Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
F&G έγραψε:...
3.RB
...
FAST LAP. RB 1:41:150

Rubens Bari?? :s_scratchhead :innocent:
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
#42047 Δυστυχως λογω προβληματος με το ιντερνετ που αντιμετωπισα δεν προλαβα να κανω προβλεψη οποτε συγχαρητηρια στο ripper για το pick'em πρωταθλημα.

Για το γαμωτο οριστε η προβλεψη μου

1. Rosberg
2. Hamilton
3. Massa
4. Button
5. Bottas

PP Rosberg 1:39.990
FL Rosberg 1:43.002
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#42067 Καταγγελω το σαμποταζ το αθλιου προβοκατορα ριπερ. :protest:

Επισης ανακοινωνω οτι, οπως με πληροφορησε με pm ο ιδιος ως ανω προβοκατορας, τελικα θα μετρησουν διπλοι οι βαθμοι στο F1-like :innocent:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
ladaman11 έγραψε:Δυστυχως λογω προβληματος με το ιντερνετ που αντιμετωπισα δεν προλαβα να κανω προβλεψη οποτε συγχαρητηρια στο ripper για το pick'em πρωταθλημα.

Έχεις τίποτα inside info για λάθος πρόβλεψη του Bayern7;

ΥΓ: My voodoo is the best, άμα αυθαδιάσετε πάλι θα ρίξω όλο το internet :rtfm:
Δεν βλέπετε τι τραβάει ο καημένος ο Αρτέμης;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#42136 Άσε τα voodoo για του χρόνου, που θα πρέπει να κερδίζει ο Αρτέμης.

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#42366 Ripper: Ελα Μπερνι, εχω ενα προβληματακι με κατι θρασεις που θελουν να με κερδισουν στον διαγωνισμό προβλεψεων στο φορουμ.
Bernie: Μα σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας, Νικο Τσιαμτσικα; Παιρνω τον Φλαβιο και το κανονιζω... :ninja:
(...)
Bernie: Ladaman OK, θα ξαναδει internet ισα-ισα για τα στριμακια της Αυστραλιας. Παιζει προβλημα με τον Bayern ομως, βρισκεται στο Μοναχο για προσκυνημα στο Allianz Arena και εκει δεν μπορω να κανω τιποτα, ειμαι καταζητουμενος. Τι προβλεψη εχει κανει;
Ripper: Εχει βαλει τις 2 RBR στην πενταδα.
Bernie: Και τον κουλο τον Φετελ; :s_omg Δεν διαβαζει Κωστα Γαματο; Μα τι γατακι... Παρε τον Charlie εκ μερους μου και ζητα του οτι θελεις. Εχω και κατι χρωστουμενα στον Χορνερ...
(...)
Ripper: Ελα, Τσαρλι, πηρα το κινητο σου απο τον Μπαιρνει. Εχεις λεει κατι για μενα.
Charlie: DSQ οι δυο RBR, εισαι ΟΚ;
Ripper: Μα γιατι;
Charlie: Θες ρε ή δεν θες, που θα ρωτησεις και γιατι; Ποτε χρειαστηκα λογο; Αντε μην τα παρω, μου γινατε ολοι ειδικοι, αϊ σιχτιρ, θα σηκωθω να φυγω, με εχει πρηξει με τα ρουσφετια του ο κωλογερος.
Ripper: Καλα ρε, μιαν ερωτηξις εκανα, τι βαρας; Thanks mate, οτι ακριβως χρειαζομουνα! :s_devil
Charlie: Μπες Autosport σε μιση ωρα και feel the magic of F1. Δεν πιστευω να εχεις κανει κι εσυ καμια |λογοκρισία| προβλεψη και να με παιδευεις τζαμπα; Γιατι απο οπαδο της ΜακΛαρεν δεν περιμενω και τιποτα της προκοπης...
Τελευταία επεξεργασία από kantoniou και 23 Νοέμ 2014, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ripper
charlie έγραψε:Δεν πιστευω να εχεις κανει κι εσυ καμια |λογοκρισία| προβλεψη και να με παιδευεις τζαμπα; Γιατι απο οπαδο της ΜακΛαρεν δεν περιμενω και τιποτα της προκοπης...

Βλέπετε τι είπε ο άσχετος; :thumbsdown:
Εδώ έχουμε γεμίσει με δαχτυλίδια και τα δάχτυλα των ποδιών. :metalo:

Άμα γίνει καμιά |λογοκρισία| και δεν πάρω το πεντακάθαρο αυτό πρωτάθλημα θα ρίξω το φόρουμ για μια βδομάδα
Έχω προμηθευτεί κούκλα lada