Τεσπα δεν έχω να πω κάτι άλλο στη παρούσα φάση.
Υγ
Το 94 τιμωρησαν τον Σουμαχερ για όλους τους λάθους λόγους. (Ίσως για να μην ξεσπάσει σκάνδαλο για τον σωστό λογο)
Max Verstappen
(ολοι ξερουμε βεβαια τι πραγματικα θα γινει). Επισης, ολοι ξερουμε οτι για σενα δεν ειναι αντιστοιχο γιατι... δεν ξερω, ηταν μαλλον θεια δικη ή κατι τετοιο.Νίκος Παππάς έγραψε:Έτσι κι αλλιώς δεν θα βρεθεί το πραγματικό ποσό.Ε τότε ο κανονισμος δεν μπορει ποτέ να εφαρμοστει! Ολες οι ομαδες μπορουν να το παιξουν ετσι. Αλλα απο τη στιγμη που θεσπισαν τον κανονισμο, υποθετεις οτι μπορουν και να ελεγξουν την εφαρμογη του.
Γιατί η RB δεν είναι μία εταιρεία αλλά πολλές, με πολλά ενδιαφέροντα, που η μία συνεισφέρει στην άλλη, κλπ
Αν θέλουν να δείξουν ότι η υπέρβαση είναι λόγω εφορίας ή κετερινγκ, το μόνο εύκολο.
diplomat έγραψε:Μακρινό μέλλον ε; Εγώ ελπίζω να μας κάνει τη χάρη και να βγει με οικειοθελή στα 28.
Προλαβαίνει να κάνει και το βιογραφικό Σένα (3 WDC χωρίς να πάει στη φεράρι).
diplomat έγραψε:Μακρινό μέλλον ε; Εγώ ελπίζω να μας κάνει τη χάρη και να βγει με οικειοθελή στα 28.
Geo f1 έγραψε:diplomat έγραψε:Μακρινό μέλλον ε; Εγώ ελπίζω να μας κάνει τη χάρη και να βγει με οικειοθελή στα 28.
![]()
![]()
![]()
Το σημειωνουμε και αυτο
Geo f1 έγραψε:Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε στην οπτικη των πραγματων.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]