Forum για τη Formula 1

Ποιος πιστευετε οτι θα κερδισει??

0
N/A
0
N/A
2
6%
2
6%
4
13%
4
13%
1
3%
1
3%
1
3%
1
3%
2
6%
2
6%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
3%
1
3%
0
N/A
0
N/A
2
6%
2
6%
1
3%
1
3%
1
3%
1
3%
0
N/A
0
N/A
1
3%
1
3%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#13863 Διεγράφη χαρακτηρισμός [Mod]
castigamatti έγραψε:@προσωπικό μου γραμματέα και αρχειοθέτη :shifty:
πήρες χαμπάρι ότι μέσα σε διάστημα μερικών ημερών μεσολάβησε ορυμαγδός εξελίξεων που έφεραν τα πάνω κάτω και ανέτρεψαν βεβαιότητες ή κοιμάσαι;

Και τι, δεν τα προβλεψες αυτα; Ειχε τελειωσει το ΑΖΑΞ και δεν εβλεπες καλα στην κρυσταλλινη σφαιρα;

castigamatti έγραψε:Για Vettel,αν διαβάζω καλά το χαρακτήρα του, πιστεύω ότι θα μείνει ακόμα ένα χρόνο στην RBR, για να διασκεδάσει τις φετινές εντυπώσεις....ή τουλάχιστον αυτό περιμένω από αυτόν....και θα μου πει και πολλά για το μέταλλο που διαθέτει............

Για λεγε κι αλλα για τον χαρακτηρα του, για λεγε. :s_rofl
Πριν απο 2-3 σελιδες καιγοταν να φυγει. Εδω τι μεσολαβησε; Διάλειμμα για διαφημισεις ή επηρεασε ο θανατος του Botin;
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
nass έγραψε:
castigamatti έγραψε:ο ξανθός καίγεται να φύγει......

castigamatti έγραψε:κοίτα πιστεύω ότι είναι μεγάλο ρίσκο (το να μείνει άλλο ένα χρόνο δίπλα στο Ric)....αλλά θα το πάρει (και πρέπει να το πάρει).

Σε διαβάζω με ενδιαφέρον αλλά μια παραδοχή λάθους θα βελτίωνε το βαθμό εμπιστοσύνης στα λεγόμενά σου.

BTW συμφωνώ με το δεύτερο quote παραπάνω, το πρώτο είναι στη σφαίρα του ανέκδοτου.

μα νομίζω ότι το εξήγησα ήδη.....το καίγεται να φύγει δεν έχει να κάνει τόσο με το "σήμερα" ή "αύριο"...όσο με το αναμφισβήτητο γεγονός ότι το περιβάλλον εργασίας στην RBR του έχει γίνει ανυπόφορο και οι σχέσεις του με την ομάδα έχουν διαρραγεί οριστικά,καθώς, αφ'ης στιγμής πέτυχε το πείραμα Ricciardo:
-δεν πρόκειται να του δώσουν ξανά a priori καθεστώς Νο1
-του πρότειναν ήδη ανανέωση με περικοπή αποδοχών,δείχνοντάς του ότι δεν τον υπολογίζουν
-με την αποχώρηση Προδρόμου και τη σταδιακή συνταξιοδότηση Newey η RBR καθίσταται στο μέλλον άγνωστος Χ
-όσο είναι νωποί οι τίτλοι και η αύρα των εμφατικών νικών του 13 μπορεί εύκολα να βρει ομάδα και παχυλό συμβόλαιο,έχοντας την πολυτέλεια χρόνου να περιμένει την ανάκαμψη της....αλλά και την "αφέλεια" να πιστεύει ότι στο ρωμαϊκό χάος(*) της ferrari μπορεί να επανάλαβει το curriculum του MS....

το δεύτερο quote (=να εξαντλήσει το υπάρχον συμβόλαιο του) εκφράζει προσωπικό ευσεβή πόθο (και δυστυχώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν,αλλά από το τι θα κάνει ο Alonso και ΚΥΡΙΩΣ από το αν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Marchionne τη ρήτρα για να τον φέρει από το 15)γιατί έχω περισσότερο ανάγκη να τον αποκαταστήσω στη συνείδησή μου ως "αθλητή" και μετά ως top πιλότο.....
εκείνο που με πείραξε πιο πολύ δεν είναι οι εμφανίσεις,αλλά ο τρόπος κακομαθημένου κωλόπαιδου με τον οποίο αντέδρασε στην πρώτη δυσκολία (κατηγορώντας με κάθε ευκαιρία μονοθέσιο,στρατηγικές ομάδας και Renault)......με αποκορύφωμα τη δήλωση για κλωτσιές στο κεφάλι............"δεν είμαι εδώ για να τερματίζω δεύτερος και τρίτος.....με αυτό το αγγούρι δεν πας πουθενά" λίγες ώρες αφότου ο Ricciardo είχε σημειώσει την παρθενική και παληκαρίσια νίκη του.

(*) έχω την αίσθηση,από αυτά που διαβάζω και παίρνει το αυτί μου,ότι η ferrari βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο να μπει σε τροχιά επανάληψης δεκαετίας 85-95...παρά στο να γυρίσει νομοτελειακά και κυκλικά σε περίοδο διεκδίκησης τίτλου. Ήδη ξηλώνεται μια σειρά τεχνικών μεσαίου βεληνεκούς που δούλευαν υπό το Marmorini......τους οποίους σκοπεύουν να αντικαταστήσουν με μεταγραφές από την...........Audi,oι τεχνικοί και οι μηχανικοί στην GeS (πλην κορυφαίων ονομάτων) είναι από τους πλεόν χαμηλά αμειβόμενους στο circus, o Μattiacci δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε τις γνωριμίες του SD ώστε να αποκαταστήσει επαφές με κορυφαία ονόματα του χώρου (ο Bell του κάνει νερά......ενώ ο Cowell μετά την αποπομπή Dom,που ήταν έτοιμος να τον φέρει, έκλεισε την πόρτα)........κάποιο πουλάκι σφύριξε στο Marchionne (καλοθελητές και ρουφιάνοι θα υπάρξουν πολλοί τώρα που το καράβι βουλιάζει)ότι στο Maranello ευδοκιμούσε το φαινόμενο της μίζας στα συμβόλαια που υπέγραφε η GeS με προμηθευτές...........ο Marchionne ανέθεσε ήδη την αναζήτηση νέου προμηθευτή για τα ψυγεία του turbo,με το diktat να είναι φθηνή η προσφορά.........ο αυστραλός προμηθευτής που προτάθηκε.......κόπηκε ήδη γιατί δεν πληρούσε τα ποιοτικά standards του Maranello................
Άβαταρ μέλους
By nass
castigamatti έγραψε:μα νομίζω ότι το εξήγησα ήδη.....το καίγεται να φύγει δεν έχει να κάνει τόσο με το "σήμερα" ή "αύριο"...όσο με το αναμφισβήτητο γεγονός ότι το περιβάλλον εργασίας στην RBR του έχει γίνει ανυπόφορο και οι σχέσεις του με την ομάδα έχουν διαρραγεί οριστικά,

Είδες γιατί λέω ότι καλύτερα να παραδέχεσαι το λάθος παρά να κάνεις κωλοτούμπες ? Μα φυσικά το "καίγεται να φύγει" ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρεται στο ΣΗΜΕΡΑ αλλιώς είναι άκυρο διότι πολύ απλά οι συνθήκες ΑΥΡΙΟ μπορεί να αλλάξουν. Αν το 2015 γίνουν κάποιες αλλαγές στο μονοθέσιο ή τα λάστιχα ή αποκτήσει 50 άλογα ο κινητήρας και "πάρει το σκάλπ" του Ric και φτάσει να διεκδικεί πρωτάθλημα (πόσο δε μάλλον αν το πάρει κιόλας), θα καίγεται να φύγει λες ? Δηλαδή εσύ προεξοφλείς τι θα σκέφτεται ο Vettel μετά από ένα χρόνο, "σε ένα άλλο σύμπαν" από πλευράς συνθηκών :s_crazy

(Μην αρχίσουμε συζήτηση για όλα αυτά τα "αν", καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#13917 καμία απολύτως κωλοτούμπα
δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω την κουβέντα για τα "αν".....απλά να επισημάνω ότι το πρόβλημα δεν είναι τα "αν" και η επιστημονική φαντασία,αλλά το εταιρικό προφίλ της RBR και η εικόνα που φαίνεται να θέλει να πλασάρει προς τα έξω,από τη στιγμή που καθιερώθηκε ως πόλος στο χώρο της F1 και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο (εμείς φτιάχνουμε τους οδηγούς,που είναι αναλώσιμοι, ανακαλύπτουμε,προωθούμε και καθιερώνουμε καινούργιους, είμαστε δυναμική εταιρεία,πρωτοπόροι στα extreme sport, στοχεύουμε στo νεανικό κοινό που αγοράζει τα προϊόντα μας, ανοίγουμε νέες αγορές ecc.....ρώτα τον GFPole, θα ξέρει να σου πει περισσότερα για τις αγορές και ποιοί περιμένουν στην ουρά να πάρουν σειρά).....
.....ακόμα και ΑΝ ο Vettel πάρει το πρωτάθλημα με 19 νίκες,τίποτα δεν του διασφαλίζει ότι τον αμέσως επόμενο χρόνο, στην πρώτη πίεση που θα δεχθεί από το νέο πουλέν,δεν θα πάρει την εντολή να κάνει στην άκρη.........όπως ακριβώς την πήρε κατακούτελα και σε mondovisione στο δεύτερο (;) μόλις φετινό αγώνα........εστεμμένος ήδη 4 φορές και προερχόμενος από μια σεζόν με 9 νίκες στη σειρά............ τι πιστεύετε τον πόνεσε πιο πολύ φέτος........το μονοθέσιο που δεν ήταν top και η χρονιά πήγε στράφι ή η προστασία της ομάδας, που το δικαιολογημένα ίσως, μετά από 4 τίτλους, υπερτροφικό εγώ του ένιωσε ότι εδικαιούτο και δεν εισέπραξε....οι παιάνες της ομάδας για τον Ric και η προσφορά ανανέωσης που του έγινε....με σκοπό να τον αναγκάσουν να μην την δεχθεί ;
η περίπτωση Vet διδάσκει ότι στην RBR oι πριμαντόνες κανακεύονται για όσο χρόνο βολεύουν τα σχέδια της ομάδας.........και οι περίοδοι κρίσης των πιλότων δεν γίνονται ανεκτές (ρώτα και τον κακομοίρη το Vergne που ξεσκίζεται φέτος.......και το μόνο που έχει εισπράξει ως ανταμοιβή είναι η ατάκα "είχε τις ευκαιρίες του.........αλλά δεν είμαστε συνταξιοδοτικό ίδρυμα"............
Άβαταρ μέλους
ByGTO
#14016 Ο Vettel δεν το κουνάει από την RBR άμεσα.Από το 2016 και αν γίνουν πάλι τα φετινά,όλα παίζονται.

Από την άλλη ο Alonso δεν θα μείνει για πολύ στη Ferrari.Το έχει καταλάβει ότι πρωτάθλημα δεν θα δει εκεί.
Κάνει ήδη τον αλέκο και χαμηλών τόνων δηλώσεις (ενώ θα μπορούσε να ρίχνει καντήλια με αυτά που γίνονται) αλλά αν βρει κάτι άλλο,θα φύγει νύχτα.
Και φοβάμαι ότι αν έρθει σύντομα εκείνη η ώρα,θα γίνει πανδεμόνιο στη Ferrari.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#14499 Συντομα θα τον θυμαστε με νοσταλγια. Από εκει που ηταν πρωταγωνιστης του Μπολεκ και Λολεκ, πλεον φαίνεται ότι o Μattiacci δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε τις γνωριμίες του SD και θα τα κανει όλα πουτανα...
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#14505 edit...
...με πρόλαβαν τα... γεγονότα!.. :s_sorry