Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
33%
1
17%
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By ripper
#736369 Όσον αφορά την στρατηγική, άλλη μια νίκη της Red Bull κατά την γνώμη μου. Έδωσαν όσες περισσότερες πιθανότητες μπορούσαν στον Max.
Η Merc ούτε split τις στρατηγικές δεν έκανε και έπρεπε να αφήσει τον Hamilton περισσότερους γύρους έξω για να έχει μεγαλύτερη διαφορά ελαστικών.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#736371 Λοιπον με μια προχειρη ερευνα που εκανα, απο το 2016 που βγηκε αυτη η βλακεια με το driver of the day ο Lewis εχει ψηφιστει μολις 10 φορες και ο Max 30! Αντε να μου ξεφυγε και καμια στο μετρημα.

Επισης φροντιστε να μην κλειδωθει κι αυτο το θεμα, κριμα ειναι μετα απο τετοιο αγωνα που ειδαμε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#736372 Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιο αγώνα και τέτοιο πρωτάθλημα, οπότε χαλάλι ο φανμποισμος και τα τρισάγια στον Αιρτουν.

Μόνο λίγο υπομονή μέχρι τον τελευταίο αγώνα πριν γράψετε το οριστικό σενάριο του στημένου®.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Hamilton back with stewards - this time over Safety belts
The stewards aren't quite done yet on a busy weekend as they have just called up race winner Lewis Hamilton for an alleged breach of the International Sporting Code regarding safety belts.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Κορτο ενα ονομα θα πω.

Βασίλης Τεροβίτσας.

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#736376 Ναι ρε Εντι αλλα ειναι λιγο <προβληματικο> πως να το πω αλλιως να βλεπεις ολοκληρο το 3ημερο τι αγωνα εκανε ο Λουης και η Μερκ και να βγαινεις να γραφεις αυτο
g8777 έγραψε:Συγχαρητηρια στον Μαξ Βερσταπεν για την κατακτηση του πρωταθληματος. :s_howdy

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#736380 Νταξει ο τζη το ξεκίνησε για τρολια προς τους Γιωργηδες αλλά πλέον το ζει και τους έχει ξεπεράσει στο ρανκινγκ.

Χρόνια των ρεκόρ η φετινή.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#736384 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
dimviii έγραψε:Εικόνα

Οταν τα κανε αυτα ο Χαμιλτον ηταν Κυριακη

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#736387 Απόδοση - εμφάνιση που θα θυμόμαστε για χρόνια η σημερινή.

Από αυτές που μπορούν μόνο λίγοι κορυφαίοι, στο επίπεδο Λούη, Μαξ, Σένα, Σούμι, Αλόνσο...

Όλο το τριήμερο ο Λούης ήταν συγκλονιστικός.

Οσον αφορά το συμβάν μεταξύ τους, μου κάνει τεράστια εντύπωση που δεν έπεσε έστω μια μικρή τιμωρία στο Μαξ.
Δεν ήταν οριακή περίπτωση, αλλά σαφέστατη...

Περιμένω ότι ο φίλος μου ο George θα βγει τίμια και θα παραδεχτεί το Λούη για σήμερα χωρίς μα μου κτλ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#736388 Αλήθεια, γιατί δεν είδαμε ποτε inboard από τον Μαξ στην φάση που βγήκαν και οι δυο εκτός πιστας;

Είδαμε από τον Χάμιλτον, από μπροστά, από πάνω, από το πλαι, μόνο από μία λήψη δεν είδαμε.

Redmi Note 8 Pro