Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By nass
#19492 Ξέρουμε ότι σίγουρα ο Vettel θα πάει στη Ferrari ?

Πάντως ο Alonso έπρεπε να φύγει από Ferrari, χρειαζόταν οπωσδήποτε να αλλάξει κάτι αλλιώς η καριέρα του τα επόμενα χρόνια θα έπαιρνε την κάτω βόλτα.

Μπουρδέλο και η McLaren αλλά μην υποτιμάς τη Honda, μπορεί να το στρώσει το μπουρδέλο.
Άβαταρ μέλους
By ripper
kantoniou έγραψε:Μεγαλο λαθος του Φετελ αυτη η κινηση. Παει μονος του στο χαος, ενω θα μπορουσε να τελειωσει το συμβολαιο του στη RBR, να εχει την ευκαιρια για ρεβανς απο τον Ρικ και να περιμενει τις εξελιξεις στην Μερκ (πιθανη αποχωρηση Χαμι στο τελος του 15) ή αλλου. Ουτως η αλλως στη Φερραρι θα μπορουσε να παει και του χρονου, γιατι, ακομα κι αν φυγει ο Αλονσο, του χρονου θα αδειαζε η θεση του Ραι.

+1

kantoniou έγραψε:Για τον Αλονσο τι να πω, απο μπουρδελο σε μπουρδελο, δεν τη λες και καλη μετεγγραφη για καποιον στην ηλικια του. Αυτος χρειαζοταν μια διετια στην Μερκ, να παρει το πολυποθητο 3ο πρωταθλημα και να φυγει οπως του αξιζει.

Αυτό που του αξίζει θα το πάρει μην ανησυχείς.

Την disneyland γιατί τι λες μπουρδέλο; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
nass έγραψε:Ξέρουμε ότι σίγουρα ο Vettel θα πάει στη Ferrari ?

Έτσι άφησε να εννοηθεί ο Horner.
Άβαταρ μέλους
By nass
#19500 Είπε "του έκαναν μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί" :shifty: αλλά θα μπορούσε να είναι κι από τη Honda.

Άβαταρ μέλους
By elteo
#19501 Έχει πολύ πλάκα η αντίδραση του ρίππερ πάντως. :lol:

Κατά τα άλλα γουστάρω το ανακάτεμα της τράπουλας που βρίσκεται σε εξέλιξη. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#19504 Αυτοί της Honda είναι τόσο ηλίθιοι που προτιμάνε Αρτέμη-Μιτσιμπάτον (πατριωτάκι, καλό παιδί).

Που τους βρήκαμε ορε; Πάλι από σβέρκο ψωνίσαμε. :thumbsdown:

Ρον είσαι σκέτη απογοήτευση, γέρασες και εσύ.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#19505 o Vet τα ζύγισε και έπραξε ανάλογα..........με μια επανάληψη της φετινής χρονιάς δίπλα στο Ric το 2015, ενδεχόμενο καθόλου απίθανο, ακόμα και αυτοί που πιστεύουν στο Μaranello ότι είναι ο νέος MS, το 16 ούτε που θα ήθελαν να τον ακούσουν.........
.......έχει τουλάχιστον το πλεονέκτημα της ηλικίας.....και αν κάνει υπομονή καμιά τριετία και η ferrari μπορέσει να φτιάξει κάτι σε TGV (χλωμό) θα μπορέσει να ξαναδιεκδικήσει τίτλο και να πει ότι συνέβαλε στη νεκρανάσταση σε στυλ...............kaiser................wait and see :s_laughat
μην τολμήσουν όμως στη ferrari να του κάνουν ούτε υποψία αυτών που έκαναν στον ισπανό όλα αυτά τα χρόνια..........γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...........

ο Alo ποντάρει σε τρίτο μονοθέσιο ΜΒ ή σε άδεια θέση μέχρι το παρά ένα.......έχει και την εναλλακτική του LeMans για ένα χρόνο για να κάνει παιχνίδι το 16.....

bonus
-επειδή ο Vet είναι ο Vet και μια κακή χρονιά δεν είναι σε θέση να λερώσει τίποτα....καταπιείτε πια αυτή την καραμέλα για το 2007
-μετά ζητήστε μια συγνώμη από το Massa
-όποιος πάει γρήγορα είναι γρήγορος..... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Γιατί το επόμενο βήμα θα είναι να αρχίσουμε να κατηγορούμε το χρονόμετρο.....που ΔΕΝ συμβαδίζει με το οδηγικό στυλ του πιλότου...αλλά ίσως αυτή είναι και η μοναδική αλήθεια: το χρονόμετρο ΔΕΝ συμβαδίζει με το στυλ των αργών,συμβαδίζει μόνο με αυτό των γρήγορων..................
Άβαταρ μέλους
By ripper
castigamatti έγραψε:ο Alo ποντάρει σε τρίτο μονοθέσιο ΜΒ...

Και εγώ ποντάρω στην 12η θέση στην 11αδα της Μπαρτσελόνα.
Άβαταρ μέλους
By nass
#19517 Μέχρι χτες η Honda χρύσωνε τον Alonso, του παιρνε πίπες κτλ. αλλά ξαφνικά σήμερα παίζει 3ο μονοθέσιο σε Mercedes ή ακόμα και:

castigamatti έγραψε:έχει και την εναλλακτική του LeMans για ένα χρόνο για να κάνει παιχνίδι το 16.....

:dizzy: Πάντα εφευρετικός :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#19521 Πωω φανταζεστε ομως MB με Hamilton-Rosberg και Alonso??!
:s_inlove :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By nass
#19525 Αρκετούς μπελάδες έχει η ΜΒ με τους δύο τους -στους δύο τρίτος δε χωρεί κτλ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
kantoniou έγραψε:Μεγαλο λαθος του Φετελ αυτη η κινηση. Παει μονος του στο χαος, ενω θα μπορουσε να τελειωσει το συμβολαιο του στη RBR, να εχει την ευκαιρια για ρεβανς απο τον Ρικ και να περιμενει τις εξελιξεις στην Μερκ (πιθανη αποχωρηση Χαμι στο τελος του 15) ή αλλου. Ουτως η αλλως στη Φερραρι θα μπορουσε να παει και του χρονου, γιατι, ακομα κι αν φυγει ο Αλονσο, του χρονου θα αδειαζε η θεση του Ραι.
Για τον Αλονσο τι να πω, απο μπουρδελο σε μπουρδελο, δεν τη λες και καλη μετεγγραφη για καποιον στην ηλικια του. Αυτος χρειαζοταν μια διετια στην Μερκ, να παρει το πολυποθητο 3ο πρωταθλημα και να φυγει οπως του αξιζει.

Kantoniou το ζουμί είναι στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας :
"Sebastian Vettel has advised us that he will be leaving Infiniti Red Bull Racing at the end of the 2014 season," a statement from Red Bull read.

“We want to warmly thank Sebastian for the incredible role he has played at Infiniti Red Bull Racing for the last six years.

"As we wish Sebastian well in the next stage of his career, we also look to the future with excitement, as the vacancy makes way for the next generation of Red Bull racers.

"The Red Bull Junior Programme has developed some proven talents in recent times, including Sebastian Vettel and Daniel Ricciardo, who has excelled in the RB10 and become a three-time Formula One race winner in his first season with the team.

Λονγκ στόρι σορτ δλδης:

-Είμαι έτοιμος να εξαφανίσω από τον πίνακα των ρεκόρ τον Σαγόνια.

- Είσαι θεός αγόρι μου.

..........
-Σας έχω δώσει τέσσαρα κατσαρολια και με έχετε στο φτύσιμο; Απαιτώ να ξαναβάλει το πουλί μου στο στόμα του ο Κρίστιαν και να περάσει ένα μπρασσο την καράφλα του ο Άντριαν (φορ δε λαφς).

-Δεν κατάλαβες τσουτσεκακι, εμείς σου δώσαμε τα κατσαρολια, η ομάδα είναι χτισμένη πάνω στην φιλοσοφία του κλειστού οικοσύστηματος , όποιος δεν καταλαβαίνει και αναπτύσσει προσωπικοτητα * θα βγάζει τονε σκαζμονε και θα κάνει αυτό που του λέμε. Αλλιώς υπάρχει και η VoPo. Αυστραλε όπως βλέπεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να φτυνουμε ακόμα και τετρακις αν αλλάξει ο άνεμος. Keep that in mind σε περίπτωση που την ακούσεις από την σαμπάνια στο βάθρο.
..........
-Κρίστιαν έρχεσαι λίγο από το δωμάτιο που σε θέλω......
-Σεμπ είμαι αδιαθετος......
-Άλλο σε θέλω.....

Το ρίσκο αυτή την στιγμή είναι πάνω στον Ναντο. Ο Σεμπ θα κάνει το αγροτικό του με την ελπίδα να φτιάξει η Φοράδα ανταγωνιστικο μονοθέσιο ή να αδειάσει κάθισμα στην Μερτσεντες (ή να συμμετέχουν με τρία μονοθέσια - διακαής πόθος του Νίκο το τρίο). Εν πασει περιπτωση θα δούμε για πόσο καιρό θα υπογράψει.

(Το ποστ αυτό είναι γεμάτο ρατσιστικους χαρακτηρισμους. Κανένα ζώο δεν τραυματιστηκε κατά το γράψιμο του.)

. * Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτηματα της σύγχρονης εποχής της Φ1.Οσο κατεβαίνουν οι ηλικίες των πρωταγωνιστων τόσο περισσότερο θα χορεύουν στο ταψί της κάθε ομάδας. Αυτή τη στιγμή μόνο ο Ναντο και ο Κουμπης μπορούν να συγκινησουν με τις δηλώσεις τους, και δεν είναι τυχαίο ότι πλησιάζουν την σύνταξη.
Οι υπόλοιποι είναι τόσο ανευροι σαν την έκφραση μιας εξηνταχρονης βιζιτους την ώρα του καθήκοντος.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
nass έγραψε:Μέχρι χτες η Honda χρύσωνε τον Alonso, του παιρνε πίπες κτλ. αλλά ξαφνικά σήμερα παίζει 3ο μονοθέσιο σε Mercedes ή ακόμα και:

castigamatti έγραψε:έχει και την εναλλακτική του LeMans για ένα χρόνο για να κάνει παιχνίδι το 16.....

:dizzy: Πάντα εφευρετικός :yahoo: :lol:

το έχω γραψει εδώ και μέρες.....δεν είσαι υποχρωμένος να με παρακολουθείς....αλλά εσύ πιστεύεις ότι δεν τον χρυσώνει η honda ή ότι έπρεπε να είναι η πρώτη του επιλογή λόγω χρημάτων..............εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι η ανταγωνιστικότερη πρόταση
πριν από το καλό συμβόλαιο..........και με με όσα γράφεις ......πάλι θα τα μαζεύεις σε λίγο καιρό :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
#19533 Τι να μαζεύω χρυσέ μου, εγώ δεν κάνω 10 διαφορετικές προβλέψεις (και μένει Ferrari και φεύγει, και τον χρυσώνει η Honda και κοιτάει ΜΒ, μέχρι και LeMans) με ύφος 1000 καρδιναλίων, ώστε έτσι και αλλιώς να πέσω μέσα. Εχει μάντη το Forum δε χρειάζεται και δεύτερο.

Λοιπόν, έτσι και πάει LeMans ο Alonso θα φάω το καπέλο μου, εσύ ?

EDIT: Που το ΄χεις ξαναγράψει και το 'χασα ? :hmmm: Η αναζήτηση του Forum μου έβγαλε πρώτη φορά το παραπάνω για πρώτη φορά, για βόηθα...