Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
29%
1
14%
1
14%
1
14%
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Bayern7 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ρε σεις αρρωστοι ειστε ολοι? Περασε μιση ωρα απο το κουαλι και δεν εχετε ποσταρει τιποτα? :omg: :protest: :help:

Κανείς δεν ασχολείται με το στημένο/κλεμμένο/χαρισμένο.
Θυμίζει τις σεζόν που είχε φύγει οικιοθελώς ο ΘΡΥΛΟΣ από την Α1 και έπαιζε τελικό η ομάδα των π0υστηδων με την Πάτρα με 500 άτομα. Και στον τρίτο τελικό έβαλε ο Τράκης ελεύθερη είσοδο και μαζεύτηκαν 2000 μαλάκες. :lol:
Μάντεψε ποιοι είναι οι π0υστηδες στην φ1. :lipsealed:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

Εστω κανενα τετοιο ποστακι εννοουσα ωρε Μπαγιερ. Να απαντησει και τιποτα ο Γκεο, σε δουλεια να βρισκομαστε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#793836 Και περα απο την πλακα, κατι που ξεχναω να πω εδω και καιρο... Αυτο το ρεκορ του Λουη με τη νικη σε καθε χρονια της καριερας του, ισως ειναι απο τα τελευταια ρεκορ που θα σπασουν στην Φ1. ΑΝ σπασει και ποτε το συγκεκριμενο.

Ολα τα αλλα με τις νικες/ποουλς/κτλ αν ενα καλο χερι πιασει διαστημοπλοιο για καμποσα χρονια, σπανε σε καποια φαση...
Άβαταρ μέλους
By ripper
George_Prix έγραψε:Σιγουρα εχουν πεσει οι τονοι, αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια τα πραγματα.

Ο Μαξ θελει τη νικη για το ρεκορ... οι Τσεκο/Λεκλερκ θελουν τη δευτερη θεση στο πρωταθλημα... ο Λουης θελει να μη σπασει η παρθενια της εστω 1 νικης/σεζον (ασχετα με αυτα που λεει ο ιδιος ο Λουης και ο Τζι αζ γουελ :shifty: )... Ο Ρασσελ θελει να περασει εστω και 1 χιλιοστο το Λουη κι ομοιως ο Σαινθ το Λεκλερκ... Στη μεση και στο τελος του γκριντ παλι παιζουν κατι ψιλοκοντριτσες...

- Ο Max έχει ήδη το ρεκόρ
- Καλή η 2η θέση αλλά ο λαός δεν νοιάζεται.
- Ο Λούης αν το ήθελε διακαώς αυτό το ρεκόρ θα έπαιρνε την νίκη στην Βραζιλία. Είχε χτίσει την στρατηγική για να το κάνει.
Η Mercedes επέλεξε να σιγουρέψει το 1-2 και ο Λούης δεν διαμαρτυρήθηκε πέραν της στιγμής του πιτ στοπ.
Οπότε δεν τον πολυ καίει. Αν ερχόταν θα το ήθελε φυσικά.
- Και οι άλλες κόντρες έχουν κριθεί. Ο Φονέας φόνευσε, ο Sainz πτώχευσε, οι θέσεις στο πρωτάθλημα του Δία ψιλοκλείδωσαν.
Ξενέρωτος αγώνας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:Και περα απο την πλακα, κατι που ξεχναω να πω εδω και καιρο... Αυτο το ρεκορ του Λουη με τη νικη σε καθε χρονια της καριερας του, ισως ειναι απο τα τελευταια ρεκορ που θα σπασουν στην Φ1. ΑΝ σπασει και ποτε το συγκεκριμενο.

Ολα τα αλλα με τις νικες/ποουλς/κτλ αν ενα καλο χερι πιασει διαστημοπλοιο για καμποσα χρονια, σπανε σε καποια φαση...

Ενδιαφερον που ασχολεισαι με τα στατιστικα δεδομενα.

Τι αλλαξε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Και περα απο την πλακα, κατι που ξεχναω να πω εδω και καιρο... Αυτο το ρεκορ του Λουη με τη νικη σε καθε χρονια της καριερας του, ισως ειναι απο τα τελευταια ρεκορ που θα σπασουν στην Φ1. ΑΝ σπασει και ποτε το συγκεκριμενο.

Ενδιαφερον που ασχολεισαι με τα στατιστικα δεδομενα.

Τι αλλαξε; :hmmm:

Ξεκολλα ρε Τζι, το εχεις ξαναπει το ιδιο. Χεσμενα τα εχω τα στατιστικα. Αν θες την αποψη μου για το συγκεκριμενο, δεν προκειται να σπασει, γιατι κανενας δε θα ειναι τοσο κωλος οσο ο Λουης που να εχει 15 χρονια μονοθεσιο ικανο εστω και για μια νικη σε καθε χρονια. Αντιστοιχα καλα χερια θα βρεθουνε στο μελλον. Τετοιο καλο χερι σε συνδυασμο με τετοιο κωλο, ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ.

Αλλα αν ημουνα ο Λουης, το μονο σιγουρο στον κοσμο ειναι πως δε θα ηθελα να σπασει αυτη η παρθενια. Εστω και για τους αγαθους που νομιζουν οτι κατι σημαινει, αξιζει να διευρυνει το σερι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:- Ο Λούης αν το ήθελε διακαώς αυτό το ρεκόρ θα έπαιρνε την νίκη στην Βραζιλία. Είχε χτίσει την στρατηγική για να το κάνει.
Η Mercedes επέλεξε να σιγουρέψει το 1-2 και ο Λούης δεν διαμαρτυρήθηκε πέραν της στιγμής του πιτ στοπ.
Οπότε δεν τον πολυ καίει.

Την πρωτη φορα που το πεταξες μετα τον αγωνα εκανα οτι δεν το διαβασα και σου δωσα σχωροχαρτι. Και δεν ειδα κανεναν αλλον σε ολοκληρο το νετ να λεει κατι αντιστοιχο!!! Αλλα επειδη σε βλεπω και το συνεχιζεις, πρεπει να βαλω τα πραγματα στη θεση τους. Ο Λουης στη Βραζιλια δε χαρισε τιποτα στο Ρασσελ. Η ομαδα τον τραβηξε στα πιτς αρον αρον για να μη φαει ο ιδιος ο Λουης το αντερκατ. Και να μακραινε το στιντ ο Λουης, δυσκολο να καλυπτε τη διαφορα απο το Ρασσελ και να τον περνουσε κιολας. Ο οποιος Ρασσελ ανοιξε ελαφρως τη διαφορα απο το Λουη (αν θυμαμαι καλα απο τα 8 στα 10") ενω μαλιστα ειχε και μερικους γυρους παλιοτερα λαστιχα απο το Λουη. Σε φαση που και οι 2 τρεχανε με αδειο δρομο.

ripper έγραψε:Αν ερχόταν θα το ήθελε φυσικά.

Αυτο πες το στο φιλο σου το Τζι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793847 Γιωργη και η στατιστικη χεσμενο σε εχει υποψιαζομαι.

Θα της εβαλε φυτιλιες η ρουφιανα η Φ1. :x

Οσο για την νικη του Λουη και τι θελω εγω.

Απο Γκαι(μπελ)ακους της φακης χορτασαμε, το θεμα ειναι να καταλαβαινει καποιος βασικη γραφη και αναγνωση.

Αλλιως ας δεχεται αδιαμαρτυρητα τα χιχιχιχι των υπολοιπων.

long is the way and hard that out of hell leads up to light

Milton. :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 19 Νοέμ 2022, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Γιωργη και η στατιστικη χεσμενο σε εχει υποψιαζομαι.

Θα της εβαλε φυτιλιες η ρουφιανα η Φ1. :x

Ετσι παει. Αμοιβαια τα αισθηματα.

Εσυ που ησουν τοσα χρονια στα μελια με τη στατιστικη και εδω και 2 χρονια το μελι σου μοιαζει με σκατα εχεις το προβλημα, οχι εγω :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bibendum έγραψε:Σε ολο τον αγώνα ήταν πιο γρήγορος από φονεα. Μετά το safety car δεν προσπαθησε καν να πλησιάσει

Θα το ποσταρεις εσυ το γυρολογιο τους ή να το ποσταρω εγω? Εκτος κι αν ειναι απο την αιστυση που σου εδωσε ο Λουης βλεποντας τον τα συμπερασματα που εβγαλες...
Άβαταρ μέλους
By ripper
George_Prix έγραψε:Την πρωτη φορα που το πεταξες μετα τον αγωνα εκανα οτι δεν το διαβασα και σου δωσα σχωροχαρτι. Και δεν ειδα κανεναν αλλον σε ολοκληρο το νετ να λεει κατι αντιστοιχο!!! Αλλα επειδη σε βλεπω και το συνεχιζεις, πρεπει να βαλω τα πραγματα στη θεση τους. Ο Λουης στη Βραζιλια δε χαρισε τιποτα στο Ρασσελ. Η ομαδα τον τραβηξε στα πιτς αρον αρον για να μη φαει ο ιδιος ο Λουης το αντερκατ. Και να μακραινε το στιντ ο Λουης, δυσκολο να καλυπτε τη διαφορα απο το Ρασσελ και να τον περνουσε κιολας. Ο οποιος Ρασσελ ανοιξε ελαφρως τη διαφορα απο το Λουη (αν θυμαμαι καλα απο τα 8 στα 10") ενω μαλιστα ειχε και μερικους γυρους παλιοτερα λαστιχα απο το Λουη. Σε φαση που και οι 2 τρεχανε με αδειο δρομο.

Ο Ράσελ μπήκε ένα γύρο μετά τον Λούη, οπότε δεν θυμάσαι καλά.
Παρότι ο Λούης είχε πολύ πιο φρέσκα λάστιχα τον έβαλαν πριν τον Ράσελ όταν ο Λούης φώναξε γούαααααι my tyres are good.
Τότε του είπαν την παπάντζα περί undercut του Τσέκο που φυσικά δεν στέκει. Ο Λούης είτε πηγαινε για ένα πιτ στοπ λιγότερο είτε έβαζε αργότερα φρέσκα, τον Τσέκο και οποιονδήποτε άλλο τον είχε για πλάκα καθότι και τα προσπεράσματα ήταν πανεύκολα και ο ρυθμός της Mercedes ανώτερος.
Ο Λούης φυσικά και δεν χάρισε τίποτα, η Mercedes όμως (ορθά ΙΜΗΟ) επέλεξε αντί να παλεύουν οι δυό τους μεταξύ τους με διαφορετική στρατηγική να πάει σε ένα ήρεμο 1-2 με ίδια λάστιχα.
Στα ίσα με διαφορετική στρατηγική μπορεί και να κέρδιζε ο Λούης μπορεί και όχι. Με το SC που έκατσε αργότερα, ακολουθώντας την optimum για αυτόν στρατηγική θα κέρδιζε καθότι θα του καθότανε κουτί το SC.
Δες το με το live timing και πες μας που διαφωνείς.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Οσο για την νικη του Λουη και τι θελω εγω.

Απο εκει ξεκινησα, στο οποιο συμφωνουμε. Καλη φαση το συγκεκριμενο στατιστικο και μονο ενας χαζος δε θα ηθελε να το συνεχισει ο οδηγος του. Κι επισης θα ηταν χαζος κι ο Λουης να μη γουσταρει το σερι.

Το να λεω το αυτονοητο και να με ρωτας ειρωνικα "απο ποτε σε νοιαζουν τα στατιστικα"... Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο και με το ιδιο ειρωνικο στυλ με ειχες ρωτησει οταν ειχα πει "κατα την αποψη μου ο Σουμι επρεπε να ειναι πανω στη λιστα επειδη εχει μεγαλυτερο ποσοστο νικων ανα σεζον απο το Μαξ"... Δεν ειναι κουλ. Ειναι τοξικο και ανουσιο. Το να πω την αποψη μου πανω στα στατιστικα δε σημαινει οτι μου λενε κατι ιδιαιτερο ουτε οτι κανω κωλοτουμπα τωρα που ανεβασε τα στατιστικα του ο Μαξ.

Και για να μη φανω και γραφικος, φυσικα και θα γουσταριζα ο Μαξ να σαρωσει ολα τα ρεκορ. Αλλα ειτε γινει αυτο ειτε οχι... ειτε ειχε παρει 2 ειτε 8 κατσαρολια ο Φεττελ... Ομοιως κι αν ειχε 2 κατσαρολια ο Λουης αντι για 7... δε θα αλλαζε η λιστα που εχω φτιαξει εγω στο μυαλο μου και η σειρα που εχω καταταξει τον καθε οδηγο. Σειρα που σιγουρα εχεις κανει κι εσυ και ολοι εδω μεσα, ο καθενας στο μυαλο του. Ή σειρα του ξεζουμισματος που κανει ο καθε οδηγος, ποσο χερι εχει δηλαδη, επειδη ολοι ξερουμε ποσο ρολο παιζει το μονοθεσιο τη σημερον ημεραν! Η διαφορα μας ειναι οτι εγω παιρνω πιο σοβαρα απο αλλους τη συγκεκριμενη λιστα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:
George_Prix έγραψε:Την πρωτη φορα που το πεταξες μετα τον αγωνα εκανα οτι δεν το διαβασα και σου δωσα σχωροχαρτι. Και δεν ειδα κανεναν αλλον σε ολοκληρο το νετ να λεει κατι αντιστοιχο!!! Αλλα επειδη σε βλεπω και το συνεχιζεις, πρεπει να βαλω τα πραγματα στη θεση τους. Ο Λουης στη Βραζιλια δε χαρισε τιποτα στο Ρασσελ. Η ομαδα τον τραβηξε στα πιτς αρον αρον για να μη φαει ο ιδιος ο Λουης το αντερκατ. Και να μακραινε το στιντ ο Λουης, δυσκολο να καλυπτε τη διαφορα απο το Ρασσελ και να τον περνουσε κιολας. Ο οποιος Ρασσελ ανοιξε ελαφρως τη διαφορα απο το Λουη (αν θυμαμαι καλα απο τα 8 στα 10") ενω μαλιστα ειχε και μερικους γυρους παλιοτερα λαστιχα απο το Λουη. Σε φαση που και οι 2 τρεχανε με αδειο δρομο.

Ο Ράσελ μπήκε ένα γύρο μετά τον Λούη, οπότε δεν θυμάσαι καλά.
Παρότι ο Λούης είχε πολύ πιο φρέσκα λάστιχα τον έβαλαν πριν τον Ράσελ όταν ο Λούης φώναξε γούαααααι my tyres are good.
Τότε του είπαν την παπάντζα περί undercut του Τσέκο που φυσικά δεν στέκει. Ο Λούης είτε πηγαινε για ένα πιτ στοπ λιγότερο είτε έβαζε αργότερα φρέσκα, τον Τσέκο και οποιονδήποτε άλλο τον είχε για πλάκα καθότι και τα προσπεράσματα ήταν πανεύκολα και ο ρυθμός της Mercedes ανώτερος.
Ο Λούης φυσικά και δεν χάρισε τίποτα, η Mercedes όμως (ορθά ΙΜΗΟ) επέλεξε αντί να παλεύουν οι δυό τους μεταξύ τους με διαφορετική στρατηγική να πάει σε ένα ήρεμο 1-2 με ίδια λάστιχα.
Στα ίσα με διαφορετική στρατηγική μπορεί και να κέρδιζε ο Λούης μπορεί και όχι. Με το SC που έκατσε αργότερα, ακολουθώντας την optimum για αυτόν στρατηγική θα κέρδιζε καθότι θα του καθότανε κουτί το SC.
Δες το με το live timing και πες μας που διαφωνείς.

Μιλαω μετα το πρωτο στοπ. Ο Λουης ειχε 5 γυρους πιο φρεσκα λαστιχα. Ειχε καθε λογο να πηγαινει σα τρελος γιατι ειχε μεινει πισω ενω ο Ρασσελ οντας πρωτος, ενδεχεται να ηλεγχε καπως το ρυθμο του. Εκανα λαθος πριν που ειπα οτι αυξησε ο Ρασσελ διαφορα. Για την ακριβεια μεσα σε 11 γυρους που ειχαν και οι 2 αδειο δρομο ο Λουης με πιο φρεσκα λαστιχα κερδισε ΜΟΝΟ 1 δευτερολεπτο συνολικα. Το πλανο φανταζομαι ηταν να τραβηξει λιγο και το επομενο στιντ οποτε να ειναι με 10 γυρους πιο φρεσκα και να κυνηγησει στο τελευταιο ταπα. Τους τα χαλασε ομως ο Τσεκο οταν μπηκε νωρις για το αντερκατ. Αν δεν τον τραβουσαν μεσα το Λουη μεσα στους επομενους 2-3 γυρους, απλα θα ειχε χασει τη θεση του απο το Μεξικανο και θα επρεπε να τον ξαναπερασει στην πιστα, να κλεισει τη μεγαλη διαφορα που θα ειχε κανει ο Ρασσελ και τελος να τον περασει και αυτον. Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι δηλαδη...

Και ολο αυτο σου φανηκε εσενα σα στρατηγικη της Μερσεντες να κρατησει το 1-2 :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:
g8777 έγραψε:Οσο για την νικη του Λουη και τι θελω εγω.

Απο εκει ξεκινησα, στο οποιο συμφωνουμε. Καλη φαση το συγκεκριμενο στατιστικο και μονο ενας χαζος δε θα ηθελε να το συνεχισει ο οδηγος του. Κι επισης θα ηταν χαζος κι ο Λουης να μη γουσταρει το σερι.

Το να λεω το αυτονοητο και να με ρωτας ειρωνικα "απο ποτε σε νοιαζουν τα στατιστικα"... Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο και με το ιδιο ειρωνικο στυλ με ειχες ρωτησει οταν ειχα πει "κατα την αποψη μου ο Σουμι επρεπε να ειναι πανω στη λιστα επειδη εχει μεγαλυτερο ποσοστο νικων ανα σεζον απο το Μαξ"... Δεν ειναι κουλ. Ειναι τοξικο και ανουσιο. Το να πω την αποψη μου πανω στα στατιστικα δε σημαινει οτι μου λενε κατι ιδιαιτερο ουτε οτι κανω κωλοτουμπα τωρα που ανεβασε τα στατιστικα του ο Μαξ.

Και για να μη φανω και γραφικος, φυσικα και θα γουσταριζα ο Μαξ να σαρωσει ολα τα ρεκορ. Αλλα ειτε γινει αυτο ειτε οχι... ειτε ειχε παρει 2 ειτε 8 κατσαρολια ο Φεττελ... Ομοιως κι αν ειχε 2 κατσαρολια ο Λουης αντι για 7... δε θα αλλαζε η λιστα που εχω φτιαξει εγω στο μυαλο μου και η σειρα που εχω καταταξει τον καθε οδηγο. Σειρα που σιγουρα εχεις κανει κι εσυ και ολοι εδω μεσα, ο καθενας στο μυαλο του. Ή σειρα του ξεζουμισματος που κανει ο καθε οδηγος, ποσο χερι εχει δηλαδη, επειδη ολοι ξερουμε ποσο ρολο παιζει το μονοθεσιο τη σημερον ημεραν! Η διαφορα μας ειναι οτι εγω παιρνω πιο σοβαρα απο αλλους τη συγκεκριμενη λιστα.

Μπα!

Πώς και ετσι ρε Γιώργη; :lol:

Τι παραπανω εχει να ( σου αποδειξει) η στατιστικη οσον αφορα τον Μαξ; :lol:

Το στυβει; Το στυβει.

Ληξις, τελειωσαμε κυριοι. :rtfm:

Ποιος την απαυτωνει την στατιστικη και τα ρεκορ και τα κατσαρολια; Εξαλλου οσοα δεν φτανει η αλεπου τα φτανει κρεμασταρια ( ΚΩΛΟΣ+ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ οταν αφορα τους αλλους, ΠΤΣΑΡΑΣ οταν ειναι το μπεμπουλινοπιτσιποπακι ΜΑΣ. Που και αυτο δλδ το προσεγγιζετε με τοση αρχοντοχωριατοκουτοπονηρια που γελαει ο κοσμος).

Αφου ο αλλος ξεζουμαει κατα ISO 8777. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εεπ.

"Τοξικο και ανουσιο" ειναι αυτο που εχτε κανει οι Χορχεδες σε οτιδηποτε τοπικο ερπει, τρεχει ή πεταει στα Φορμουλοτοπικα. Μην μας βγεις ΚΑΙ σε αυτο δλδ αδικημενος και καταφρονεμενος. :s_empathy

ΛΥΓΜ!!!!!11!!1!!1