- 27 Νοέμ 2022, 03:29
George_Prix έγραψε:Στην τελικη ειναι θεμα ταυτισης του καθενος απο εμας.
Συμφωνούμε! Εσύ όμως βλέπεις μηχανοκίνητο αθλητισμό επειδή γουστάρεις τον οδηγό ή επειδή γουστάρεις τα αυτοκίνητα; Προσωπικά δεν το βλέπω ως άθλημα, δεν με ενδιαφέρει ο αθλητισμός και για αυτό δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο ή στίβο (μπάσκετ μόνο έβλεπα ως Αρειανός, επί εποχής Γκάλη και Αυτοκρατορίας - σήμερα αν με ρωτήσεις δεν ξέρω ούτε έναν παίκτη του Άρη). Ο μηχανοκίνητος για μένα είναι κόντρα μεταξύ των μηχανολόγων. Είμαι Ferrari (F1 και WEC), Toyota (WRC- παλιότερα Lancia φυσικά) και Ducati (Moto GP). Αγαπώ τα μηχανήματα και αυτούς που τα φτιάχνουν. Οι οδηγοί μου είναι αδιάφοροι... Αν ήθελα να δω αθλητές, θα έβλεπα 100-200-400 μέτρα, που τρέχουν με τα πόδια. Με τα πόδια δεν πάω πουθενά, για αυτό δήλωσα Τεθωρακισμένα στην Σχολή. Στην μάχη θα πάμε ξεκούραστοι.

Καβάλα πάμε στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάμε (δεν προσκυνάμε, επειδή είμαστε άθεοι, απλά έτσι λέει το γνωμικό).
Και για να μην νομίζεις ότι θεωρητικολογώ, πριν χρόνια στις Σέρρες είχε έρθει το Pescarolo-Judd του Le Mans που έσπασε το απόλυτο ρεκόρ (1.08) και ήταν εκεί ο ίδιος ο Collard. Του μίλησα 2-3 λεπτά και μετά πήγα και μίλησα (προσπάθησα) με τους μηχανικούς. Ο οδηγός δεν είχε κάτι να μου πει (μας έλεγε απλά πόσα χλμ έπιανε στην ευθεία Μουλσαν και πόσα άλογα είχε), οι μηχανικοί είχαν άπειρα πράγματα να μου μάθουν για τα αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα αγαπώ, όπως είπα. Δυστυχώς όμως δεν μιλούσαν καλά αγγλικά και ήταν μια φαρσοκωμωδία η συνομιλία μας...
Εσύ μπορεί να θέλεις να γνωρίσεις έναν πιλότο της F1. Εγώ θέλω να γνωρίσω έναν μηχανολόγο κινητήρων της Ferrari, όχι τον Λεκλέρκ.
ΥΓ: Μια Ferrari θέλω, όχι κολλητηλίκια με τους δοκιμαστές της Ferrari.
Geo f1 έγραψε:Δια με Μορμπιντελι και Καπελι το σήκωνε η rbr φέτος? (Προφανώς στα νιάτα τους)
Max Verstappen
Θα το σήκωνε με Leclerc και Sainz. Αυτό σου απαντάει, νομίζω.