Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
20%
1
20%
0
N/A
2
40%
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Τι οδηγάρα ο Λεκ ρε πστ μου.

Χωρίς καθόλου practice χθες κατάφερε 2ο χρόνο και απ ότι λέει εχει κι άλλο χρόνο το μονοθέσιο.

< >

Όντως. Ειδικά στο Q3

Μηδεν (0) κουπες ο Μονακιωτης. Τυχαίο νομίζεις οτι είναι; Λίγος σαν Αταμάν. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#892265 Ωραίος αγώνας αναμένεται. Δεν τραβάει η McLaren στον Καναδά.
Φοβερός γύρος από τον Russell.
Norris άλλο ένα τραγικό Q3.
Όλα ανοιχτά για αύριο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:
Gtakis έγραψε:Κλασσικά γκαντέμης για άλλη μια φορά ο Λεκλέρκαρος κι ενώ πήγαινε για καλό χρόνο.....

Πάλι impeding o Hadjar μου φάνηκε μπήκε στον ακάθαρτο χωρίς να το περιμένει

Ακριβώς αυτό έγινε.

Τεχνικά δεν είναι impeding γιατί δε τον έκοψε αλλά πρακτικά ήταν γιατί ο βρώμικος αέρας του χάλασε την ισορροπία.

< >
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#892272 Μπούσε δεν θα σχολίαζα, αλλά ειλικρινά δεν άντεξα.

Λίγη μείωση της καφρίλας, κάπου λίγο φρένο, πλιζ.

Κανείς από όσους είμαστε Φερράρι δεν θάβει το Λούη, δεν ξέρω για το μέλλον, αλλά μέχρι τώρα νομίζω υπάρχει σεβασμός εδώ μέσα από τους κόκκινους.

Δεν έτρεξε ο Λεκλέρκ FP1 και FP2.
Βγαίνει και με το καλημέρα έχει ταχύτητα και στο FP3 και στα Q.
Στην τελευταία προσπάθεια στο Q3 κάνει πολύ δυνατό 1ο σέκτορ, ταχύτερο όλων μέχρι εκείνη τη στιγμή (δεν είδα αν βελτίωσε άλλος μετά) και 0.282" ταχύτερο του Λούη, ξαναλέω μόνο στο 1ο σέκτορ.
Στη συνέχεια αποσπάται από το Χατζάρα στο επόμενο S και έχει φοβερή υπερστροφή.
Τονίζω το αποσπάται γιατί δεν πιστεύω ότι το έχασε με βασική αιτία τον ακάθαρτο αέρα, μου φαίνεται δύσκολο σε αυτό το σημείο της πίστας να έφταιγε τόσο πολύ αυτό.

Μετά από, για πολλοστή φορά καλό δείγμα ταχύτητας, περίμενες στη γωνία να πεις για το Λεκλέρκ και το Q3...
Φαντάσου η μέχρι τώρα εικόνα της σεζόν να ήταν αντίστροφη, τι θα είχαμε ακούσει για το πόσες μπουγάτσες με ψωλή έχει φάει ο Λεκλέρκ.

ΟΚ, βγήκε μπροστά ο Λούης, συνεπής, πρωταθλητής, γάτα, αλλά καθαρά σε ταχύτητα δεν έδειξε ότι είναι ταχύτερος ούτε τώρα, σε μια πίστα που του αρέσει.

Ελπίζω σε ρυθμό αγώνα ο Λούης να δείξει ότι ανεβαίνει σιγά σιγά και να είναι ταχύτερος ή έστω στα ίσια αύριο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#892275 Οταν πας για γύρο δεν υπολογίζει η ομάδα που είναι τ άλλα μονοθέσια ; Γιατί να φταίει ο Χατζάρ;

Επίσης αυτή η εμμονή με τα soft είναι για λόγους οικονομίας λάστιχων για αγώνα ή απλα δεν τα πιστεύουν τα medium στα qualifying?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:Οταν πας για γύρο δεν υπολογίζει η ομάδα που είναι τ άλλα μονοθέσια ; Γιατί να φταίει ο Χατζάρ;

Επίσης αυτή η εμμονή με τα soft είναι για λόγους οικονομίας λάστιχων για αγώνα ή απλα δεν τα πιστεύουν τα medium στα qualifying?

Δεν έχεις τη πολυτέλεια του χρόνου.

Ο λεκ λέει:

LEC: "Isaac didn't impede me, but when you're so close, like 100m, on this track, you really feel the dirty air and that obviously affected me. I am very mad because when I look at the sector time, I know the potential for more was there. Now I have to rebuild my whole weekend."

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Yugo_para_siempre έγραψε:Στην τελευταία προσπάθεια στο Q3 κάνει πολύ δυνατό 1ο σέκτορ, ταχύτερο όλων μέχρι εκείνη τη στιγμή

Να κρεμάσετε λάβαρο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#892292 Αφού το πας οπαδικά Μπούσο θα στα πω οπαδικά: Δεν ξέρω τι έκανε ο Χάμιλτον στη Μετρσεντέ. Μπορείς να πας σε κάποιο φόρουμ Μερτσεντέ και ανάμεσα στα ποστ που θα λένε αν συμφέρει να κάνεις ταξί την Β-Κλάσε και που μπαίνει η ταρίφα με το τάμπλετ, μπορεί να βρεις κανένα που να ξέρει από Φ1 και να μιλάει για τα κατσαρόλια του Λούη. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ, αυτήν που την πληρώνουν οι άλλοι για να τους παίζει, μετράει ΜΟΝΟ τι έκανες με τα κόκκινα. Οπότε όταν είσαι μέτριος σε χοντρό φλυτζάνι και ο σβέρκος σου έχει γίνει ακόμα πιο μαύρος από την πολλή την καρπαζιά κάθεσαι στη γωνιά σου ήσυχος και περιμένεις να κάνεις ΚΑΤΙ για να βγάλεις γλωσσίτσα. Το τι λέτε με τον Μάρτιν τον Μπράντολ λίγο μας νοιάζει. Όσο δεν τιμάει το κόκκινο το τουτού η γνώμη του και των λουΐτσων δεν απασχολεί κανένα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#892295 Ο Leclerc είναι ξεκάθαρα πιο γρήγορος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Το κακό με τον Leclerc έχουμε πει ότι είναι τα λάθη και εδώ έκανε ήδη δύο χοντρά.
Είναι και το μόνο στο οποίο χάνει από τον πρώην τεράστιο Λούη.

Θέλω πολύ να κάνει μια Φερσταπενια στον Max ο φονέας. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:Ο Leclerc είναι ξεκάθαρα πιο γρήγορος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Το κακό με τον Leclerc έχουμε πει ότι είναι τα λάθη και εδώ έκανε ήδη δύο χοντρά.
Είναι και το μόνο στο οποίο χάνει από τον πρώην τεράστιο Λούη.

Θέλω πολύ να κάνει μια Φερσταπενια στον Max ο φονέας. :shifty:

Δε νομίζω να κάνει τίποτα όσο κι αν όλοι το περιμένουν.

Κορτο ζωγραφισες…

< >
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Giuseppe Busso έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Στην τελευταία προσπάθεια στο Q3 κάνει πολύ δυνατό 1ο σέκτορ, ταχύτερο όλων μέχρι εκείνη τη στιγμή

Να κρεμάσετε λάβαρο.

Την επόμενη φορά, να απαντάς σε ολόκληρο το ποστ, σαν αληθινός μάγκας.

Επίσης πες μου που ακριβώς έχω γράψει φέτος για το Λούη, με το ύφος που γράφεις εσύ για το Λεκλέρκ άπειρες φορές.

Επίσης πες μου με βάση συνολικά τη φετινή εικόνα μέχρι τώρα, αν δικαιολογείται έστω λίγο να γράφεις με αυτό το ύφος.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Να κρεμάσετε λάβαρο.

Την επόμενη φορά, να απαντάς σε ολόκληρο το ποστ, σαν αληθινός μάγκας.

Επίσης πες μου που ακριβώς έχω γράψει φέτος για το Λούη, με το ύφος που γράφεις εσύ για το Λεκλέρκ άπειρες φορές.

Επίσης πες μου με βάση συνολικά τη φετινή εικόνα μέχρι τώρα, αν δικαιολογείται έστω λίγο να γράφεις με αυτό το ύφος.

Μη δίνεις σημασία σε οπαδούς που μόνο σκοπό έχουν το φανατισμό και τη ποδοσφαιροποίηση του αθλήματος.

Εδώ τα σετ του αγώνα

Εικόνα

< >