Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#725442 Τζιάκο έχεις ένα δίκιο και ένα άδικο. Το δίκιο σου είναι η αναισθησία που έδειξε ο Μαξ για να δει τουλάχιστον αν είναι καλά ο Χαμ. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Χαμ δεν του άφησε χώρο, ο Μαξ βγήκε στα curbs, τι άλλο να κάνει; Συνολικά νομίζω ότι θα κριθεί ως αγωνιστικό συμβάν, αλλά έχει αρχίσει να παραγίνεται το κακό με αυτούς τους δύο και ελπίζω να μην τους βρει κανένα χειρότερο κακό την επόμενη φορά. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Geo f1 έγραψε:Το βαπτισατε θανατηφορο ηδη το ατυχημα για να ενισχυσετε κατι??? :lol:
51g δεν ηταν παντως
Ελα χαλαρωστε

100 φορες χειροτερο ατυχημα και τον ακουω μια χαρα τον Μαρτιν

Geo f1 έγραψε:Αφου δεν πετυχε η δολοφονια παλι καλα...

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
REALZEUS έγραψε:<...>
Συνολικά νομίζω ότι θα κριθεί ως αγωνιστικό συμβάν, αλλά έχει αρχίσει να παραγίνεται το κακό με αυτούς τους δύο και ελπίζω να μην τους βρει κανένα χειρότερο κακό την επόμενη φορά. :lipsealed:
+1
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 12 Σεπ 2021, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
JasonLouk έγραψε:
ripper έγραψε:Geo αυτά που γράφεις τα πιστεύεις ή απλά τρολαρεις;

throwback από τον ripper

?
Δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα.

Α ρε Νορρις. Εχεις βγαλει ματια ολο τον χρονο και κερδιζει ο τιμ μειτ σου.
Άξια νικη δεν λεω!!! Και με φαστεστ λαπ.
Αλλα θα ειναι γλυκοπικρο για εκεινον.
Ριππερ παρτυ αποψε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:Τζιάκο έχεις ένα δίκιο και ένα άδικο. Το δίκιο σου είναι η αναισθησία που έδειξε ο Μαξ για να δει τουλάχιστον αν είναι καλά ο Χαμ. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Χαμ δεν του άφησε χώρο, ο Μαξ βγήκε στα curbs, τι άλλο να κάνει; Συνολικά νομίζω ότι θα κριθεί ως αγωνιστικό συμβάν, αλλά έχει αρχίσει να παραγίνεται το κακό με αυτούς τους δύο και ελπίζω να μην τους βρει κανένα χειρότερο κακό την επόμενη φορά. :lipsealed:

Υπαρχει ενα παλιο γνωμικο.

Αλλο να εισαι οδηγος ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ (Λαντο) και αλλο ΑΡΧΙΔΙ οδηγος. :iconcool:

Το σημερινο ξεπερασε κατα πολυ την οδηγικη αλητεια που προυποθετει να εχεις για να γινεις πρωταθλητης.

Αλλα βλεπεις οταν σε ανεθρεψαν με την νοοτροπια "το δικαιουσαι", το ποδαρακι δεν σηκωνεται απο το γκαζι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#725451 Μας το έκλεισε το σπίτι η Macca, μέσα στο σπίτι μας, το σπιτάκι μου μέσα... :( Πάντως άξιο 1-2, μπράβο τους. Δυσκολεύει πολύ η 3η θέση για την Ferrari. Επίσης άνοιξε λίγο ακόμα την διαφορά η Mercedes απο την RBR κι ακολουθεί Ρωσία που κι εκεί προβλέπεται πολύ δυνατή. Πάντως μπορεί να στεναχωρήθηκα για την Ferrari και την νίκη της μεγάλης αντιπάλου μας μέσα στην έδρα μας, αλλά χάρηκα λιγάκι για τον Ρικ, είναι πολύ συμπαθής.

Τζιάκο ούτε εγώ συμπαθώ τον Μαξ (ούτε τον Χαμ συμπαθώ βέβαια), αλλά παραλογίζεσαι τώρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Τζιάκο έχεις ένα δίκιο και ένα άδικο. Το δίκιο σου είναι η αναισθησία που έδειξε ο Μαξ για να δει τουλάχιστον αν είναι καλά ο Χαμ. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Χαμ δεν του άφησε χώρο, ο Μαξ βγήκε στα curbs, τι άλλο να κάνει; Συνολικά νομίζω ότι θα κριθεί ως αγωνιστικό συμβάν, αλλά έχει αρχίσει να παραγίνεται το κακό με αυτούς τους δύο και ελπίζω να μην τους βρει κανένα χειρότερο κακό την επόμενη φορά. :lipsealed:

Υπαρχει ενα παλιο γνωμικο.

Αλλο να εισαι οδηγος ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ (Λαντο) και αλλο ΑΡΧΙΔΙ οδηγος. :iconcool:

Το σημερινο ξεπερασε κατα πολυ την οδηγικη αλητεια που προυποθετει να εχεις για να γινεις πρωταθλητης.

Αλλα βλεπεις οταν σε ανεθρεψαν με την νοοτροπια "το δικαιουσαι", το ποδαρακι δεν σηκωνεται απο το γκαζι. :iconcool:

:s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin
Τι λεει ο καψερος μωρε
Αυτο κανει.
Τα κραταει μεσα του και μια στο τοσο ξεσπαει..
Να μαθει να αφηνει χωρο ο 7ακις. (Θα χει ξεχασει αφου τοσο καιρο του ανοιγουν ολοι δρομο) :shifty:

Racing incident με παραπανω ευθυνη στον Λουης (Μα κοιταξτε πως βγαινει απο τα πιτς. Ηδη τον στριμωχνει στο πρασινο κρασπεδακι)
Κραταμε την διαφορα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725456 Και τα ΑΡΧΙΔΙ οδηγος κρατα τα για τον δικο σου τον κλαψα. :s_smile
Σου αρεσει δεν σου αρεσει ο ετερος διεκδικητης τιτλου για τα επομενα χρονια (Αυτοκινητου επιτρεποντως φυσικα) θα ειναι ο ΜΑΞ ΒΕΡΣΤΑΠΕΝ