Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Πως το θεμα απο Φ1 πηγε στον τζογο και το στοιχιμα παραμενει μυστηριο. Ειναι απο τα γνωστα επιχειρηματα στα τοπικα της Φ1...

Και τα σουτακια εχουν προορισμο να μπουνε μεσα στο τερμα. Απλα μερικες φορες φευγει η μπαλα εκτος γηπεδου ωρε Γκεο. Μερικες φορες δε, φτανει το τοπι στη στρατοσφαιρα :rtfm:

Κατα τα αλλα προτιμω να με χαρακτηριζουν βλακα γιατι δεν πλουτισα μεσω του στοιχηματος (οπως "πλουτισαν" καποιοι αλλοι εδω μεσα :s_empathy ) παρα να με λενε βλακα επειδη λεω οτι ο οδηγος μου εχασε λογω πονου στη μεσουλα ή επειδη εκανε το πειραματοζωο και εστηνε το μονοθεσιο για το #2 οδηγο της ομαδας ή για μια ακομα αστειοτητα που εβγαλα απο το τσουβαλι με τις δικαιολογιες :s_rofl
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#867699 Best of the rest στον αγωνα της Κυριακης ο φονεας
2η νικη της Μερκ μετα τη Βραζιλια 2022 ,Παλι ο μικρος εβγαλε τα καστανα απο την φωτια. :iconcool:

Φετος που ξερει οτι φευγει ο goat δειχνει πιο σιγουρος και πιο σταθερος.
Στην Βαρκελωνη πηρε 3η θεση ο Λουης και επεσε ο σερβερ του Φορουμ
Στην Αυστρια ουτε μια καλη κουβεντα για τον Γιωργη. Αλλα αυτοι ειστε :s_cool
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#877698 Ο Γιωργης καλα κανει και το τραβαει οσο θελει.

Απο την Δευτερα ολα τα ματια θα κοιτανε τους κοκκινους και το 44.

Πρεπει να πορωσει τους οπαδους που δεν γουσταρουν τον Μαξ μπας κι ακολουθησουν αυτον κι οχι τον Χαμλιτον
Άβαταρ μέλους
By ripper
#877701 Ανέβηκε 3 τάξεις στην εκτίμηση μου ο Γιώργης.
Αν ρίξει και ένα χεσιματακι στον Horny θα φτάσει τα όρια του μύθου.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#877732 Αυτό το γάντι που σηκώνει ο "μικρός" θα πρέπει να είναι ικανός,μελλοντικά να το πετάξει σε μια μούρη φερσταπεν,αλλιώς θα ταπεινωθεί όπως ο Νόρρις. :(
Άβαταρ μέλους
By ripper
#877739 Τα αυτονόητα λέει ο Russell, αλλά μου κάνει εντύπωση που βγαίνει και τα λέει ανοιχτά.
Γιατί όλοι οι άλλοι όταν είναι να κράξουν τον Max συνήθως βάζουν και 5 κοκοκο μέσα στην πρόταση.
Εκτός του Lewis προφανώς.
Ξανά μπράβο στον Γιώργη. Να αγιάσει το στόμα του.