Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
1
10%
4
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Που εν τω μεταξύ αν κάποιος δει το βίντεο του Καρουν καταλαβαίνει αμέσως πόσο άκυρη ήταν η απόφαση και ότι θα μπορούσε να μείνει ως αυτο που ήταν, racing incident.

Εγω ειδα το βιντεο του Καρουν και δεν καταλαβα κατι τετοιο. Γιατι απλα ο Καρουν σταθηκε στο πως εχασε τον ελεγχο ο Vettel και στο μαζεμα μετα (αναποδο τιμονι κτλ). Δε σταθηκε καν στον κανονισμο (unsafe rejoin), οποτε ωραια η ρομαντικη του αποψη αλλα ασχετη με τον κανονισμο!
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
kantoniou έγραψε:Θελεις παντα να εχεις τον τελευταιο λογο, σε βαθμο εμμονης.

George_Prix έγραψε:Τη γνωμη μας λεμε και οι δυο, οποτε αντι να αφησουμε σα τελευταια τη δικη σου λανθασμενη γνωμη, καλυτερα ας μεινουμε στη γνωμη μου.

Σ' ευχαριστω για την αμεση επιβεβαιωση.

George_Prix έγραψε:Τελος να σου θυμισω οτι εσενα σε τσιμπαει μυγα τσετσε και καθε φορα που βλεπεις post μου ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μπορεις να με στριμωξεις με καποιο τροπο. Μη σε πτοει και μη σε εξαγριωνει το γεγονος οτι σου ειναι δυσκολο να με στριμωξεις... Κουβεντουλα κανουμε!

Αντε ρε να διαβασεις για το σχολειο, τελευταιο μαθημα αυριο στις εξετασεις της Α' Λυκειου κι οπως σε κοβω οριακα πρεπει να περνας την ταξη. Εδω δεν μας εχουν εξαγριωσει τρολ ολκης στο παλιο φορουμ, που ειχαν και 5 γνωσεις, θα ξυθω για σενα ρε κακομοιρη; Αμολας 5 μπαρουφες με υφος δηθεν ειδικου και νομιζεις οτι εγνοια μας ειναι να σε ... στριμωξουμε. Εσυ στριμωγμενος εισαι απο μονος σου, μολις γραψεις σε καθε ποστ την πρωτη μπαρουφα (στην πρωτη λεξη δηλαδη).

kantoniou έγραψε:Αλλά τελικά δεν τον τιμωρούν γι' αυτό, τον τιμωρούν για unsafe manner. Έγινε ρε! Να τη χαίρεστε τη νίκη σας στα χαρτιά.

Συγχυσμενο σε κοβω, μπερδεψες και τα quotes και τα μπουτια σου...

George_Prix έγραψε:Το αθρο που παρεθεσα μιλαει για μερικα σημεια που ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ οτι παιξαν ρολο στην αποφαση. Εγω δεν ειδα καμια επισημη ανακοινωση που να μιλαει για προθεση του Vettel και τιμωρια της προθεσης. Εγω πιστευω οτι η ιδια ποινη θα δινοταν ετσι και αλλιως εφοσον η παραβαση "unsafe rejoin" ισχυει ετσι και αλλιως! Αλλα και παλι δε μπορω να καταλαβω την καψα σας με αυτο το αρθρο... Ακομα και βαση να δωσουμε στα υπονοουμενα της σκοπιμοτητας του Vettel που αφηνει το αρθρο, παλι η τιμωρια ηταν δικαιη!

Το αρθρο το εβαλες ΕΣΥ, με υφος, πιστευοντας οτι σε ... δικαιωνει. :s_wacko Ουτε καν αντιληφθηκες οτι ολη η αναλυση του αρθρου και το ενδιαφερον των αγωνοδικων εστιαζεται στην ΠΡΟΘΕΣΗ. Και ερχεσαι μετα, οταν καταλαβες την κοτσανα σου, να μας πεις οτι ΕΣΥ πιστευεις (=εντονος κνησμος στα μέζεα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος - google it) οτι η ιδια ποινη θα δινονταν ετσι κι αλλιως. Οταν το αρθρο (που, θυμιζω, εσυ ανεβασες) λεει ακριβως τα αντιθετα:
Had Vettel kept his car tight to the left once he had regained control (...) the matter would almost certainly not have been investigated.

Μ' επεισες. Θα ξεχασουμε οσα ειπαν ΟΛΟΙ οι οδηγοι, ΟΛΟΙ οι σχολιαστες, οι ιδιοι οι αγωνοδικες (συμφωνα με τις διαρροες τους προς το AUTOSPORT) και θα πιστεψουμε τη δικη σου, αυθεντικη ερμηνεια του κανονισμου. :svivhaha: Αϊ σαπερα ρε γιδι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Nikos! έγραψε:Που εν τω μεταξύ αν κάποιος δει το βίντεο του Καρουν καταλαβαίνει αμέσως πόσο άκυρη ήταν η απόφαση και ότι θα μπορούσε να μείνει ως αυτο που ήταν, racing incident.

Εγω ειδα το βιντεο του Καρουν και δεν καταλαβα κατι τετοιο. Γιατι απλα ο Καρουν σταθηκε στο πως εχασε τον ελεγχο ο Vettel και στο μαζεμα μετα (αναποδο τιμονι κτλ). Δε σταθηκε καν στον κανονισμο (unsafe rejoin), οποτε ωραια η ρομαντικη του αποψη αλλα ασχετη με τον κανονισμο!

Δεν κατάλαβες ή δεν άκουσες το σημείο που λέει ότι πρόκειται για racing incident?

Μήπως δε το είδες όλο?

Κάτσε να σε βοηθήσω...

https://streamable.com/m9yis?fbclid=IwA ... JI&sfns=mo

< >
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
g8777 έγραψε:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Δικασε ο παναξιος και αδιαβλητος πρωταθλητης του 2016. Η υποθεση εκλεισε κυριοι, δεν εχει νοημα να το συζηταμε πλεον. :adminpower:

Απο τα σχολια στο video:

Nico Rosberg - Clarification:
@ 3:48 I add that it’s irrelevant if out of control or not. Actually this part is incorrect. Sorry. If out of control all the time whilst squeezing Lewis then no penalty. As you don’t get penalty for making a mistake going off and sliding back onto the track even if you end up hitting someone.

Crucially, Vettel was definitely totally in control of his car in the latter part of squeezing Lewis where if Lewis would not have backed out there would have been a collision = unsafe rejoining = penalty.

Ακομα και ο Ροζμπεργκ, που φυσικα υποστηριξε τον Λιουις, γραφει καθαρα, σε διορθωτικο σχολιο στο βιντεο, οτι, εφοσον δεν υπαρχει προθεση και δυνατοτητα ελεγχου, δεν υπαρχει ποινη. Λεει φυσικα οτι υπαρχει προθεση και ελεγχος του οχηματος απο τον Φετελ, αλλα αυτο ειναι διαφορετικο σημειο συζητησης.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#588077 Είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα υποστήριζε Λούη.
Ξέρω τι θα ακούσω Πουλάει εκδούλευση στην Μερκ. Ούτε καν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#588084 Ricciardo όπως πάντα κύριος, σε αντίθεση με κάτι Λούηδες που την έχουν πάντα πρόχειρη την χαριτωμενιά "ανέβα κι εσύ στο πρώτο σκαλί του βάθρου για να δείξω υπεράνω, αφού πριν ζήτησα να πάρεις ποινή".
Διαφωνώ και με την ποινή, αλλά και με τις αντιδράσεις του Vettel γιατί δείχνουν απελπισία.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:Καλά τώρα το loyalty του Δία στο αγωνιστικό τμήμα της Φερράρι είναι τουλάχιστον αμφισβητίσιμο

:s_no
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Δεν κατάλαβες ή δεν άκουσες το σημείο που λέει ότι πρόκειται για racing incident?

Μήπως δε το είδες όλο?

Κάτσε να σε βοηθήσω...

https://streamable.com/m9yis?fbclid=IwA ... JI&sfns=mo

< >

Καλυτερα να σε βοηθησω εγω γιατι δεν καταλαβες την απαντηση μου...

Εσυ ειπες "αν κάποιος δει το βίντεο του Καρουν καταλαβαίνει αμέσως πόσο άκυρη ήταν η απόφαση" και σου απαντησα οτι δεν καταλαβα κατι τετοιο απο το βιντεο.

Εκτος και αν νομιζεις οτι η γνωμη του Ινδου (racing incident) αποτελει νομο και πρεπει ολοι να συμφωνησουμε μαζι του!
Άβαταρ μέλους
By sparticle
kantoniou έγραψε:Εικόνα

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για την δήλωση Ricciardo, απλώς ήθελα να το quotάρω να φαίνεται δύο φορές :s_yummy

Το μόνο που έχω να πω στον απόηχο όλων αυτών, είναι πως κατά βάθος χαίρομαι (ειλικρινά) για ένα πράγμα:

Ότι η μεγαλύτερη μάζα των φίλων της F1 που παρακολουθεί ανάλαφρα και σπάνια τους αγώνες, και που συνήθως της είπαν να πιπιλάει κάτι Αυστριές 2002 και κάτι Μονακό 2006, και κάτι Γερμανίες 2010, πλέον θα καταλάβει αυτό που είναι κοινό μυστικό εδώ και πολλά χρόνια για όλους μας εδώ μέσα: Ποια ομάδα κινεί πραγματικά τα νήματα εντός κι εκτός πίστας.

George_Prix έγραψε:
sparticle έγραψε:Ξαναλέω: ΚΑΜΙΑ σχέση με Ιαπωνία:
Ο Verstappen έδινε μάχη με τον Raikkonen για τη θέση, άλλαξε γραμμή, έχασε τα φρένα, με το που βγήκε στο γρασίδι, σημάδεψε κατευθείαν την αγωνιστική γραμμή να κλείσει την πόρτα στον Kimi.

Ενω ο Vettel τι σημαδεψε? Ενα γκομενακι στις εξεδρες? Την αγωνιστικη γραμμη εκλεισε και αυτος...

Πέρα από την ειρωνεία, θα μπω στον κόπο να απαντήσω σοβαρά στο σχόλιό σου, το οποίο φυσικά δεν ασχολείται καθόλου με την ουσία της διαφοράς των δύο περιστατικών: Ότι το Verstappen-Kimi ήταν μάχη για θέση με απόπειρα προσπεράσματος και τον Verstappen να το γλυτώνει επειδή έκοψε το σικέιν, ενώ το Vettel-Hamilton ήταν σχεδόν αβίαστο λάθος του Vettel, με τον Lewis να μην είναι καν σε απόσταση προσπεράσματος (προφανώς αν ήταν, θα περνούσε πολύ πριν μπει ο Vettel ξανά στην πίστα).

Και για να μην το γεμίσω με quote, ξαναλέω ότι ναι, αυτό θα ήταν το όλο νόημα: Έκανε λάθος, βγήκε, λέρωσε τα ελαστικά του, κινδύνεψε να χτυπήσει το πάτωμα του μονοθεσίου του ΚΑΙ έχασε χρόνο σε σχέση με τον Hamilton που κόλλησε πίσω του. Ας περνούσε ο Βρετανός στην επόμενη στροφή, ή όπως είπαν και άλλοι ας πήγαινε από αριστερά. Αν εκεί έκανε chop ο Vettel και χτυπούσαν (κάνοντας κι εγώ την αστεία υπόθεση που τείνει να γίνει βεβαιότητα μετά από τις υπεραναλύσεις των ειδικών ότι ο Vettel είχε ΑΜΕΣΩΣ μετά την είσοδό του στην πίστα τον έλεγχο του τιμονιού του...), δε νομίζω ότι θα του έδινε κανείς δίκιο μετά του Γερμανού. Και για να προλάβω κάποιους, αν εκεί είχε τοίχο, θα έπεφτε πάνω του και να εγκατέλειπε όπως στη Γερμανία πέρσι. Ήταν τυχερός και είχε γρασίδι και συνέχισε. Εκτός κι αν ποινικοποιούμε και την κωλοφαρδία τώρα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#588094 @kantoniou χαλαρωσε λεβεντη μου, κουβεντα κανουμε (ακομα και αν διαφωνουμε). Τι κακες λεξουλες ειναι αυτες?

"να διαβασεις για το σχολειο", "οριακα πρεπει να περνας την ταξη", "κακομοιρη", "μπαρουφες", "στριμωγμενος", "γιδι".

Ειπα να σου αποδειξω ποσο ασχετος/κολλημενος εισαι και πως κρινεις με 2 μετρα και 2 σταθμα (περιπτωσεις Max/Vettel), αλλα μαλλον το παρακανα και δεν το αντεξε η ευαισθητη ψυχουλα σου. Θα σε αφησω για λιγο ησυχο να παρεις μια ανασα (η καλυτερα κανενα ηρεμιστικο) μην παθεις κανενα εγκεφαλικο και το εχω κριμα στο λαιμο μου ρε γμτ :s_cry
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Anonymous Founder έγραψε:Ricciardo όπως πάντα κύριος, σε αντίθεση με κάτι Λούηδες που την έχουν πάντα πρόχειρη την χαριτωμενιά "ανέβα κι εσύ στο πρώτο σκαλί του βάθρου για να δείξω υπεράνω, αφού πριν ζήτησα να πάρεις ποινή".
Διαφωνώ και με την ποινή, αλλά και με τις αντιδράσεις του Vettel γιατί δείχνουν απελπισία.

Νομιζω αδικεις τπ Λουη για την αντιδραση της στιγμης. Ειναι τετοιοι οι παλμοι, η ενταση της στιγμης, η ψυχολογια του αγωνιζομενου που ο καθενας αυτο θα εκανε, θα διεκδικουσε αυτο που πιστευε οτι του ανηκει. Ειναι σαν τον αλλον που νοιωθει το αγγιγμα, πεφτει και ζηταει πεναλτι. Το κανει ειλικρινα. Δεν προσποιειται. Αυτο το γνωριζω καλα. Μετα οταν πεσουν οι παλμοι, επερχεται η λογικη και η ψυχραιμια.
Το ιδιο και ο Φετελ μεχρι να ηρεμησει αλλαζε τις πινακιδες ηταν εκτος εαυτου. Περπατησε, ηρεμησε, το συνειδητοποιησε, ισως σκεφτηκε οτι και ο ιδιος εκανε μια κινηση παραπανω και μετα μιλησε στη συνεντευξη μια χαρα, χειροκροτησε τον νικητη και τελος.
Εδω ο Μαγκνουσεν που ο ιδιος εκανε μπουρδελο το αμαξι στις καταταχτηριες, οι αλλοι τα δωσαν ολα να το φτιαξουν σε μιση μερα και διαμαρτυροταν στον αγωνα οτι του δωσαν το χειροτερο αυτοκινητο που εχει οδηγησει.
Γνωριζουν ολοι πολυ καλυτερα απο εμας οτι ετσι ειναι οι αγωνες, ο ανταγωνισμος κλπ.
Εμεις το συζηταμε πολυ περισσοτερο απο αυτους.

Υγ. Τζι πώς με βλεπεις για το πουλεν σου? :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 10 Ιουν 2019, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#588099 Καλά Sparticle χαλάρωσε λίγο γιατί τώρα έχεις αρχίσει να μπαίνεις στη Ζώνη του Πριξοφωτος.

Ήρθαν οι Ιλουμινατι καί κρύβουν την Αλήθεια του Μαρανελλο από τους αδαείς. :dizzy: