- 03 Φεβ 2020, 16:41
A-Viper7 έγραψε:Δεν νομίζω οτι μπορούμε να μιλήσουμε παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα μιας και αντιλαμβανόμαστε το σπορ τελείως διαφορετικά. 
Νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σχετικα αγενες.
Ζητας τη γνωμη του αλλου, σου τη γραφει με ηρεμια και αντι να απαντησεις συγκεκριμενα σε τι διαφωνεις, κρατας ενα μονο τμημα των γραφομενων και μηδενιζεις ολο το υπολοιπο που ειναι και το πιο ουσιωδες.
Δεν ξερω καν αν εχεις πραγματικα καταλαβει ποια ειναι η γνωμη μου, οχι γιατι δεν εχεις το μυαλο, προς θεου, αλλα γιατι προλαβες να την απορριψεις πριν καν ασχοληθεις μαζι της.
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειμαι φαν μπόυ του Αλονσο, λεω απλα οτι τον θεωρω κορυφαιο παρεα με μερικους αλλους.
Στην ερωτηση αν θεωρω οτι ο Αλονσο ανηκει στην ελιτ του αθληματος, λεω απλα ναι. Ειναι τοσο απιστευτο;
Το ναι απορρεει και απο νουμερα αλλα και απο την αισθηση και απο την αυρα που σου βγαζει ενας πιλοτος.
Το οτι ο Αλονσο, ηταν σταθερα καλυτερος ή πολυ καλυτερος απο τους ομοσταυλους του, πλην Χαμιλτον, για τοσα χρονια λεει παρα πολλα.
Το οτι εδωσε μια επικη μαχη με το Σουμαχερ το 2006 που κριθηκε στις λεπτομερειες, λεει επισης παρα πολλα.
Οι μαχες με το Σουμαχερ στην Ιμολα το 2005 και αντιστροφα το 2006 λενε πολλα.
Το 2010 και το 2012 που κοντεψε να παρει πρωταθλημα με τη Φερραρι που δεν ηταν στο επιπεδο της Ρεντ Μπουλ λενε πολλα, οπως ελεγαν και για το Σουμαχερ το 1997 και το 1998...
Αν ηταν ο απολυτος θεος που θελουν να παρουσιαζουν τα φαν μπόυς του, τοτε ισως να ειχε παρει κουπα το 2010 και το 2012.
Δεν ειναι ο απολυτος θεος, ειναι ομως ενα πιλοτος της ελιτ για παρα πολλους λογους, μετρησιμους και μη.