Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
57%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Corto Maltese έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Υποστήριζα Ferrari & Schumacher τότε, πιο μικρός McLaren Honda & Senna και τώρα AMG Mercedes & Hamilton.
Μου αρέσουν οι dominant παίχτες, θέλω να είμαι με τους ισχυρούς.

Πέφτω από τα σύννεφα :lol:

Μην πέσεις, κάτσε εκεί.
Για να ξετρολάρω λίγο, Ferrari υποστηρίζω πάντα, αλλά η αδυναμία μου ήταν ο σαγόνιας.
Πως μπορείς να μην κάνει hats off στη σημερινή Mercedes; στη Ρενώ του Αλόνσο; στην ΜάΚα του Σέννα;
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξα φανατικός επί Σούμι. Κανονικός τυφλόζι. Ήθελα να κερδάει από τα τουρνικέ. Δεν έχανα δευτερόλεπτο, ξυπνούσα με ξυπνητήρι για να δω αγώνες κλπ. Μόλις έφυγε από τη Ferrari, ξενέρωσα απίστευτα. Δεν έχω κανένα φανατισμό για το σπορ πια. Βλέπω όταν θα βρεθώ σε TV, δεν βλέπω δοκιμαστικά και quali πια. Περισσότερο αγαπώ το σπορ. Θαυμάζω τον άνθρωπο-μηχανή που λέγεται Χάμιλτον. Αυτά.

@Γκεάκος
Καλύτερα στηςπου, παρά βαζέλι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:.
Καλύτερα ζακι, παρά βαζέλι. :shifty:

Στο έφτιαξα λίγο, γιατί η σεξουαλική προτιμηση δεν είναι επιλέξιμη.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By melos86
#663309 Δεν υπαρχει κανενας λογος να κατσεις να δεις φορμουλα 1 ειδικα τα τελευταια χρονια...
Το αποτελεσμα ειναι γνωστο απο πριν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων τις οποιες μνημονευουμε λες και ειδαμε τον Big Foot!
Ολα ειναι αποστειρωμενα, προγραμματισμενα, προβλεψιμα... Το μονο που δεν προβλεπεται και ειναι αυτο που δινει ελαχιστο χρωμα στους αγωνες ειναι η βροχη και για αυτο παρακαλαμε καθε σκ να δουμε καμια σταγονα!

Εγω την εχω καταβρει με την Φορμουλα 2! Δυο αγωνες καθε σκ με διψασμενα για τη νικη πιτσιρικια, αμαξια λιγο πολυ ιδια που δεν δινει τεραστια πλεονεκτηματα σε καποιον και μαχες μεχρι τελικης πτωσης! 10 διαφορετικοι νικητες σε 16 αγωνες φετος και 3 διεκδικητες του τιτλου με αλλον ενα σε κοντινη αποσταση!!

Βαρεθηκα να βλεπω αγωνες που οι οδηγοι πηγαινουν αργα για να σωσουν καυσιμα η λαστιχο λες και βλεπουμε τον Shell Eco Marathon! Βαρεθηκα να βλεπω οδηγους μαριονετες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να ακολουθουν οδηγιες για να μην χασουν τη θεση τους. Βαρεθηκα να βλεπω ομαδες να μην αφηνουν τους οδηγους τους να μονομαχησουν.

Πλεον βλεπω Φ1 μονο αν κατσει η ωρα και δεν εχω κατι καλυτερο να κανω και καθομαι και ψαχνω streams για να δω την Φ2 αν τυχει και χασω αγωνα!
Τρατζικ που ελεγε και μια διαφημιση...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
melos86 έγραψε: 10 διαφορετικοι νικητες σε 16 αγωνες φετος και 3 διεκδικητες του τιτλου με αλλον ενα σε κοντινη αποσταση!!

:s_omg :eat:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#663323 Δεν έχετε καταλάβει το νόημα της F1 μου φαίνεται. Εννοείται ότι αν θες να δεις ανταγωνισμό οδηγών, του σκοτωμού, θα δεις ενιαία (δεν έχει σημασία αν είναι με Lada ή με F2 - ενιαία είναι όλα τους). F1 βλέπεις αν υποστηρίζεις κατασκευαστή!!! Έτσι ήταν από την αρχή της F1 (και ακόμα πιο παλιά, πριν τον Β' ΠΠ, που στα Grand Prix υπήρχε μόνον Πρωτάθλημα Κατασκευαστών), από την κυριαρχία των Alfa το 1950, ως των Mercedes σήμερα. :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
REALZEUS έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το νόημα της F1 μου φαίνεται. Εννοείται ότι αν θες να δεις ανταγωνισμό οδηγών, του σκοτωμού, θα δεις ενιαία (δεν έχει σημασία αν είναι με Lada ή με F2 - ενιαία είναι όλα τους). F1 βλέπεις αν υποστηρίζεις κατασκευαστή!!! Έτσι ήταν από την αρχή της F1 (και ακόμα πιο παλιά, πριν τον Β' ΠΠ, που στα Grand Prix υπήρχε μόνον Πρωτάθλημα Κατασκευαστών), από την κυριαρχία των Alfa το 1950, ως των Mercedes σήμερα. :rtfm: :rtfm: :rtfm:

+1
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#663343 Εννοείται.
Το '69 πχ όλος ο πλανήτης παραμιλουσε και έλεγε το όνομα Matra.
Ποιος χέστηκε για τον υπάλληλο που οδηγούσε.
Άβαταρ μέλους
By melos86
REALZEUS έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το νόημα της F1 μου φαίνεται. Εννοείται ότι αν θες να δεις ανταγωνισμό οδηγών, του σκοτωμού, θα δεις ενιαία (δεν έχει σημασία αν είναι με Lada ή με F2 - ενιαία είναι όλα τους). F1 βλέπεις αν υποστηρίζεις κατασκευαστή!!! Έτσι ήταν από την αρχή της F1 (και ακόμα πιο παλιά, πριν τον Β' ΠΠ, που στα Grand Prix υπήρχε μόνον Πρωτάθλημα Κατασκευαστών), από την κυριαρχία των Alfa το 1950, ως των Mercedes σήμερα. :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Ε τοτε ας κανουμε 52 γυρους σχηματισμου να δουμε κατασκευαστες...
Βλεπουμε Φ1 γιατι μας αρεσουν οι αγωνες αυτοκινητων!
Αγωνες προς το παρον εχουμε μονο στο midfield και αυτο οταν δεν ειναι δυο teammates ο ενας πισω απο τον αλλο...
Οι πρωτες και οι τελευταιες θεσεις ειναι γνωστες απο το FP2!
Άβαταρ μέλους
By italakias
EDDIE_147 έγραψε:Εννοείται.
Το '69 πχ όλος ο πλανήτης παραμιλουσε και έλεγε το όνομα Matra.

Οτι να ναι.
Παντα υπηρχαν φημισμενοι οδηγοι.
Μην ξεχναμε οτι αυτοι και οι μηχανικοι (αφανεις ηρωες)φερνουν τις νικες,οχι το ονομα.

Γιαυτον τον λογο ειναι βαρετοι οι αγωνες ταχυτητας.
Γιατι οι κανονισμοι περιοριζουν τους μηχανικους.
Ζητω το group b. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#663361 Ακριβώς αυτό ιταλακια.
Το '82 στα ράλι όλοι την Opel θυμούνται.
Τον υπαλληλακο που κέρδισε το πρωτάθλημα με την Ασκονα δε θα τον θυμάται ούτε ο συνοδηγός του.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:On equal cars Senna wins.
Nurb 1984 Mercedes

Παιδάκι μου καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για F1 και όχι για ενιαίο με 190 Ε? :s_crazy Σιγά μην δω και Χατζητσομπάνη vs Αγγλούπα με Ascona Group E... Τι με νοιάζουν τα Οπελ; :whistlink:

EDDIE_147 έγραψε:Το '69 πχ όλος ο πλανήτης παραμιλουσε και έλεγε το όνομα Matra.

Ποιος οδηγούσε τότε; Την Matra την ξέρει μέχρι και ο Γκεάκος... (ας ελπίσουμε ότι την ξέρει το ερωτευμενάκι του κάθε σοφέρ). Τον Beltoise τον θυμάται άραγε; Και μιλάμε τώρα για Matra, όχι για Ferrari ή έστω Williams... 16 ΠΠΚ οι Ιταλοί, 9 οι Άγγλοι. Θυμάσαι άραγε όλους τους ΠΠ οδηγών τους; Φανατικός Ferrarista είμαι αλλά δεν θυμάμαι από έξω τους υπαλλήλους του Enzo και του Agnelli που πήραν τα 15 ΠΠΟ...

melos86 έγραψε:μας αρεσουν οι αγωνες αυτοκινητων

Τα είπες όλα σε 5 λέξεις. Μας αρέσουν οι αγώνες ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, άρα μας αρέσουν τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!! Ξέρεις, Ferrari, McLaren, Williams κλπ. Αυτοκίνητα. Αν ήθελα να "γλείψω" ντίβες που τρέχουν θα έβλεπα στίβο, ξέρω 'γω. Η σημαντικότερη παράμετρος της Ferrari το 1999-2004 δεν ήταν ο Σουμάχερ. Ήταν η ομάδα του Μαρτινέλλι που του έφτιαχνε τα υπερ-μοτέρ, ή ομάδα του Μπιρν που του έφτιαχνε τα υπερ-πλαίσια, η ομάδα του Μπρον που έκανε τις υπερ-στρατηγικές, η ομάδα του Τόντ που τα οργάνωνε και πάνω από όλα η ομάδα του Μοντεζέμελο που τους πλήρωνε και τους έδινε το ελεύθερο όλους αυτούς. :rtfm: :rtfm: :rtfm:

ΥΓ: ΚΑΚΙΣΤΑ που υπάρχει ΠΠ-Υπαλλήλων. Θα έπρεπε να είναι όπως στα παλιά GP που ήταν θέμα Ομάδας μόνο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By melos86
#663370 Ρε συ την κολοκυθια παιζουμε τωρα...
Εννοειται οτι μπορει να ειμαι φαν καποιου οδηγου, τη συγκεκριμενη στιγμη ομως κανεις δεν με τρελαινει για να παθιαστω εξισου με οταν εβλεπα τον Σουμαχερ πριν απο μερικα χρονια! Βλεπω λοιπον Φ1 γιατι λογω της παραπανω καταστασης θα ηθελα να βλεπω μπροστα μια Φερραρι και τον οδηγο που εχει επιλεξει αυτη, αλλα κυριως γιατι μου αρεσουν οι αγωνες αυτοκινητων!
Και σου λεω οτι αυτη τη στιγμη ετσι οπως εχει γινει η κατασταση, ειτε γιατι η μερσεντες ειναι πολυ μπροστα απο τους υπολοιπους, ειτε γιατι η ΦΙΑ αδυνατει να βρει τον τροπο να κανει το σπορ λιγο πιο θεαματικο το θεαμα ειναι αποκαρδιωτικο! Μηδεν ενδιαφερον (τουλαχιστον για εμενα που δεν ειμαι σκληροπυρηνικος φαν καποιας ομαδας η οδηγου.... Βλεπω απο συνηθεια πιο πολυ πλεον!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το νόημα της F1 μου φαίνεται. Εννοείται ότι αν θες να δεις ανταγωνισμό οδηγών, του σκοτωμού, θα δεις ενιαία

Γιατί τώρα με 4 κινητήρες όλο κι όλο τι είναι;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#663392 Αυτό λέω Δια.
Όλοι θυμούνται τη Matra και κανείς τον υπάλληλο που οδηγούσε.