο Lorenzo στην Ducati, ωχριά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854657 Τιτλο πηραν λογω αλλαγης κανονισμων.
Λουης Ρος το 2013 nothing special.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
diplomat έγραψε:Εντάξει σου βάζω mystique στη μανέστρα εγώ, αφήνοντας κατά μέρος του χυμοί. Πχ ο Μίκα πλασαρίστηκε στο ντεμπούτο του μπροστά από τον Σένα, και ο Δε Μάικλ έριχνε κουάλι vs τίμέιτ κάτι 16 -0, 15 - 1 σταθερά. Μη γινόμαστε ασεβείς.

Καμια ασεβεια φιλε...

Για αυτο βαζουμε στη συναρτηση και τον ομοσταβλο. Κι ο Λουης τοσα χρονια κερδιζε σε 90% των κουαλι τους ομοσταβλους του. Εκανε ολη την υφηλιο να μιλαει για το ανεπαναληπτο φαινομενο "του ενος γυρου". Ομως εδω και 2 χρονια εχει πεσει το ποσοστο του στο 50% :lipsealed:

Λες να χειροτερεψε ο Λουης? Δε νομιζω! Απλα του εκατσε ομοσταβλος καλυτερος απο τους προηγουμενους και πεσανε τα στατιστικα του :s_wink
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Έχω δει παράλογες κινήσεις, αν τελικά όντως πάει στην Ferrari, αυτή θα είναι η πιο παράλογη απ' όλες. Μπροστά της ακόμη και ο Lorenzo στην Ducati, ωχριά.

Εγώ θέλω να σου κάνω μία ερώτηση με πάσα σοβαρότητα και θέλω μία ειλικρινή και τίμία απάντηση από σένα.

Τι πιθανότητες δίνεις στον γέρο lewis hamilton να πετύχει εκεί που απέτυχε ο fernando alonso στο peak του.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν 12,3% πιθανότητες να αποτύχει.

Και σου τα γράφω αυτά χωρίς να έχω χωράσει ποτέ ούτε μπρελόκ με τη φάτσα του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#854661 Αρχισε απο τωρα 01/02/24 τις δικαιολογιες ο μυστης :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν 12,3% πιθανότητες να αποτύχει.

Για την ακριβεια 100% - 87.77% = 12.23% :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Έχω δει παράλογες κινήσεις, αν τελικά όντως πάει στην Ferrari, αυτή θα είναι η πιο παράλογη απ' όλες. Μπροστά της ακόμη και ο Lorenzo στην Ducati, ωχριά.

Αφηνουμε στην ακρη την απολυτη ταχυτητα και τα ξεζουμισιομετρα. Το ερωτημα ειναι απλο... Μπορει ο Λουης να μαζεψει σε μια χρονια, περισσοτερους ποντους απο το Λεκλερ?

Για οποιον πιστευει οτι ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ (οπως πιστευω εγω για παραδειγμα) η κινηση της Φερραρι θα εδειχνε λογικη. Με δεδομενο οτι "λεφτα υπαρχουνε" και ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν οσο οσο τους παραπανισιους ποντους που θα φερει.

Για οποιον πιστευει οτι ο Μονεγασκος ειναι ικανος να μαζεψει τουλαχιστον τους ιδιους ποντους, προφανως και δειχνει σα λανθασμενη κινηση αυτη η μεταγραφη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#854664 Μα δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Τι κίνητρο μπορείς να δώσεις σε ένα louis hamilton το 2025; έλα πάρε κι άλλο πρωτάθλημα;

Έχει γεμίσει τέσσερα σαλόνια με κούπες.

Έλα να πάρεις νίκες έλα να πάρεις πολ; ακόμα και ο λέων ο Τολστόι αν ζούσε θα βαριόταν να κάτσει να τα γράψει όλα αυτά.

Έλα να τους αλαλιάσεις στην δυσκοιλιότητα;

Ε πόσο ακόμα έσκασαν, 15 χρόνια όλο κλοκλό και αυγό τίποτα στη λεκάνη.

Αν του πεις όμως έλα στην ferrari και σβήσε τον φερνάντο αλόνσο. ΤΣΟΥΠ!

Ξεμυτίζει το κράκεν.

Αυτό πρέπει να κάνει ένας john elcan, εκεί είναι το κουμπί. :iconcool:
Τώρα όσον αφορά την κολεξιόν 2025 2026 που θα ντυθεί ο διάκος, έχουμε καιρό μπροστά μας. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Bayern7 έγραψε:Εικόνα

Sir Lewis Carl Davidson Hamilton καλωσήρθες στην ομάδα της καρδιάς σου.

ΧΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

Όχι 8ο αλλά 3 σερί θα πάρει και θα πάει στα 10.

(Τα κλεμμένα δεν τα υπολογίζω)