sparticle έγραψε:Ισχυει αυτο ναι, αλλα σκεψου οτι αν οντως μια ομαδα πεταει απο το ‘26 και μπορει να παιρνει τιτλους σχεδον με οποιονδηποτε οδηγο, τοτε μπορει να μην εχει και τοσο αναγκη τον Μαξ, ή μπορει να διαπραγματευτει μαζι του με αλλο ποσο και ορους στο συμβολαιο.
Το σκεφτηκα κι εγω αυτο που λες και προφανως ισχυει...
Αλλα θεωρω οτι οι ομαδες σκεφτονται οτι οι υπολοιπες ομαδες θα τους φτασουν ζγα ζγα και πλεον δε θα μπορουνε να κερδιζουν με οποιονδηποτε οδηγο. Οποτε το να υπογραψει τον καλυτερο οδηγο ειναι παντα δελεαρ για μια ομαδα. ΣΥΝ οτι αποδυναμωνεις τους αντιπαλους εφοσον δε θα τον εχουν στις ταξεις τους!
sparticle έγραψε:Ισχυει αυτο ναι, αλλα σκεψου οτι αν οντως μια ομαδα πεταει απο το ‘26 και μπορει να παιρνει τιτλους σχεδον με οποιονδηποτε οδηγο, τοτε μπορει να μην εχει και τοσο αναγκη τον Μαξ, ή μπορει να διαπραγματευτει μαζι του με αλλο ποσο και ορους στο συμβολαιο.
Καλώς ή κακώς το συμπέρασμα φέτος είναι ότι πρέπει να είσαι πολύ μπροστά από την ομάδα που θα έχει τον Μαξ για να αισθάνεσαι ασφαλής, άρα καλύτερα να τον έχεις εσύ παρά οι άλλοι.
Την πρώτη χρονιά είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις που θα κάτσει η μπίλια οπότε συμφωνώ ότι ορθά έπραξε.

ripper έγραψε:Η McLaren δεν θα διεκδικήσει τον Max. Όλες οι υπόλοιπες ναι.Αν όμως ο Πιάστρι αισθανθεί ότι ίσως η ομάδα στηρίζει τον Λάντο σε βάρος του τότε ο ίδιος μπορεί να θέλει να φύγει....
Την πρώτη χρονιά είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις που θα κάτσει η μπίλια οπότε συμφωνώ ότι ορθά έπραξε.
Corto Maltese έγραψε:Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει να δει στην ίδια ομάδα Λάντο και Μαξ ΕΙΔΙΚΑ αν το πάρει φέτος ο ΛάντοΠειράζει που εγώ δεν θέλω να δω τον Λάντο σε καμιά ομάδα....
sknipper έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη θέλει να δει στην ίδια ομάδα Λάντο και Μαξ ΕΙΔΙΚΑ αν το πάρει φέτος ο ΛάντοΠειράζει που εγώ δεν θέλω να δω τον Λάντο σε καμιά ομάδα....
Πολυ ενδιαφερον οτι θα μοιραστει το αμαξι στον 4ωρο αγωνα με τον Chris Lulham ο οποιος ειναι sim racer και τρεχει στη Redline Simulator Racing Team του Μαξ. Αυτο το αλμα απο τους εξομοιωτες στους κανονικους αγωνες ειναι ενα παραμυθι που εχουν ονειρευτει εκατομμυρια φτωχοι χεραδες ανα την υφηλιο
Max Verstappen to make NLS GT3 race debut at Nordschleife this weekend
https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... /10762121/
Ξεκινησε 3ος και περασε μπροστα στα φρενα της πρωτης στροφης. Στο δικο του στιντ (2 ωρες απο τον 4ωρο αγωνα) παρεδωσε το αμαξι στον ομοσταβλο Lulham με 62" διαφορα απο τον δευτερο
Με λιγα λογια, πρωτα ειδαμε το Μαξ να κερδαει φετος οδηγωντας Φερραρι, παρα τους Λουη και Λεκλερκ

Max Verstappen punishes Nürburgring GT3 rivals after first-lap heroics
https://www.planetf1.com/news/max-verst ... ace-report
Όπως και στην Φ1, ο κόσμος θέλει να βλέπει τον καινούργιο, τον underdog, τον outsider να ξεχωρίζει και να σπάει το κατεστημένο. Μόλις εδραιωθεί παύει να είναι αρεστός (δε βοηθάει το ότι ο συγκεκριμένος είναι και ολίγον καθίκι και γαιδούρι). Έτσι και στην Φ1, έχει αρχίσει να γίνεται πιο συμπαθής όταν χώνεται στην κυρίαρχη Μακλάρεν.
Απο την αλλη μερια ο Μαξ παει και τρεχει αγωνες μεσα σε πιστα σκοτωστρα. Φανταζομαι οτι τα συμβολαια του εχουν τον απλο ορο "κανω οτι γουσταρω χωρις να μου πρηζετε τα παπαργια"
Δλδ, αν αυτή τη στιγμή πήγαινε κολοφεράτζα τους πιαστρονόρηδες με συν πλην 5 βαθμούς ξέρωγω, ίιιιισως να μην τον άφηναν να είχε τέτοιες...ανησυχίες