REALZEUS έγραψε:Καλή αρχή. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.
g8777 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Καλή αρχή. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.
Μακάρι Διάκο , μακάρι.
elteo έγραψε:Θα έχουμε γέλιο φέτο με το Σεβαστιανό. Ο Εκλερακιας ήρθε για να μείνει.
g8777 έγραψε:Εγώ σας τα πα από Φλεβάρη. Μισό δεύτερο μπροστά τα Φοραδια.![]()
Μόνη ελπίδα του Λούη για φέτος ειναι ο Λεκλερκ.
Same_old_story έγραψε:Πω ρε μελαγχολία ο Νάντο
Same_old_story έγραψε:Πω ρε μελαγχολία ο ΝάντοΚάτσε μην τον δεις στην θέση του Σσινθ

George_Prix έγραψε:Ε οχι και να γελαμε με το Vettel το 2019 ρε φιλε. Με το Vettel γελουσα πριν 10 χρονια και ελεγα τα χαλια του. Φετος θα γελαμε με τους προπονητες της εξεδρας εδω μεσα. Που οταν ελεγα οτι ο Vettel ειναι λιγος και ειναι βλακωδες να λεει η ομαδα "ο Seb ειναι #1 και θα τον στηριξουμε εναντι του Leclerc" μου λεγανε οτι ειμαι ασχετος... οτι ειναι νεος ο Leclerc... οτι εχει 4 κουπες ο Vettel... και αλλες τετοιες αστειοτητες. Προσοχη. Δε λεω οτι ο Leclerc θα πατησει κατω το Vettel. Θα δειξει. Απλα ελεγα οτι μια ομαδα που εχει εναν οδηγο σαν το Vettel που αποδεδειγμενα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ειναι αστειο να θεωρει αυτον τον οδηγο σαν αδιαφιλονικητο #1. Η Ferrari επρεπε να σκεφτεται "μακαρι να μας βγει ο Leclecr και να εχουμε εναν πραγματικα TOP οδηγο στην ομαδα"![]()
sparticle έγραψε:Εγώ πάλι χαίρομαι που έχουμε δύο τόσο γρήγορους οδηγούς στη Ferrari. Παρόλο που ο ένας είναι σε μια από τις χειρότερες φάσεις της καριέρας του και ο άλλος στην καλύτερή του. Έχει πολλά ψωμιά ακόμα ο μικρός και η εμπειρία ειδικά στους αγώνες θα κάνει μάλλον τη διαφορά.
Προφανώς δε με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι με πουν σκαλωμένο, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι για κάποιους τι μπορεί να πουν τώρα που βλέπουν τους χρόνους, για ποιο λόγο η Ferrari έπρεπε να κρατά τόσα χρόνια τον Kimi...
Νίκος Παππάς έγραψε:Same_old_story έγραψε:Πω ρε μελαγχολία ο ΝάντοΚάτσε μην τον δεις στην θέση του Σσινθ
Από το Mi A1.

Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]