Του μενουν 2 μερες για να καταφερει να βγαλει τη λεξη σχετικα απο το μυαλο μου...
Το νου σου Ναντο
g8777 έγραψε:Καλα να ειναι ο ανθρωπος το 2021 και ολα τα αλλα επονται.
g8777 έγραψε:Δεν το βλέπω, έχω γεράσει πλέον για αυτά.
George_Prix έγραψε:Και για να ειμαστε on topic, παμε τωρα και στον Αλονσο. Ευτυχως με ακουσε και τις τελευταιες 2 μερες εδειξε τον καλο του εαυτο. 8ος εχθες και 4ος σημερα. btw εχθες ξεκινουσε 56ος μετα τις προχθεσινες τουμπες. Ειλικρινα δεν ξερω πως ακριβως παιζει το Ντακαρ... Αλλα ΑΝ αυτο σημαινει οτι περασε σχεδον 4 ντουζινες αυτοκινητα για να καταληξει 8ος, μιλαμε για ΑΘΛΟ.
Corto Maltese έγραψε:George_Prix έγραψε:Και για να ειμαστε on topic, παμε τωρα και στον Αλονσο. Ευτυχως με ακουσε και τις τελευταιες 2 μερες εδειξε τον καλο του εαυτο. 8ος εχθες και 4ος σημερα. btw εχθες ξεκινουσε 56ος μετα τις προχθεσινες τουμπες. Ειλικρινα δεν ξερω πως ακριβως παιζει το Ντακαρ... Αλλα ΑΝ αυτο σημαινει οτι περασε σχεδον 4 ντουζινες αυτοκινητα για να καταληξει 8ος, μιλαμε για ΑΘΛΟ.
Πριν σχολιάσεις ένα άθλημα φρόντισε να διαβάσεις στοιχειωδώς τους κανόνες. Σοβαρά δεν ξέρεις να διαβάζεις μία κατάταξη ή μία είδηση στα ράλλυ και σχολιάζεις; Τι σχέση έχει η σειρά εκκίνησης με την κατάταξη ειδικής και την τελική κατάταξη;
). Οσα δεν ξερω (οπως το Ντακαρ) δεν κανω τον εξυπνο και ρωταω. Οποτε θεωρω οτι η απαντηση σου εμπεριεχει μερικα κιλα κομπλεξ που εχεις μαζεμενα μεσα σου απεναντι μου. Εφοσον παραδεχτηκα οτι ΔΕΝ ξερω και οτι ΔΕΝ ειμαι σιγουρος, καθε διορθωση ειναι ευπροσδεκτη ωστε να μαθω κατι. Δε θα ηταν καλυτερο να μου πεις τον κανονισμο ,αντι να ειρωνευτεις?Corto Maltese έγραψε:Η κατάταξη βγαίνει με βάση το πόσο έκανε ο κάθε οδηγός να φτάσει από την αρχή της ειδικής ως το τέλος της συν ότι ποινές μπορεί να πήρε στην απλή ή στο σέρβις. Καμία (μα καμία) σχέση δεν μπορεί να έχει η θέση εκκίνηση κάποιου. Ο Αλόνσο αν ξεκίνησε 58ος μπορεί να πέρασε τη γραμμή τερματισμού πάλι 58ος αλλά να βγήκε 1ος, 2ος, 5ος ειδικής whatever. ΟΚ στο Ντακάρ λογικά κάποιους θα περάσεις μέσα γιατί οι διαφορές τερματισμού είναι μεγαλύτερες από την απόσταση μεταξύ των αυτοκινήτων αλλά και πάλι δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτά τα 2 που ανάφερες δε σχετίζονται καθόλου μεταξύ τους.
Corto Maltese έγραψε:Εξαρτάται από το τερέν. Στην άμμο όχι τόσο, στο χώμα περισσότερο. Αλλά επειδή δεν έχει οριοθετημένο δρόμο ο ένας πάει λίγο πιο εδώ, ο άλλος πιο εκεί τη βρίσκουν την άκρη. Οι μικροί πολύ συχνά πάνε σε γκρουπ. Σε αμμώδεις ειδικές (όπως η χθεσινή) το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο προσανατολισμός και πολύ λιγότερο η ορατότητα, οπότε όποιος είναι πίσω ακολουθεί τις πολλές ροδιές και έχει ένα πλεονέκτημα που ισοσκελίζει το πρόβλημα κίνησης
Χωρίς να ξέρω τι συγκεκριμένο έγινε, υποθέτω ότι οι περισσότεροι που θα ήξεραν ότι έρχεται από πίσω ο Αλόνσο θα του άνοιξαν εύκολα, το Ντακάρ φημίζεται για τη συναδελφικότητα των συμμετεχόντων, αποκλείεται οδηγός 50ος γενικής να θέλει να μπλεχτεί στον αγώνα του κάθε Αλόνσο.
Όλα αυτά χωρίς φυσικά να διαφωνώ στο ότι ο Αλόνσο είναι ένα motorsport φαινόμενο. Και μόλις βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής στη Φ1, θα πάρει όποιον τίτλο θελήσει και ασχοληθεί. Γιατί το πάθος του και το work ethic είναι μοναδικά και ασυνήθιστα.
dimviii έγραψε:ο Αλονσο για μενα δεν τα πηγε καλα,οχι γιατι τερματησε χαμηλα λογω των προβληματων/στουκας που ειχε,αυτα συμβαινουν σε αυτους τους αγωνες, και στους καλυτερους/εμπειροτερους.
Αλλα γιατιδεν ειδα την ταχυτητα που περιμενα να δω εστω σε καποιες ειδικες,που δεν ειχε θεμα με πλοηγηση.
Σαφως και δεν ειναι ευκολο,οταν αλλαζεις αυτοκινητο/κατηγορια/τερεν,αλλα περιμενα εστω ψηγματα ταχυτητας,προφανως λανθασμενα.
Σημερα ετσι για την ιστορια ο Μποτας τρεχει σε αγωνα χιονισμενο με ds3 wrc ,και τρωει ξυλο απο πιτσιρικαδες με φαμπια r5
http://www.rallism.fi/content/fi/3/2023 ... okset.html
dimviii έγραψε:ο Αλονσο για μενα δεν τα πηγε καλα,οχι γιατι τερματησε χαμηλα λογω των προβληματων/στουκας που ειχε,αυτα συμβαινουν σε αυτους τους αγωνες, και στους καλυτερους/εμπειροτερους.
Αλλα γιατιδεν ειδα την ταχυτητα που περιμενα να δω εστω σε καποιες ειδικες,που δεν ειχε θεμα με πλοηγηση.
Σαφως και δεν ειναι ευκολο,οταν αλλαζεις αυτοκινητο/κατηγορια/τερεν,αλλα περιμενα εστω ψηγματα ταχυτητας,προφανως λανθασμενα.
Σημερα ετσι για την ιστορια ο Μποτας τρεχει σε αγωνα χιονισμενο με ds3 wrc ,και τρωει ξυλο απο πιτσιρικαδες με φαμπια r5
http://www.rallism.fi/content/fi/3/2023 ... okset.html
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]