g8777 έγραψε:George_Prix έγραψε:g8777 έγραψε:Μονο και μονο που γραφεται με κεφαλαια γαμματα ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ, καταλαβαινω ποση γνωση ειχε μαζευτει τοσα χρονια και εσκασε σαν σπυρι με πυον στο φορουμ.
Με δεδομενο οτι το διαφορετικο στησιμο ειναι ευθυνη και του οδηγου ας προσεχε ο Λουης. Ειπαμε Τζι μου... Θελει βαριδια για να πεις "μαπα αγωνα εκανε ο δικος μου".
Απο την αλλη μερια το ασταματημο σπαμμαρισμα με ποστακια στυλ Πυθιας και το πεταμα της μπαλας στην εξεδρα θελει απλα χρονο για σκοτωμα, τον οποιο δειχνεις να διαθετεις σε αφθονια
Γιωργη ποσα χρονια παρακολουθεις Φορμουλα 1; Μην με τρολλαρεις και μου πεις πανω απο 3 μηνες, ρωταω σοβαρα.
Αν θελεις φιλε να μιλησουμε πολιτισμενα, με μεγαλη μου χαρα να απαντησω στις ερωτησεις σου. Και σου υποσχομαι οτι δεν προκειται να χαλασουμε τις καρδιες μας ακομα κι αν διαφωνησουμε.
Αλλα σε ποστακια ηξεις αφηξεις στυλ Πυθιας, ερωτησεις ποσο χρονων ειναι ο αλλος και ποσο καιρο βλεπει Φ1, δεν απανταω. Εσυ σε καθε ποστακι προσπαθεις απεγνωσμενα να μεγαλωσεις το ηλεκτρονικο πλι σου κι εγω ειμαι εδω μεσα για να μιλησω για το αγαπημενο μου σπορ