Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
17%
1
8%
1
8%
0
N/A
5
42%
0
N/A
1
8%
1
8%
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#765470 Τερμάτισε ο Λεκλερ. Έσπασε η καταρα.
Γιορτηηηηηη

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By edmond
#765472 Μπάγιερ ο 33 ήταν να πάσα στιγμή έτοιμος να επιτεθεί στον σάινθ, ο εκλέρ στον 33 όχι. Κάτι μουρμούρισε πάλι μετά τον τερματισμό, τι να λέμε ήταν στραβωμένος.

Στον τερματισμό οι ρεντμπουλαίοι περίμεναν υποδοχή στους 1-3. Για τον 2 οι φοραδαίοι δεν πήγε κανένας! :hmmm: ο σάινθ τους έψαχνε αλλά φευ.

Δυνητικά 2 νίκες του εκλέρ χάθηκαν σε εσπάνιαα και σήμερα. :s_hang

Εδιτ.
Θέλω λάιβ μέξικο για πανηγύρια μπαμπά τσέκο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#765475 Ε προφανώς ήταν ξενερωμενος ο λεκλερ. Δικαίως.
Εκεί ήταν 1 -2 σεξ πίσω να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος αν γινόταν. Έτσι και αλλιώς ήξερε ότι δεν γίνεται αλλιώς να περάσει.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#765476 Συναρπαστικοί οι γύροι μετά την τελευταία κόκκινη σημαία. :sleep:
Μπράβο στην καταπληκτική στρατηγική της Αλπιν, ώστε να πάρει ο Norris το FL. Που το σκέφτηκαν οι σατανάδες.

Happy for Checo :)
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ripper έγραψε:Μπράβο στην καταπληκτική στρατηγική της Αλπιν, ώστε να πάρει ο Norris το FL. Που το σκέφτηκαν οι σατανάδες.

Άστα να πάνε.
Απορία έχω να διαβάσω τις εξηγήσεις τους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
JarnoT έγραψε:
ripper έγραψε:Μπράβο στην καταπληκτική στρατηγική της Αλπιν, ώστε να πάρει ο Norris το FL. Που το σκέφτηκαν οι σατανάδες.

Άστα να πάνε.

+1
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#765482 Εικόνα

Και οι τυφλοι ειδαν, κοι οι μουγγοι μιλησαν σημερα.

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους Μπινοττους :s_howdy , απεδειξαν οτι τα ορια της ενδοπαλαμικης πεοπαλιδρομησης που οριοθετηθηκαν απο τον Λυκο δεν ειναι αδυνατο να ξεπεραστουν. :s_howdy

Οχι μονο ο Ολλανδογιώργος τερματισε πάνω απο τον Λεκ, οχι μονο ο Λεκ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ , πανω απ ολα οι Καρεν Χορνερς ξεπλυναν τα ξεφτιλικια της Βαρκελωνης στο μυαλο του Τσεκο. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#765487 Κανένας νοήμων δεν κάνει κίνηση να περάσει στο Μονακό και να χάσει ότι έχει. Περίμεναν όλοι κάποιο λάθους του άλλου. Ούτε στο όνειρο τους δεν περίμεναν 1-3 με 4ο τον Σαρλ...
Χάθηκαν 2 αγώνες για τη Φερράρι, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τέτοιες νοοτροπίες καθαρού μυαλού, όσο γρήγορο πακέτο κι αν έχουν....
Ελπίζουμε σε καλύτερη διαχείριση στο μέλλον....

don't panic
Άβαταρ μέλους
By g8777
“Checo is in this championship just as Max is, the difference is 15 points, it’s nothing. There’s a long way to go.” – Christian Horner

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προφανως νομιζει οτι απευθυνεται σε ηλιθιους. :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
JarnoT έγραψε:

Άστα να πάνε.
Αλπιναρα εγγύηση. Όλο [λογοκρινομαι μόνος μου].

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
uncle_nontas έγραψε:
JarnoT έγραψε:

Άστα να πάνε.
Αλπιναρα εγγύηση. Όλο [λογοκρινομαι μόνος μου].

< Note 7 >

Γιατι το λες αυτο?? Εχουν κατι φοβερα τζιμανια εκει.. :s_whiteflag :s_whiteflag