Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
25%
1
25%
0
N/A
0
N/A
1
25%
1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
nass έγραψε:Πχ. στο περιστατικό που συζητήθηκε Πιάστρι-Λεκλέρκ, η δική μου γνώμη είναι ότι είχαν δίκιο οι αγωνοδίκες και άδικο όσοι πάνε να κάνουν την τρίχα-τριχιά (ό,τι έγραψε πριν ο Corto Maltese).

Για μενα το αν επρεπε να παρει ποινη ο Λεκλερκ ή οχι ηταν συζητησιμο και αλλωστε διαφωνω με το ripper και αλλους που ειναι πιο σιγουροι οτι επρεπε να παρει ποινη.

Αν πατουσαν πανω σε αυτο που ανεφερε στο 2ο που εκανε quote χθες ο BARHonda και ελεγαν...
Οτι επιστρεφοντας λιγο προς τη γραμμη του ο Λεκλερκ, το εκανε με ηπιο τροπο, οτι ηταν οριακο αν υπηρχε ή οχι εκει ενα πλατος μονοθεσιου μεχρι τη λευκη γραμμη και οτι ο Πιαστρι ειχε ακομα λιγο διαθεσιμο χωρο πανω στη λευκη γραμμη. Οποτε κριναμε οτι ηταν οριακη περιπτωση λευκης-μαυρης σημαιας αλλα οχι για ποινη, θα το κατανοουσα πολυ περισσοτερο.

Η αιτιολογηση που εδωσαν ομως ειναι πολυ μακρια απο το να μπει στην καρδια του περιστατικου και την ουσια του.
Ειναι απο τις περιπτωσεις που η τελικη αποφαση ισως ειναι δικαιη.
Αλλα δεν με καλυπτει καθολου το σκεπτικο με το οποιο κατεληξαν σε αυτη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Ρε μπάσταρδοι ξοδέψαμε 10 σελίδες να το αναλύουμε :lol: :lol: :lol:

5 μερες μπροστα ειμαστε απο αυτα τα γατακια Μπαροντα μου :shifty:

Νταξ, οσοι ξερουμε τον κανονισμο απλα γελουσαμε με αυτα που διαβαζαμε αυτες τις 5 μερες. Γραψανε οι αγωνοδικες μια αποφαση ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ στηριζομενοι σε 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ κανονισμους (αυτον με τον "μπρος αξονα του Πιαστρι" και τον αλλον με τη "θεση του Πιαστρι που δεν ηταν σωστη να ολοκληρωσει την προσπεραση"). Επιασε ο Νικος και απο αυτους τους κανονισμους εφτιαξε μερικους ακομα στο μυαλο του και επρεπε ολοι εμεις να συμφωνησουμε οτι ο θυτης Λερκλερκ "καλα του εκανε εφοσον τολμησε να σταθει στην εξωτερικη ο Πιαστρι" :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By ripper
nass έγραψε:Η δική μου άποψη είναι ότι 9 φορές στις 10 οι αγωνοδίκες (όπως και οι διαιτητές στο πρόσφατο Μουντιάλ με τη βοήθεια του VAR και οι αγωνοδίκες βέβαια δεν "σφυρίζουν" επιτόπου, έχουν ανέκαθεν την πολυτέλεια του χρόνου και εδώ και πολλά χρόνια τη βοήθεια του "VAR") έχουν δίκιο και όλα αυτά που λες είναι απόψεις οπαδών, που αδικήθηκαν τα πουλέν τους, παρά η "πραγματικότητα".

Μου κάνει εντύπωση αυτή σου η τοποθέτηση.
Κάποιες διοργανώσεις όντως έχουν ως επί το πλείστον σωστή διαιτησία. Η F1 δυστυχώς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
Το Μουντιάλ είχε, η Σουπερλίγδα προφανώς και δεν έχει.
Και δεν είναι θέμα οπαδισμού, το ΝΒΑ που είναι σόου και πανηγύρι τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει δικαίως πολλά παράπονα που στο παρελθόν δεν υπήρχαν καν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
BARHonda έγραψε:https://x.com/wearetherace/status/2080584245752336434

Ρε μπάσταρδοι ξοδέψαμε 10 σελίδες να το αναλύουμε :lol: :lol: :lol:

Τα καriolia περιμεναν να ποσταρει ο Κορτο και μετα να ξεχυθουν στην επιθεση. Για τοσο νοπανα μιλαμε . :shifty: