Nikos! έγραψε:Που εν τω μεταξύ αν κάποιος δει το βίντεο του Καρουν καταλαβαίνει αμέσως πόσο άκυρη ήταν η απόφαση και ότι θα μπορούσε να μείνει ως αυτο που ήταν, racing incident.
elteo έγραψε:g666 πόσο Ρουβίτσα κατάντησες ρε μλκ....

kantoniou έγραψε:Θελεις παντα να εχεις τον τελευταιο λογο, σε βαθμο εμμονης.
George_Prix έγραψε:Τη γνωμη μας λεμε και οι δυο, οποτε αντι να αφησουμε σα τελευταια τη δικη σου λανθασμενη γνωμη, καλυτερα ας μεινουμε στη γνωμη μου.
George_Prix έγραψε:Τελος να σου θυμισω οτι εσενα σε τσιμπαει μυγα τσετσε και καθε φορα που βλεπεις post μου ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μπορεις να με στριμωξεις με καποιο τροπο. Μη σε πτοει και μη σε εξαγριωνει το γεγονος οτι σου ειναι δυσκολο να με στριμωξεις... Κουβεντουλα κανουμε!
kantoniou έγραψε:Αλλά τελικά δεν τον τιμωρούν γι' αυτό, τον τιμωρούν για unsafe manner. Έγινε ρε! Να τη χαίρεστε τη νίκη σας στα χαρτιά.
George_Prix έγραψε:Το αθρο που παρεθεσα μιλαει για μερικα σημεια που ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ οτι παιξαν ρολο στην αποφαση. Εγω δεν ειδα καμια επισημη ανακοινωση που να μιλαει για προθεση του Vettel και τιμωρια της προθεσης. Εγω πιστευω οτι η ιδια ποινη θα δινοταν ετσι και αλλιως εφοσον η παραβαση "unsafe rejoin" ισχυει ετσι και αλλιως! Αλλα και παλι δε μπορω να καταλαβω την καψα σας με αυτο το αρθρο... Ακομα και βαση να δωσουμε στα υπονοουμενα της σκοπιμοτητας του Vettel που αφηνει το αρθρο, παλι η τιμωρια ηταν δικαιη!
Ουτε καν αντιληφθηκες οτι ολη η αναλυση του αρθρου και το ενδιαφερον των αγωνοδικων εστιαζεται στην ΠΡΟΘΕΣΗ. Και ερχεσαι μετα, οταν καταλαβες την κοτσανα σου, να μας πεις οτι ΕΣΥ πιστευεις (=εντονος κνησμος στα μέζεα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος - google it) οτι η ιδια ποινη θα δινονταν ετσι κι αλλιως. Οταν το αρθρο (που, θυμιζω, εσυ ανεβασες) λεει ακριβως τα αντιθετα:
Αϊ σαπερα ρε γιδι.
George_Prix έγραψε:Nikos! έγραψε:Που εν τω μεταξύ αν κάποιος δει το βίντεο του Καρουν καταλαβαίνει αμέσως πόσο άκυρη ήταν η απόφαση και ότι θα μπορούσε να μείνει ως αυτο που ήταν, racing incident.
Εγω ειδα το βιντεο του Καρουν και δεν καταλαβα κατι τετοιο. Γιατι απλα ο Καρουν σταθηκε στο πως εχασε τον ελεγχο ο Vettel και στο μαζεμα μετα (αναποδο τιμονι κτλ). Δε σταθηκε καν στον κανονισμο (unsafe rejoin), οποτε ωραια η ρομαντικη του αποψη αλλα ασχετη με τον κανονισμο!
g8777 έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικασε ο παναξιος και αδιαβλητος πρωταθλητης του 2016. Η υποθεση εκλεισε κυριοι, δεν εχει νοημα να το συζηταμε πλεον.
Corto Maltese έγραψε:Καλά τώρα το loyalty του Δία στο αγωνιστικό τμήμα της Φερράρι είναι τουλάχιστον αμφισβητίσιμο
Nikos! έγραψε:George_Prix έγραψε:Nikos! έγραψε:Που εν τω μεταξύ αν κάποιος δει το βίντεο του Καρουν καταλαβαίνει αμέσως πόσο άκυρη ήταν η απόφαση και ότι θα μπορούσε να μείνει ως αυτο που ήταν, racing incident.
Εγω ειδα το βιντεο του Καρουν και δεν καταλαβα κατι τετοιο. Γιατι απλα ο Καρουν σταθηκε στο πως εχασε τον ελεγχο ο Vettel και στο μαζεμα μετα (αναποδο τιμονι κτλ). Δε σταθηκε καν στον κανονισμο (unsafe rejoin), οποτε ωραια η ρομαντικη του αποψη αλλα ασχετη με τον κανονισμο!
Δεν κατάλαβες ή δεν άκουσες το σημείο που λέει ότι πρόκειται για racing incident?
Μήπως δε το είδες όλο?
Κάτσε να σε βοηθήσω...
https://streamable.com/m9yis?fbclid=IwA ... JI&sfns=mo
< >
kantoniou έγραψε:
George_Prix έγραψε:sparticle έγραψε:Ξαναλέω: ΚΑΜΙΑ σχέση με Ιαπωνία:
Ο Verstappen έδινε μάχη με τον Raikkonen για τη θέση, άλλαξε γραμμή, έχασε τα φρένα, με το που βγήκε στο γρασίδι, σημάδεψε κατευθείαν την αγωνιστική γραμμή να κλείσει την πόρτα στον Kimi.
Ενω ο Vettel τι σημαδεψε? Ενα γκομενακι στις εξεδρες? Την αγωνιστικη γραμμη εκλεισε και αυτος...
Anonymous Founder έγραψε:Ricciardo όπως πάντα κύριος, σε αντίθεση με κάτι Λούηδες που την έχουν πάντα πρόχειρη την χαριτωμενιά "ανέβα κι εσύ στο πρώτο σκαλί του βάθρου για να δείξω υπεράνω, αφού πριν ζήτησα να πάρεις ποινή".
Διαφωνώ και με την ποινή, αλλά και με τις αντιδράσεις του Vettel γιατί δείχνουν απελπισία.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]