Στον τερματισμό οι ρεντμπουλαίοι περίμεναν υποδοχή στους 1-3. Για τον 2 οι φοραδαίοι δεν πήγε κανένας!
ο σάινθ τους έψαχνε αλλά φευ.Δυνητικά 2 νίκες του εκλέρ χάθηκαν σε εσπάνιαα και σήμερα.

Εδιτ.
Θέλω λάιβ μέξικο για πανηγύρια μπαμπά τσέκο.
ο σάινθ τους έψαχνε αλλά φευ.

ripper έγραψε:Μπράβο στην καταπληκτική στρατηγική της Αλπιν, ώστε να πάρει ο Norris το FL. Που το σκέφτηκαν οι σατανάδες.
JarnoT έγραψε:ripper έγραψε:Μπράβο στην καταπληκτική στρατηγική της Αλπιν, ώστε να πάρει ο Norris το FL. Που το σκέφτηκαν οι σατανάδες.
Άστα να πάνε.
Απορία έχω να διαβάσω τις εξηγήσεις τους.
, απεδειξαν οτι τα ορια της ενδοπαλαμικης πεοπαλιδρομησης που οριοθετηθηκαν απο τον Λυκο δεν ειναι αδυνατο να ξεπεραστουν.
“Checo is in this championship just as Max is, the difference is 15 points, it’s nothing. There’s a long way to go.” – Christian Horner
JarnoT έγραψε:Αλπιναρα εγγύηση. Όλο [λογοκρινομαι μόνος μου].ripper έγραψε:Μπράβο στην καταπληκτική στρατηγική της Αλπιν, ώστε να πάρει ο Norris το FL. Που το σκέφτηκαν οι σατανάδες.
Άστα να πάνε.
uncle_nontas έγραψε:JarnoT έγραψε:Αλπιναρα εγγύηση. Όλο [λογοκρινομαι μόνος μου].ripper έγραψε:Μπράβο στην καταπληκτική στρατηγική της Αλπιν, ώστε να πάρει ο Norris το FL. Που το σκέφτηκαν οι σατανάδες.
Άστα να πάνε.
< Note 7 >
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]