Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
17%
1
4%
8
35%
3
13%
1
4%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
4%
0
N/A
3
13%
0
N/A
1
4%
1
4%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:Καλή αρχή. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Μακάρι Διάκο , μακάρι.
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Καλή αρχή. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Μακάρι Διάκο , μακάρι.
:shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
elteo έγραψε:Θα έχουμε γέλιο φέτο με το Σεβαστιανό. Ο Εκλερακιας ήρθε για να μείνει.

Ε οχι και να γελαμε με το Vettel το 2019 ρε φιλε. Με το Vettel γελουσα πριν 10 χρονια και ελεγα τα χαλια του. Φετος θα γελαμε με τους προπονητες της εξεδρας εδω μεσα. Που οταν ελεγα οτι ο Vettel ειναι λιγος και ειναι βλακωδες να λεει η ομαδα "ο Seb ειναι #1 και θα τον στηριξουμε εναντι του Leclerc" μου λεγανε οτι ειμαι ασχετος... οτι ειναι νεος ο Leclerc... οτι εχει 4 κουπες ο Vettel... και αλλες τετοιες αστειοτητες. Προσοχη. Δε λεω οτι ο Leclerc θα πατησει κατω το Vettel. Θα δειξει. Απλα ελεγα οτι μια ομαδα που εχει εναν οδηγο σαν το Vettel που αποδεδειγμενα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ειναι αστειο να θεωρει αυτον τον οδηγο σαν αδιαφιλονικητο #1. Η Ferrari επρεπε να σκεφτεται "μακαρι να μας βγει ο Leclecr και να εχουμε εναν πραγματικα TOP οδηγο στην ομαδα" :s_wink

g8777 έγραψε:Εγώ σας τα πα από Φλεβάρη. Μισό δεύτερο μπροστά τα Φοραδια. :whistlink:
Μόνη ελπίδα του Λούη για φέτος ειναι ο Λεκλερκ. :iconcool:

Ενας απο τους προπονητες της εξεδρας που το Φλεβαρη με εκραζες οταν ελεγα οτι ειναι αστειο να βαλουν #2 το Leclerc απο το ξεκινημα ησουν εσυ. Και καμποσοι αλλοι εδω μεσα φυσικα που αν συνεχισει ετσι ο Leclerc θα αρχισουν τις κωλοτουμπες. :whistlink:

Same_old_story έγραψε:Πω ρε μελαγχολία ο Νάντο :vava:

Καλη του ωρα εκει που ειναι του Ναντο ρε φιλε... Δε βαρεθηκατε να ασχολειστε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#573778 Πέταξε κάποια σπόντα ο Hamilton για τον Vettel(τι μουστάκα!!!) στις ερωτήσεις του di Resta ή ιδέα μου; :roll:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#573779 Μια χαρά ο Leclerc, αύριο να δούμε τι θα γίνει. Ο Verstapen λίγο χλωμός, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά του η Haas.
Για να δούμε τι θα δούμε, είναι φανερό πως ο αγώνας θα είναι πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#573782 Γιωργο Πρι σωστα.Εχεις δικιο.

Σε εκραζα τον Φλεβαρη.

Πιστεψα οτι χορτασες φαπα. :hmmm:

Προφανως οχι, το prixημο κρατησε ουτε διμηνο και ηρθες να ΣΕ ΘΡΕΨΩ ΠΑΛΙ. :eat:

Κοπιασε, κοπιασε για ολους εχει ο γεροG. :s_empathy

Για πες ινστρουχτορα, τι χαμπαρια φετος;
Εστειλες μεηλ στο HR της Φοραδας;

ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; :roll:

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#573787 Χαλαρα φιλε. Εγω μπαινω για να κανουμε κουβεντουλα. Εσυ εχεις εμμονη μαζι μου και οτι πω απαντας κατι περιεργο ισα ισα για σπασιμο!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Κάτσε μην τον δεις στην θέση του Σσινθ

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
George_Prix έγραψε:Ε οχι και να γελαμε με το Vettel το 2019 ρε φιλε. Με το Vettel γελουσα πριν 10 χρονια και ελεγα τα χαλια του. Φετος θα γελαμε με τους προπονητες της εξεδρας εδω μεσα. Που οταν ελεγα οτι ο Vettel ειναι λιγος και ειναι βλακωδες να λεει η ομαδα "ο Seb ειναι #1 και θα τον στηριξουμε εναντι του Leclerc" μου λεγανε οτι ειμαι ασχετος... οτι ειναι νεος ο Leclerc... οτι εχει 4 κουπες ο Vettel... και αλλες τετοιες αστειοτητες. Προσοχη. Δε λεω οτι ο Leclerc θα πατησει κατω το Vettel. Θα δειξει. Απλα ελεγα οτι μια ομαδα που εχει εναν οδηγο σαν το Vettel που αποδεδειγμενα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ειναι αστειο να θεωρει αυτον τον οδηγο σαν αδιαφιλονικητο #1. Η Ferrari επρεπε να σκεφτεται "μακαρι να μας βγει ο Leclecr και να εχουμε εναν πραγματικα TOP οδηγο στην ομαδα" :s_wink

Εγώ πάλι χαίρομαι που έχουμε δύο τόσο γρήγορους οδηγούς στη Ferrari. Παρόλο που ο ένας είναι σε μια από τις χειρότερες φάσεις της καριέρας του και ο άλλος στην καλύτερή του. Έχει πολλά ψωμιά ακόμα ο μικρός και η εμπειρία ειδικά στους αγώνες θα κάνει μάλλον τη διαφορά.

Προφανώς δε με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι με πουν σκαλωμένο, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι για κάποιους τι μπορεί να πουν τώρα που βλέπουν τους χρόνους, για ποιο λόγο η Ferrari έπρεπε να κρατά τόσα χρόνια τον Kimi...
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
sparticle έγραψε:Εγώ πάλι χαίρομαι που έχουμε δύο τόσο γρήγορους οδηγούς στη Ferrari. Παρόλο που ο ένας είναι σε μια από τις χειρότερες φάσεις της καριέρας του και ο άλλος στην καλύτερή του. Έχει πολλά ψωμιά ακόμα ο μικρός και η εμπειρία ειδικά στους αγώνες θα κάνει μάλλον τη διαφορά.

Προφανώς δε με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι με πουν σκαλωμένο, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι για κάποιους τι μπορεί να πουν τώρα που βλέπουν τους χρόνους, για ποιο λόγο η Ferrari έπρεπε να κρατά τόσα χρόνια τον Kimi...

Πολυ καλος ο Λεκλερκ, ενω φαινεται και εξυπνος και μετρημενος και γενικα συμπαθης.
Αν δεν εχουμε δραματα μεταξυ τους, σιγουρα ενισχυονται οι πιθανοτητες για το κατασκευαστων.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Νίκος Παππάς έγραψε:
Κάτσε μην τον δεις στην θέση του Σσινθ

Από το Mi A1.

Λες ε;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#573814 Ωραίος ο Leclerc!
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Και από ότι φαίνεται από πίστα σε πίστα θα έχουμε διαφορές ,οπότε πάμε για μάχες σε πολλά επίπεδα. :yahoo:

Η Haas φαινεταί πολύ δυνατή, χτυπάει την Red Bull (σαφώς κάτω από πέρυσι) τουλάχιστον στο Βahrein.