Forum για τη Formula 1

1)Ποιος θα στεφθει πρωταθλητης?2)Θα τρακαρουν μεταξυ τους?

13
23%
16
29%
17
30%
10
18%
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741483 ΤΣΊΜΠΑ ΜΕ ΚΌΡΤΟ ΤΣΊΜΠΑ ΜΕ

pik καλώς μας ξαναρθες :inlove:

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά που έγραψες.

Η μάλλον έχω.

Είναι τόσο άσβεστο το μίσος τους που έχουν φτάσει στο σημείο να φτιάχνουν πριβέ τοπικά για να εξυμνούν τον Μαξ. Επί ποινή ban κιόλας σε όσους δεν ασπάζονται τις ειδωλολατρειες τους. :(
Αναρωτιέμαι.
Πώς φτάσαμε αε αυτή την κατάντια, ακόμα και εδώ μέσα; :(

Θα το διαπιστώσεις και εσύ σε λίγο , ελπίζω να έχεις γερό στομάχι . :oops:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#741486 carissimo G. :inlove:
δεν χρειαζεται να αντεξω κατι ,δεν με αγγιζουν οι ανυπαρκτοι σε παιδεια F1 , νεοελληνες.
Ημουν Ιμολα και ειδα.
Ημουν Μονζα και ειδα και ακουσα.

απο την μια εχουμε ενα φαινομενο αθλητη 37 ετων που σηκωνεται καθε γαμημενο πρωι και τρεχει σαν 22ετων ,εχει σπασει τα ρεκορ και συνεχιζει.
απο την αλλη ενα χαιδεμενο αλητακι ,που δυστυχως δεν περασε F3 και F2 οποτε δεν εχει μαθει οδηγικη παιδεια γιατι απο τα 18 του τον εχωσε το συστημα μεσα στην Φ1.

αυτο θα το πληρωσει.
Ο Μαξ δεν εκανε F2 και F3 για να εχει γαλουχηθει με κανονες και αγωνιστικο φερεσθαι.
Αρα οχι ,δεν ειναι φαινομενο,ειναι ενας αλητακος που το συστημα τον εχωσε εκει που ειναι και τον σπρωχνουν ολοι,γιατι πανω απο ολα πρεπει να πουλησουν

δεν διαβαζω για Φ1 απο ελληνικα εντυπα με αξυριστους γελοιας αισθητικης νεοελληνες ξερολλες αλλα απο ανθρωπους που εχουν δει απο κοντα 45 χρονια F1 και την βιωνουν ,αναπνεουν F1.
Ολοι αυτοι ,κατα πλειοψηφια Φερραριστι βλεπουν οτι θα εχουν και αυτοι προβλημα με αυτο που ερχεται. :shifty:

Ο Λουης δεν ξερω αν παρει 8ο ποτέ,για μενα ηταν και θα ειναι ο μεγαλυτερος ολων των εποχων
για εναν και μονο λογο.
Δεν μηδενιστηκε ποτέ του για ενα ολοκληρο πρωταθλημα.

τα υπολοιπα θα τα πουμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#741488 Pik εδώ ο κάθε κατσαπλιας που δεν εχει 2η φανέλα να αλλάξει και ζεχνει ιδρώτα από τα 30 μέτρα μας κουνάει και το δάχτυλο φέτος, τι να λέμε.

Αυτό με τους φίλους τιφοζι το βλέπω και εγω να έρχεται πάντως, θα είμαι μαζί τους όμως στις επάλξεις.

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By pik.
g8777 έγραψε:Pik εδώ ο κάθε κατσαπλιας που δεν εχει61η φανέλα να αλλάξει και ζεχνει ιδρώτα από τα 30 μέτρα μας κουνάει και το δάχτυλο φέτος, τι να λέμε.

Αυτό με τους φίλους τιφοζι το βλέπω και εγω να έρχεται πάντως, θα είμαι μαζί τους όμως στις επάλξεις.

:s_drinks

δικαιωμα τους να κανουν ο,τι θελουν ,ετσι ειναι ο κοσμος μας σημερα ,το δεχεσαι η οχι.
Δεν σημαινει ομως οτι θα μας επιβαλλουν την αληθεια και κατι ψευτικο.

Οι τιφοζι , :lol:
οι μισοι ειναι με τον Μαξ γιατι ειναι αθεραπευτα συμπλεγματικοι,και οι αλλοι μισοι με τον Χαμιλτον γιατι γνωριζουν απο F1 και βλεπουν που οδηγουμαστε.

Μην βλεπετε την F1 σαν Μαξ εναντιον χαμιλτον ,εδω αφηνουν την Red Bull να αλλαζει αεροτομες σε parc ferme για λογους και καλα ασφαλειας, τι να λεμε τωρα.
απο την στιγμη που ανοιγει η F1 σε Νετφλιξ και αμερικανακια,τελειωσε το σπορτ.
και αυτο ηδη εχει αρχισει.
Αυριο με την βουλα. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By pik.
g8777 έγραψε:pik του Αγίου Σπυρίδωνα αύριο. Τελευταία μας ελπίδα για θαύμα.

το θαυμα το εκανε στη Μονζα που ακομα ζει ο Λουης με το halo.
που το μ#$%^&μενο ενω ειχε τις ροδες στον αερα πατουσε ακομα γκαζι. :help:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
mousatos έγραψε:Μίσος :lol: ποιό μίσος; Μίσος μπορεί να έχεις εσύ προς τον Max τη RB και τους fans, όχι εμείς.

fixed
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#741506 :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Τι διαβαζουμε βραδιατικο ωρε?
Μπηκε ο αλλος με το τσουξιμο της pole να χει βαρεσει ταβανι και μας λεει για Ιμολα(!!!!!!) Αληθεια τι εγινε εκει? :omg:
Για Μοντσα (λες και δεν πατουσε γκαζι ο αλλος για να φυγει)

Χαμιλτον σηκωσε το αυριο γιατι βλεπω να δημιουργουνται πολλα ψυχολογικα.... :shifty:
Testing

Verstappen's first experience in a racing car was at the Pembrey Circuit on 11 October 2013. He drove 160 laps in a Barazi-Epsilon FR2.0–10 Formula Renault car. The car was provided by Dutch team Manor MP Motorsport.[28] He tested for several Formula Renault 2.0 teams in 2013.[29] In December 2013, Verstappen tested a Dallara F311 Formula 3 car run by Motopark Academy. Another Formula Renault test came in December at Circuito de Jerez. Driving for Josef Kaufmann Racing, Verstappen went faster than Formula Renault regulars like Steijn Schothorst and Matt Parry.[30] At the Circuit Ricardo Tormo near Valencia, Verstappen set a faster time than more experienced drivers including Tatiana Calderón and Eddie Cheever III.[31]
Florida Winter Series

On 16 January 2014, it was announced Verstappen would make his racing debut in the Florida Winter Series.[32]

On 5 February, at the second race weekend, Verstappen won his first formula race at Palm Beach International Raceway after he started from pole.[33]

On 19 February, Verstappen won his second race at Homestead–Miami Speedway after beating Nicholas Latifi by 0.004 seconds.[34]
Verstappen driving for Van Amersfoort Racing in the 2014 FIA Formula 3 European Championship,
Formula Three

Formula Three

In 2014, Verstappen drove in the FIA European Formula 3 Championship for Van Amersfoort Racing.[35] He finished his maiden car racing season third, behind champion Esteban Ocon and runner-up Tom Blomqvist, winning 10 races in the process.

Οχι οχι δεν εχει περασει f3 το συστημα τον εχωσε...Το συστημα του δωσε και 2 χερια και κανει οτι κανει.... :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

g εδω δεν εχει
αχ κουλα μ???

Παρτο αγγλε αυριο. Καλο θα κανεις.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#741510 Το τερμάτισες Τζι με το άβαταρ --> Φορτηγό που αφήνει καυσ-αέρια στον πύραυλο πίσω (F5) :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By pik.
#741511 GeoMaxFIA1...
ο αλλος ειχε να μπει 4 χρονια μαλλον στο φορουμ
ο αλλος δεν εχει ψυχολογικα,μην αγχωνεσαι κανεις ασθενης μου δεν εχει παραπονεθει,το αντιθετο.
ο αλλος απλα βλεπει οτι το παρεακι καταστρεφει την Φ1 οπως την ξεραμε και την κανει ενα προιον Netflix/Liberty Media...

Το αν εσυ αυτο δεν το βλεπεις επειδη τωρα δεν σε συμφερει ή επειδη νιωθεις την αναγκη να πιαστεις απο καποιον ψευτοπρωταθλητη που θα γεμισει τον χρονο σου ή θα σε κανει να μην σκεφτεσαι να προβληματα σου ,δικαιωμα σου .

εγω απλα,αγαπητε μου,βλεπω να μου κοβουν την F1 με τις μαλακιες ποινες στον αλητακο.
Και αυτο θα συνεχιστει.
δεν πειραζει ,υπαρχει και το America's Cup.

σταματαω εδω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#741513 Εγώ βλέπω ότι το έχεις πάρει πολύ σοβαρά σε σημείο να χαλάς τη ζαχαρένια σου. Κάνουμε καζούρα τρολλαρουμε αλλά σιγά μην τα βάψουμε και μαύρα αν αύριο το πάρει ο Χάμιλτον και όχι ο Μαξ. Και το 07 ξενέρωσαμε και το 10 και το 12.
Έλεος δλδ.

.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#741514 πιο πολυ με χαλαει που δεν εχουν βγαλει ακομα την Grecale παρά ολο αυτο.

απλα μου κοβουν την F1.

tespa.
κατα τα αλλα,ολα καλα,σορρυ αν ημουν λιγο αιχμηρος.

παμε παρακατω :s_drinks