Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Corto Maltese έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:4,19

Προς τι η ειρωνεία αγαπητέ; Δεν σου άρεσε η ερωτησή μου;

E να πω την αλήθεια χαζομάρα ρώτησες, πως έχεις την απαίτηση να απαντήσουμε σοβαρά; :)

Γιατί χαζομάρα αγαπητέ; Επειδή εσύ ζορίζεσαι να βγάλεις ένα νουμεράκι για το περφορμανς του Αλο (και του κάθε Αλο); :)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#625936 Έβαλα. :) 4,19
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
A-Viper7 έγραψε:Δεν νομίζω οτι μπορούμε να μιλήσουμε παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα μιας και αντιλαμβανόμαστε το σπορ τελείως διαφορετικά. :)

Νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σχετικα αγενες.

Ζητας τη γνωμη του αλλου, σου τη γραφει με ηρεμια και αντι να απαντησεις συγκεκριμενα σε τι διαφωνεις, κρατας ενα μονο τμημα των γραφομενων και μηδενιζεις ολο το υπολοιπο που ειναι και το πιο ουσιωδες.

Δεν ξερω καν αν εχεις πραγματικα καταλαβει ποια ειναι η γνωμη μου, οχι γιατι δεν εχεις το μυαλο, προς θεου, αλλα γιατι προλαβες να την απορριψεις πριν καν ασχοληθεις μαζι της.

Ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειμαι φαν μπόυ του Αλονσο, λεω απλα οτι τον θεωρω κορυφαιο παρεα με μερικους αλλους.

Στην ερωτηση αν θεωρω οτι ο Αλονσο ανηκει στην ελιτ του αθληματος, λεω απλα ναι. Ειναι τοσο απιστευτο;

Το ναι απορρεει και απο νουμερα αλλα και απο την αισθηση και απο την αυρα που σου βγαζει ενας πιλοτος.

Το οτι ο Αλονσο, ηταν σταθερα καλυτερος ή πολυ καλυτερος απο τους ομοσταυλους του, πλην Χαμιλτον, για τοσα χρονια λεει παρα πολλα.

Το οτι εδωσε μια επικη μαχη με το Σουμαχερ το 2006 που κριθηκε στις λεπτομερειες, λεει επισης παρα πολλα.

Οι μαχες με το Σουμαχερ στην Ιμολα το 2005 και αντιστροφα το 2006 λενε πολλα.

Το 2010 και το 2012 που κοντεψε να παρει πρωταθλημα με τη Φερραρι που δεν ηταν στο επιπεδο της Ρεντ Μπουλ λενε πολλα, οπως ελεγαν και για το Σουμαχερ το 1997 και το 1998...

Αν ηταν ο απολυτος θεος που θελουν να παρουσιαζουν τα φαν μπόυς του, τοτε ισως να ειχε παρει κουπα το 2010 και το 2012.

Δεν ειναι ο απολυτος θεος, ειναι ομως ενα πιλοτος της ελιτ για παρα πολλους λογους, μετρησιμους και μη.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#625939 Και μια τελευταια επαναληψη.

Ακριβως επειδη τον θεωρω πιλοτο της ελιτ, που ομως δεν τον χαρηκα οσο ηθελα γιατι ειχε για πολλες σεζον μετριο ή κακο μονοθεσιο, θελω να τον ξαναδω με ενα σχετικα καλο μονοθεσιο να μαχεται με τους υπολοιπους τις ελιτ.

Δε με νοιαζει αν ειχε κακο μονοθεσιο απο δικες του λανθασμενες επιλογες και μαλακισμενες συμπεριφορες ή αν επαιξε ρολο και η τυχη.

Δε θεωρω οτι το αθλημα, η μοιρα, το συμπαν του χρωσταει κατι και οτι ειναι αδικημενος.

Απλα θεωρω οτι για χ, ψ, ζ λογους δεν ειδα απο τον Αλονσο τις μαχες που θα ηθελα να δω. Γι' αυτο καλο θα ηταν να γυρισει με ενα αξιοπρεπες προς καλο μονοθεσιο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#625940 Τον Rosberg Γιούγκο τον θωρείς elite;
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#625941 Το Ροσμπεργκ τον θεωρω ενα κλικ κατω απο την ελιτ, δηλαδη ενα κλικ κατω απο Σουμαχερ, Χαμιλτον, Αλονσο, Σεννα, Προστ, αλλα πολυ κοντα.

Σαφεστατα ηταν πολυ καλυτερος απο αυτο που πιστευαμε για χρονια, οτι δηλαδη ηταν ενας αρκετα καλος οδηγος.
Οχι, ηταν ενας πολυ πολυ καλος οδηγος.

Απλα του ελειπε (ισως) ελαχιστη ταχυτητα και πιο πολυ η αναλγησια, η υπεροβολικη αυτοπεποιθηση, το δολοφονικο ενστικτο, ο εντονος κωλοπαιδισμος αν θες που χαρακτηριζει την ελιτ.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Yugo_para_siempre έγραψε:Το Ροσμπεργκ τον θεωρω ενα κλικ κατω απο την ελιτ

Πόσο είναι ένα κλίκ σε δέκατα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Απλα του ελειπε (ισως) ελαχιστη ταχυτητα και πιο πολυ η αναλγησια, η υπεροβολικη αυτοπεποιθηση, το δολοφονικο ενστικτο, ο εντονος κωλοπαιδισμος αν θες που χαρακτηριζει την ελιτ.

Άρα ο Button δεν ανήκει στην elite επειδή δεν έχει δολοφονικό ένστικτο και κωλοπαιδισμό;
Ενώ -τυχαίο παράδειγμα- Montoya που ξεχείλιζε και το δολοφονικό ένστικτο και ο κωλοπαιδισμός είναι elite;

Καταλαβαίνεις νομίζω ότι αυτά είναι φουλ υποκειμενικά κριτήρια που μπορείς απλά να αντικαταστήσεις με 'μου αρέσει ο τάδε - δεν μου αρέσει ο τάδε'.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
A-Viper7 έγραψε:

Δε σε ειρωνευομαι, ουτε σε προκαλω, δεν καταλαβαινω γιατι δε μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο.

Αμα ειναι να λεμε τη γνωμη μας και να πουλας πνευμα σε ο,τι γραφεται δεν κανουμε δουλεια.

Δηλαδη αν δε μιλησουμε με χιλιοστα, εκατοστα ή δεκατα του δευτερολεπτου, δεν δικαιουμαστε να θεωρουμε καποιον οδηγο πολυ γρηγορο αλλα ισως ενα κλικ πιο αργο απο καποιον αλλο;

Πρεπει να προσδιορισουμε χρονικα το κλικ; Ειναι δυνατον;

Γιατι θεωρω το Ροσμπεργκ (ισως) ενα κλικ πιο αργο απο την ελιτ;

Γιατι στα 4 χρονια που ηταν ομοσταυλος με το Χαμιλρτον, ηταν παρα πολυ κοντα του σε ταχυτητα.
Τι σημαινει αυτο;
Καποιες φορες λιγο ταχυτερος του και καποιες αλλες λιγο αργοτερος του.
Ομως αυτες που ηταν λιγο αργοτερος ηταν λιγο περισσοτερες απο αυτες που ηταν λιγο ταχυτερος, ειδικα σε ρυθμο αγωνα.

Οποτε πιστευω πως ισως στερουταν ενα κλικ σε ταχυτητα αλλα ηταν σχεδον ισαξιος.

Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου;

Μπορεις επιτελους να τη γραψεις;
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 03 Φεβ 2020, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#625950 Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο A-Viper7 είναι πως αν ένας πιλότος είναι καλύτερος, είναι κάτι μετρήσιμο πάντα. Τώρα, ο τρόπος που το λέει δεν είναι ακριβώς εποικοδομητικός, αλλά τι να κάνουμε;
:adminpower:
Γνώμη μου είναι πως ο Alonso είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, όπως μαρτυρούν και τα 2 πρωταθλήματά του, οι νίκες του και οι επιδόσεις του. Από εκεί και μετά, οποιαδήποτε ενασχόληση μαζί του τα τελευταία χρόνια, δεν έχει λόγο σημαντικό να γίνεται, αφού δεν έχει κάτι αξιοσημείωτο να δείξει. ΟΚ, είχε ένα εξαιρετικό stint στο LeMans, ενώ είχε και μια αξιοπρεπή παρουσία στο Dakar (αν και όχι κάτι φοβερό, σε σχέση πχ με τις επιδόσεις του Loeb όταν εμφανίστηκε). Δεν ξέρω γιατί πρέπει ν'ασχολούμαστε μαζί του ακόμη, καλώς ή κακώς δεν πρωταγωνιστεί κάπου.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
EDDIE_147 έγραψε:

Άρα ο Button δεν ανήκει στην elite επειδή δεν έχει δολοφονικό ένστικτο και κωλοπαιδισμό;
Ενώ -τυχαίο παράδειγμα- Montoya που ξεχείλιζε και το δολοφονικό ένστικτο και ο κωλοπαιδισμός είναι elite;

Καταλαβαίνεις νομίζω ότι αυτά είναι φουλ υποκειμενικά κριτήρια που μπορείς απλά να αντικαταστήσεις με 'μου αρέσει ο τάδε - δεν μου αρέσει ο τάδε'.

Γιατι ποιος ειπε οτι ειναι γενικη αληθεια αυτο που λεω;

Ειναι η γνωμη μου και ελπιζω οτι δεν την εκφραζω προκλητικα.

Πες μου που διαφωνεις και που συμφωνεις αν εχεις χρονο και διαθεση.

Ο Μπατον ηταν επισης πολυ πολυ καλος οδηγος, λιγο κατω απο την ελιτ και αυτος.

Νομιζω ηταν στα επιπεδα του Ροσμπεργκ, ισως ελαχιστα πιο αργος απο το Γερμανο σε απολυτη ταχυτητα, αλλα πιο ψυχραιμος, με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση στις δυσκολες στιγμες και μαχες.

Οσον αφορα τον Μοντογια, ειχε τσαμπουκα και κωλοπαιδισμο, αλλα οχι του κιλερ.
Ειχε λιγο πιο ανασφαλες Τακητσουκαλαδικο θολο υφος.
Δεν ειχε αυτη την εκνευριστικη σχεδον ακλονητη σιγουρια για τις ικανοτητες του οπως εχουν οι τοπ οδηγοι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#625955 Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι ο Αλόνσο σαν οδηγός, είναι και 39 χρόνων, όχι ακόμα τον Ιούλιο.
Δύσκολο να βρει αξιόλογο μονοθέσιο ξανά αφού η Μερκ έχει τον Χάμιλτον , οι ταύροι τον Μαξ και οι Ιταλοί τον Λεκλερκ.

Για εμένα ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του αφού λόγω του χαρακτήρα του δεν άφησε πόρτες ανοιχτές. Ακόμα και στην McLaren αμφιβάλλω αν θα ξαναπήγαινε αν έμενε ο Ντένις.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Yugo_para_siempre έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:

Δε σε ειρωνευομαι, ουτε σε προκαλω, δεν καταλαβαινω γιατι δε μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο.

Πλάκα κάνω αρχηγέ μου. :)
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο A-Viper7 είναι πως αν ένας πιλότος είναι καλύτερος, είναι κάτι μετρήσιμο πάντα. Τώρα, ο τρόπος που το λέει δεν είναι ακριβώς εποικοδομητικός, αλλά τι να κάνουμε;
:adminpower:

Σε ενοχλεί ο τρόπος μου αλλά για τον χλευαστικό τρόπο του Κόρτο κουβέντα.

Κλασσικά εικονογραφημένα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#625962 Λίγο χειρότερος ή λιγο καλύτερος δεν περιγράφεται μόνο με δέκατα. Καποιός μπορεί να είναι καλύτερος στa qualyfing και χειρότερος στον αγώνα πχ. Στα προσπεράσματα, στις μάχες, στην ψυχραιμία κοκ.
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα στα όσα έγραψε ο Yugo.
Τωρά η (μη) άποψη ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε πότε και κανέναν και τα μόνιμα αστειάκια γιατί ο τάδε έιναι καλύτερος από τον δείνα χωρίς ουσιαστική συζήτηση ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έχει τόσους οπαδούς αλλά έχει.