REALZEUS έγραψε:mikeerfol έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ταπα την πηγε την Ρενω ο Αλονσαρος μαθαίνω. Βιντεο Μικε?
.
Εκείνα τα μονοθέσια (βασικά του 2004) με τα σημερινά σλικ θα είχαν όλα τα ρεκόρ.
Όχι.
REALZEUS έγραψε:mikeerfol έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ταπα την πηγε την Ρενω ο Αλονσαρος μαθαίνω. Βιντεο Μικε?
.
Νίκος Παππάς έγραψε:Πω πω τι έκανε ο Max!!!
Από το Redmi Note 8 Pro

ripper έγραψε:MaxΒαρετόπιστα μεν, αλλά από το να έχεις τις Mercedes μπροστά και να φύγουν, καλύτερα να έχεις τον Max
Norris![]()
Οι Mercedes φαίνονται να έχουν τους "λάθος" χρόνους. Δεν ξεκλείδωσαν την κόκκινη.
Με την κίτρινη βέβαια ήταν παντοδυναμες.
Θα έχει ενδιαφέρον αύριο, αν και είναι βαρετοπιστα.
A-Viper7 έγραψε:REALZEUS έγραψε:mikeerfol έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ταπα την πηγε την Ρενω ο Αλονσαρος μαθαίνω. Βιντεο Μικε?
.

Νίκος Παππάς έγραψε:Πω πω τι έκανε ο Max!!!
Alonso switched to a soft compound of tyre during his latest run on Saturday, and Renault data suggests that he lapped in the 1m39s region.
Alonso added: "We are in the same time of the [current] cars in race conditions, which is quite amazing. So you know, it feels very fast. The sound is fantastic, and it sounds fast.
"Behind the wheel, you feel the vibrations, you feel everything. It is a very light car, so you feel all the motions. It's an amazing feeling. I'm still smiling. I have the mask on but I will be smiling until probably 2021."
.
.
.
"Honestly I cannot go slow with this car," he said. "Every time I'm in this cockpit and I'm in this car, with all the memories, it becomes natural to drive fast. To feel the speed is amazing. I know it's an old car, but it's a perfect machine for me."
REALZEUS έγραψε:A-Viper7 έγραψε:REALZEUS έγραψε:mikeerfol έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ταπα την πηγε την Ρενω ο Αλονσαρος μαθαίνω. Βιντεο Μικε?
.

A-Viper7 έγραψε:Επισης φετος στην Μοντσα ειδαμε 360.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]