Yugo_para_siempre έγραψε:Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.
Πόσο πραγματικά καλός πιλότος ήταν δηλαδή; Απάντηση με νούμερα παρακαλώ.
Ευχαριστώ
Yugo_para_siempre έγραψε:Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.
Corto Maltese έγραψε:4,19
NiTse έγραψε:Μετριέται η καλοσύνη με νούμερα;;;
A-Viper7 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.
Πόσο πραγματικά καλός πιλότος ήταν δηλαδή; Απάντηση με νούμερα παρακαλώ.![]()
Ευχαριστώ
g8777 έγραψε:Να δωθει ενα τοπ μονοθεσιο και στον Κουμπιτσα τοτε. Και στον Μπατον. Τους το χρωσταει η Ιστορια.![]()
Hell, να ξεθαψουμε και τον Τζιμ Κλαρκ , να τον βαλουμε σε μια Μερκ, εκει και αν υπηρξε αδικια με τα σαπακια του Τσαπμαν. Και τον Ζιλς (σωστη κεμπεκιωτικη προφορα) και , και, και...![]()
Παρακαλω, να βαζουμε τα πραγματα στις σωστες διαστασεις τους. 2 πρωταθληματα πηρε. ΔΥΟ. Ποιος ειναι ο Αλονσο δλδ και θεωρειται οτι για καποιο λογο του χρωσταει το αθλημα; Ο Τζορνταν;Παω για μπειζμπολ και ερχομαι να σηκωσω και τα υπολοιπα, κρατατε τα ζεστα;![]()
Επειδη οι αστικοι μυθοι που τον περιβαλλουν εχουν εκπαιδευσει στρατια απο Μουτζαχεντιν;( Ο 120%; Ο αδικημενος; Ο τα οδηγαω ολα στο οριο;)
Ευτυχως που αυτοι που κανουν τα κουμαντα (= παιζουν με δις) δεν θελουν ουτε να τον ξερουν, ας τον παρει καμια Αστον Μαρτιν μπας και τσιμπησει κανα χορηγο παραπανω και ξεχρεωσει νωριτερα το Μνημονιο. Οι αλλοι ας μας διασκεδαζουν εδω με την απεραντη Ρουβοσυνη τους.
Μικερφολη αν δεν με κανεις quote και να γραψεις STICKY σε εχω πετσοκοψει να ξερεις.
)
Yugo_para_siempre έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.
Ευχαριστώ
Η απαντηση βρισκεται μερικως στα νουμερα και μερικως στην αυρα και στην αισθηση που σου αφηνει ενας οδηγος, βλεποντας το γυρολογιο του, τη σταθεροτητα του, τα λιγα λαθη και τις μαχες του.
Geo f1 έγραψε:Φυσικα τα νουμερα και τα πρωταθληματα ειναι απλα για να αναφερονται.
A-Viper7 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.
Ευχαριστώ
Η απαντηση βρισκεται μερικως στα νουμερα και μερικως στην αυρα και στην αισθηση που σου αφηνει ενας οδηγος, βλεποντας το γυρολογιο του, τη σταθεροτητα του, τα λιγα λαθη και τις μαχες του.
"Αυρα"; Οκ, κατανοητό.
Yugo_para_siempre έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:A-Viper7 έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Aκριβως γι'αυτο το λογο, θεωρουσα οτι ηταν πολυ καλος πιλοτος αλλα οχι τοσο καλος οσο πραγματικα ηταν.
Ευχαριστώ
"Αυρα"; Οκ, κατανοητό.
Επειδη εκανα τον κοπο να σου απαντησω με ενα κειμενο που ειχε εκταση και συγκεκριμενες θεσεις.
Μπορεις να κανεις και εσυ τον κοπο να διαβασεις ΟΛΗ την απαντηση μου και να που πεις συγκεκριμενα την γνωμη σου πανω σε αυτες τις θεσεις;
Μιλησα μονο για την αυρα; Σοβαρα τωρα;
A-Viper7 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:4,19
Προς τι η ειρωνεία αγαπητέ; Δεν σου άρεσε η ερωτησή μου;
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]