Ενος τοπικου που θα μπορουσε να χαρακτηριστει σαν πρωτοπορο παγκοσμιως, αλλα εδω στο πετρολχεντζ το κλεισανε (ευτυχως προσωρινα) λιγα λεπτα μετα το ανοιγμα του. Πιθανοτατα γιατι καποιος κομπλεξικος το εκανε ριπορτ γραφοντας σαν αιτιολογηση τη λεξη "ιεροσυλια". Μονο ενας ιεροσυλος σαν εμενα θα μπορουσε να ισχυριστει οτι ο τιτανοτεραστιος (στο εξης "γιγαντας" σε εισαγωγικα) Λουης θα χασει απο το νεοπα Γεωργιο (λεγε με Φονεα) Ρασσελλ.
Επειδη το ονειρο της ζωης μου ειναι να μακροημερευσω (λολ) στο φορουμ, θα πρεπει να προσεξω πολυ τις λεξεις που θα χρησιμοποιησω ωστε να μην πεσω θυμα κανενος επιλλεκτικου μοντερεησον (αναλογα με τη συμπαθεια προς το προσωπο μου ή το ποσο αρεστες ειναι οι αποψεις μου). Οποτε αποφασισα να χρησιμοποιησω εκφρασεις εγκριτων μελων της κοινοτητας, που εχουν περασει επιτυχως το μοντερεησον και θεωρηθηκαν συμβατες με τον κανονισμο του φορουμ!
Το 2-1 σκορ με σε μια 3ετια με το ιδιο αμαξι (υπεραρκετος χρονος για διεξαγωγη συμπερασματων) τα λεει ολα. Ε λοιπον δε μιλαμε για φονο κυριες και κυριοι. Μιλαμε για...
g8777 έγραψε:ΠΟΥΤΣΑ.
Ειδικα φετος ομως, εκανε ΚΡΑΚ ο ευαισθητος Λουης κι εσπασε σα κλαρακι. Οπως το 2021 που τον εκανε ΚΡΑΚ ο Μαξαρος και ειχε μια ακομα κακιστη σεζον ο Σερ. Τοτε που ειχε χασει προ πολλου και μαλιστα δικαιως το πρωταθλημα λογω ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ οδηγησης και του ειχε γινει ο κωλος ΝΑΑΑΑΑ (με το συμπαθειο) στο Αμπου Νταμπι ωστε να εχουν μια καραμελα να πιπιλανε οι Λουιτσες για την υπολοιπη ζωη τους. Το φετινο 24-6 το σκορ σε κουαλι (σπριντ συμπεριλαμβανομενων) μετα απο δεκα εκατομμυρια χιλιαδες δισεκατομμυρια εκατο πενηντα τριο υμνους που εχουν γραφτει για "τον ενα γυρο" του "φαινομενου Λουη", αναβαθμισαν τη φετινη χρονια απο απλη...
Σε βοϊδο-
Ιματζ--->

Γουαου που θα ελεγε κι ο φιλος μου ο Γκεο. Δις ιζ...
Geo f1 έγραψε:
Ολες οι υπολοιπες αστειοτητες που διαβασαμε απο τους μυστες περι "πονου στη μεσουλα"... περι "πειραματοζοου που θυσιαστηκε για να στηνει το αμαξι του Νο2 τοτε Φονεα"... περι "αγνοιας οδηγησης χρεπιων"... περι "ελλειπους ενδιαφεροντος εφοσον δεν εχει πλεον να αποδειξει κατι"... περι "σφαξιματος απο την ομαδα μετα την ανακοινωση της αποχωρησης"... περι "χαμενου μοτζο"... είναι λες και ακουμε τον Ματσιο του Εδεσσαικου.

Ή οπως πολυ ευστοχα ειπε ο κυριος Αυγολεμονος: