Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#679338 https://www.gpblog.com/en/news/74435/wo ... s-car.html

Wolff admits Hamilton may not be jumping for joy following Russell’s good display

Λύκος μαύρος και λιγνός του πατέρα του καημός.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#679344 Νομίζω πως απλώς παίζουν λίγο με τα νεύρα του για να του κόψουν μερικά εκατομμύρια από το συμβόλαιο. Διαβάζω πως ζήτησε αύξηση :
https://www.express.co.uk/sport/f1-auto ... Bahrain-GP
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#679345 Εν μεσω κρισης πανδημιας κλπ το θεωρω αχαριστια να ζητας παραπανω λεφτα οταν η ομαδα σου δινει ηδη πολυ καλο συμβολαιο και το καλυτερο μονοθεσιο.

Διωξτον :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Εν μεσω κρισης πανδημιας κλπ το θεωρω αχαριστια να ζητας παραπανω λεφτα οταν η ομαδα σου δινει ηδη πολυ καλο συμβολαιο και το καλυτερο μονοθεσιο.

Διωξτον :shifty:

«Ουδεις πιο αχαριστος του ευεργετηθεντος» που λενε Γιωργο μου :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
#679359 Μιλάμε τώρα για ανανέωση συμβολαίου ενός επαγγελματία αθλητή μετά από μια χρονιά που έχει ξαναγράψει αγωνιστική Ιστορία. :lol:

Αλλά "πανδημία".

Οχιά. Ε Οχιά!

Μλκ δεν νιώθω καλά. :( :sorry:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#679370 Καλα δεν οδηγουσε και Μακλαρεν και καταφερε κατι τετοιο ουτε ειχε κανα σοβαρο τιμ μειτ. Και παλι μπραβο του αλλα ειδες και ο Ρασελ μπορει να το παιρνε :shifty:

Αχαριστια...
Άβαταρ μέλους
By ripper
#679372 Εφέτο:

Μερκεντέ με Λούη 35.6 βαθμοί/αγώνα
Μερκεντέ χωρίς Λούη 7 βαθμοί/αγώνα

70 μύρια Λύκε. Και λίγα λέω
Και πες ότι δεν σου είπε σκάσε δεν μπαινώ όταν τον φώναξες στα πιτ. Όχι πες.
Τσιγγούνη.

:metalo: :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#679386 Θα πάει μεθαύριο ο Ατετοκουμπο δλδ στα γραφεία της ΠΑΕ και θα τους πει "Πουστε παιδιά, κρίση, πανδημία, ΜΉΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΧΆΡΙΣΤΟΙ. Θέλω τα μισά από όσα έπαιρνα."

:s_shout

Γκεακο πότε θα έρθω να στρώσουμε καμιά τσόχα , για το καλό; :eat:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Θα πάει μεθαύριο ο Ατετοκουμπο δλδ στα γραφεία της ΠΑΕ και θα τους πει "Πουστε παιδιά, κρίση, πανδημία, ΜΉΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΧΆΡΙΣΤΟΙ. Θέλω τα μισά από όσα έπαιρνα."

:s_shout

Γκεακο πότε θα έρθω να στρώσουμε καμιά τσόχα , για το καλό; :eat:
Θα πάει στον Λυκο και θα του πει. "Με εμένα στον αγώνα θα έπαιρνε η ομάδα τόσο λίγους βαθμους; Όχι ε; Θέλω 70"

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#679389 Έχει δικαίωμα να του πει ότι με αυτόν στην ομάδα θα ο Καλενιους θα χέζει κατοσταευρα καθε πρωί. Όπως και ο λύκος μπορεί να του απαντήσει ότι δεν τον έχει ανάγκη ευτυχώς, του είναι πλέον περιττός (ωπ, ωραίο ακούστηκε αυτό,θα ήταν γαμάτο μελοποιημένο ). Λέγεται διαπραγμάτευση Νικοπαππα. Ζυγίζεις, ρισκάρεις, Βαρουφακεις.

Σε θέλω και εσένα στο μπαρμπεεε στην ξερή ηθελα να πω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#679398 Μην μπλεκεις το μαγικο κοσμο του NBA g μου. Εκει κατι παιζει με salary cap η ομαδα (δε θυμαμαι λεπτομεριες ο μυστης ο greo θα μας διαφωτισει) αλλα η ιστορια μπορει να ειναι πολυ πιο απλη.

Ας πουμε οτι εγω ειμαι ο Τοτο Γουλφ.
Ελα εδω πρωταθλητη μας. Σου δινω 40 θελεις?
Αφεντικο με ριχνεις.
Οκ καλη συνεχεια...
Επομενη μερα...
Ποση ειναι η ρητρα για την αποδεσμευση Μποτας? (υπογεγραμενο συμβολαιο για το 2021)
3m.
Δωστα του να παει με την ποδηλατισα να της δωσει να καταλαβει.

Επομενη μερα
Γιωργη ελα εδω.
Σε παιρνω στην ομαδα. Ποσα σου εδινε η Γουιλιαμς?
17. George Russell Williams 750.000

Οκ 3εκατ. απο μενα για σενα με πολυ αγαπη.
Ευχαριστω Λυκε.
Την επομενη μερα

Τσεκο παλιοφιλε αριμπα τι κανεις?
Ποσα επαιρνες στην R.P?
9. Sergio Perez Racing Point 4.000.000
Θα σου δωσω 6 εσενα. Ελα....εισαι και νικητης πλεον...
Και πουστε παιδια..Αν παρουμε το κατασκευαστων 2εκ. στον καθενα σας BONUS...

Ετσι εχεις εναν φερελπι με 2 χρονια εμπειριας...με πριαπισμο για νικες
Εχεις και εναν εμπειρο με 10 χρονια που ξερει την Μερκ καλα...επισης με πριαπισμο να αποδειξει πολλα και
ΒΟΥΑΛΑ.
Με 3 για σπασιμο ρητρας,3 στον Γιωργη και 6 στον μουτσατσο 12 συνολο...Βαλε και το μπονους (Μαξ και Αλονσο επιτρεποντως) και πας στα 16..Ποσα θελει ο Λουης??50??? :s_rofl :s_rofl

Για το 2022 που αλλαζουν ολα το ξανασυζηταμε καλα να μαστε :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#679408 Δε θελει inside info. Η κοινη λογικη και η αριθμητικη του δημοτικου ειναι αρκετα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#679410 Ξεχνάτε ένα πραγμα. Ο Χάμιλτον, ο Αλόνσο, ο Μαξ, ανήκουν στο κλαμπ των οδηγών που μπορούν να πάνε το μονοθέσιο πιο πάνω από όσο παει.

Θα είναι πολύ βλάκας ο Λύκος αν για 40 μυρια χάσει τον Χάμιλτον και κανα πρωτάθλημα μαζί. Γιατί μπορεί να βρεθεί σε ομάδα που θα έχει καλό μονοθέσιο μετά την αλλαγή των κανονισμών.

Το 2019 το μπατζετ ήταν 420 μυρια. Και τα σάρωσε όλα. Φανταστείτε τους μετόχους αν τους πάει μείωση 10% και κανέναν τίτλο, χαρά που θα κάνουν...

Από το Redmi Note 8 Pro