g8777 έγραψε:Υπαρχει το κοσμιο ποστ υπαρχει και το αεναο σπαμαρισμα εκ μερους μερικων Κορτε. Δεν ειναι αλληλοαποκλειομενα το ενα με το αλλο. Imho ας γινοταν μεταφορα σε ενα τοπικο ξεκαυλωματος.
+1
g8777 έγραψε:Υπαρχει το κοσμιο ποστ υπαρχει και το αεναο σπαμαρισμα εκ μερους μερικων Κορτε. Δεν ειναι αλληλοαποκλειομενα το ενα με το αλλο. Imho ας γινοταν μεταφορα σε ενα τοπικο ξεκαυλωματος.
g8777 έγραψε:Fyi, ο Τζι το πατησε το ριπορτ, ξερεις πολυ καλα για ποιο ποστ σου.
Corto Maltese έγραψε:Αν ήταν προσωπική ενέργεια του Jason μιλάμε για κρετίνο. Αν είναι συλλογική απόφαση τότε είναι προφανές ότι δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι εδώ και να αραιώνουμε. Έτσι κι αλλιώς εδώ είμαι για την Φ1, στα άλλα μπαίνω αφού είμαι που είμαι. 20 χρόνια σε φόρα 3 σελίδες κόσμιων ποστ που δεν παρέβηκαν κανένα κανονισμό πρώτη φορά βλέπω να σβήνονται.
Corto Maltese έγραψε:Αν ήταν προσωπική ενέργεια του Jason μιλάμε για κρετίνο. Αν είναι συλλογική απόφαση τότε είναι προφανές ότι δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι εδώ και να αραιώνουμε. Έτσι κι αλλιώς εδώ είμαι για την Φ1, στα άλλα μπαίνω αφού είμαι που είμαι. 20 χρόνια σε φόρα 3 σελίδες κόσμιων ποστ που δεν παρέβηκαν κανένα κανονισμό πρώτη φορά βλέπω να σβήνονται.
) να υπερασπιστω το Μαξ. Η βασικη μου διαφωνια εχει να κανει με το λανθασμενο τροπο (κατα την αποψη μου φυσικα) διεξαγωγης συμπερασματων.
George_Prix έγραψε:g8777 έγραψε:Fyi, ο Τζι το πατησε το ριπορτ, ξερεις πολυ καλα για ποιο ποστ σου.
Δεν ξερω τι απ' ολα σε πειραξε και δε με απασχολει. Δικαιωμα σου να πατησεις ριπορτ σε οσους νομιζεις οτι ειναι εκτος κανονισμων.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι συνεχεις προσταγες προς τους μοντς δημοσιως. Μπας και νομιζες οτι ετσι θα δειξεις ποσο μετρας εδω μεσα κι οτι λυνεις και δενεις? Δεν καταλαβαινεις οτι με αυτο τον τροπο προσβαλεις και τους ιδιους τους μοντς?
-Ααααα, ποιες γκομενες τωρα μωρε ; Κοιταξτε , την ηδονη που θα σου δωσει ενα circle jerkoff δεν θα την λαβεις απο κανενα θηλυκο αυτου του κοσμου![]()
-Βεεεεεεβαια. Κοιταξτε με ποση ικανοποιηση, ποση ΗΔΟΝΗσχηματιζεται στα προσωπα μας ενω ικανοποιουμε ο ενας τον αλλονα.
Η ιδια θεματολογια. "Τι γινεται εδω περα ρε;" αναρωτιεσαι
. Παμε να ξεκινησουμε μια κουβεντα, θες να ειναι για το ποδοσφαιρο, θες να ειναι για την πολιτικη και ξανα, και παλι ξανα κηρυγμα περι αμοιβαιου αυνανισμου;
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ, θα το λεμε μεχρι να πειστουνε ολοι. Εμεις ΞΕΡΟΥΜΕ, δεν θα μας πειτε εσεις οι ασχετοι.
Corto Maltese έγραψε:Όταν γίνει ο χειρότερος αγώνας της σεζόν (δηλαδή η Αυστραλία το Νοέμβρη) θα καταλάβουμε πόσο πολύ θέαμα δίνει συγκριτικά η πρεμιέρα.

g8777 έγραψε:Τελοςπαντων , θα σου κανω την χαρη να σου δωσω μια ειδυλλιακη εικονα του προβληματος.
Πας να πιεις ενα καφε. Καθεσαι, ξεκιναει η κουβεντα, παει αναποφευκτα καποια στιγμη στο γυναικειο φυλο. Εντωμεταξυ 2 τυποι (να πουμε Μπολεκ και Λολεκ; να πουμε) αρχιζουν ενα περιεργο βιολι.-Ααααα, ποιες γκομενες τωρα μωρε ; Κοιταξτε , την ηδονη που θα σου δωσει ενα circle jerkoff δεν θα την λαβεις απο κανενα θηλυκο αυτου του κοσμου![]()
-Βεεεεεεβαια. Κοιταξτε με ποση ικανοποιηση, ποση ΗΔΟΝΗσχηματιζεται στα προσωπα μας ενω ικανοποιουμε ο ενας τον αλλονα.
Εσυ στην αρχη γελας. Νταξει, καφενειο ειμαστε, χαβαλες θα γινει, θα μαλακιστουμε και λιγο παραπανω. Την επομενη μερα το ιδιο βιολι. Την παραεπομενη ξανα.![]()
Δε γμτ λες , παμε να πιουμε αλλου καφε.
Τσουπ. Παλι εκει.Η ιδια θεματολογια. "Τι γινεται εδω περα ρε;" αναρωτιεσαι
. Παμε να ξεκινησουμε μια κουβεντα, θες να ειναι για το ποδοσφαιρο, θες να ειναι για την πολιτικη και ξανα, και παλι ξανα κηρυγμα περι αμοιβαιου αυνανισμου;
Mα βρε Μπολεκ, μα βρε Λολεκ, εδω εχουμε τοσα πραγματα να πουμε, παλι με την καυλα σας θα ασχοληθουμε;
Με καλυμμα (σι θρου βεβαιως, μην αυταπατασαι) οτι "ειμαστε δημοκρατικη χωρα και οι γνωμες ειναι ελευθερες, αλλιως εισαι φασιστας και δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου"
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ, θα το λεμε μεχρι να πειστουνε ολοι. Εμεις ΞΕΡΟΥΜΕ, δεν θα μας πειτε εσεις οι ασχετοι.
Το προβλημα ειναι αυτο Γιωργη. Το κηρυγμα. Και η επιμονη. Χρονια τωρα.
g8777 έγραψε:George_Prix έγραψε:g8777 έγραψε:Fyi, ο Τζι το πατησε το ριπορτ, ξερεις πολυ καλα για ποιο ποστ σου.
Δεν ξερω τι απ' ολα σε πειραξε και δε με απασχολει. Δικαιωμα σου να πατησεις ριπορτ σε οσους νομιζεις οτι ειναι εκτος κανονισμων.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι συνεχεις προσταγες προς τους μοντς δημοσιως. Μπας και νομιζες οτι ετσι θα δειξεις ποσο μετρας εδω μεσα κι οτι λυνεις και δενεις? Δεν καταλαβαινεις οτι με αυτο τον τροπο προσβαλεις και τους ιδιους τους μοντς?
Και ξανα νηπιακη προσπαθεια. Μα τι εχεις παθει;![]()
Τελοςπαντων , θα σου κανω την χαρη να σου δωσω μια ειδυλλιακη εικονα του προβληματος.
Πας να πιεις ενα καφε. Καθεσαι, ξεκιναει η κουβεντα, παει αναποφευκτα καποια στιγμη στο γυναικειο φυλο. Εντωμεταξυ 2 τυποι (να πουμε Μπολεκ και Λολεκ; να πουμε) αρχιζουν ενα περιεργο βιολι.-Ααααα, ποιες γκομενες τωρα μωρε ; Κοιταξτε , την ηδονη που θα σου δωσει ενα circle jerkoff δεν θα την λαβεις απο κανενα θηλυκο αυτου του κοσμου![]()
Εσυ στην αρχη γελας. Νταξει, καφενειο ειμαστε, χαβαλες θα γινει, θα μαλακιστουμε και λιγο παραπανω. Την επομενη μερα το ιδιο βιολι. Την παραεπομενη ξανα.![]()
Δε γμτ λες , παμε να πιουμε αλλου καφε.
Τσουπ. Παλι εκει.Η ιδια θεματολογια. "Τι γινεται εδω περα ρε;" αναρωτιεσαι
Mα βρε Μπολεκ, μα βρε Λολεκ, εδω εχουμε τοσα πραγματα να πουμε, παλι με την καυλα σας θα ασχοληθουμε;
Με καλυμμα (σι θρου βεβαιως, μην αυταπατασαι) οτι "ειμαστε δημοκρατικη χωρα και οι γνωμες ειναι ελευθερες, αλλιως εισαι φασιστας και δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου"
Το προβλημα ειναι αυτο Γιωργη. Το κηρυγμα. Και η επιμονη. Χρονια τωρα.
Geo f1 έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Όταν γίνει ο χειρότερος αγώνας της σεζόν (δηλαδή η Αυστραλία το Νοέμβρη) θα καταλάβουμε πόσο πολύ θέαμα δίνει συγκριτικά η πρεμιέρα.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... TAqFA.html
Για να δουμε αν θα αλλαξει κατι.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]