Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
17%
0
N/A
0
N/A
1
17%
1
17%
0
N/A
2
33%
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Τον γατο...
εκανε ακριβως οτι επρεπε για να τον στειλει για βρουβες
Τον παραδεχομαι.
Μπουσε εισαι ωραιος

Θα μάθετε F1 και αντιληπτική οδήγηση, σε 400 χρόνια και ΑΝ. :iconcool:

Θα στο ξαναπώ, αν ο Μαξ είναι αλεπουδάκι, ο Χάμιλτον είναι η αλεπού μάνα. Είναι διάνοια, πάρτο χαμπάρι και μαζέψτε τον Ολλανδό. Κάποια στιγμή θα αποσυρθεί. Στα έλεγα και χρόνια πριν, η κλοπή του 8ου ήταν λάθος. Δώστο το γαμήδι να πάει σπίτι του ο άλλος με όλα τα ρεκόρ να μην σπάσουν ποτέ και να πάει στην ευχή. Στο είχα πει, θα το πληρώσετε...
Η όλη του οδήγηση είναι ανθρώπου ιδιοφυΐα. Εγώ μπορεί να λέω, πήγαινε στούκαρέ το πάνω του, αυτός όμως ξέρεις πως θα το κάνει μαεστρικά. Και έχει όλα τα δίκια μαζί του ε, μην το ξεχνάς και λες τα δικά σου.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#869204 Μερικές εντυπώσεις από τον αγώνα από κοντά

1. Όποιος νομίζει ότι πάμε σε έναν τριήμερο Φ1 για να δούμε τον/τους αγώνες, να κάτσει σπίτι του. Ένα αγωνιστικό τριήμερο είναι ένα μεγάλο πανηγύρι με βασικό θέμα τις αγώνες πίστας. Αυτό. Τα μεγέθη είναι τέτοια που ένας άμαθος σαν κι εμένα ή ένα παιδί σαν τον γιο μου, δυσκολεύεται να τα κατανοήσει. Από εκεί που ξεκινάει η ζώνη θεατών μέχρι εκεί που τελειώνει είναι 4χλμ, μια ώρα περπάτημα. Κόσμος παντού και πάντα. Όλοι περπατάνε. Ακόμα και την ώρα του αγώνα περπατάνε. Δηλαδή ρε φίλε πλήρωσες τόσα φράγκα για να περπατάς; Μάλλον. Ακόμα και την ώρα των αγώνων είχε κόσμο στις εξομοιωτές, τα reflex test, bungee jump, στα μαγαζιά, στο φαγητό, στο ποτό, στις τέντες, στο fan zone με τον DJ. Συνέχεια. Οι οδηγοί θα έρθουν στο main stage, team principals επίσης, το f1tv βρίσκεται κοντά στον κόσμο συνέχεια. Όλα αυτά δίνουν μια γεύση φοβερής εμπειρίας. Κάτι που νομίζω ότι οφείλει ο καθένας να ζήσει έστω και μια φορά στη ζωή του.

2. Εγώ πήρα general admission. Έχει τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του. Στην Ουγγαρία έχει πραγματικά πολύ καλά σημεία με GA, κυρίως σε όλο το κομμάτι μεταξύ της 7 και του τέλους της διαδρομής. Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να κουβαλήσεις ομπρέλα, η πλειοψηφία των κερκίδων δεν έχουν ούτε σκέπαστρο ούτε επιτρέπεται ομπρέλα, το οποίο το βρίσκω αρκετά χειρότερο. Με τις οθόνες υπάρχει ένα θέμα αλλά εγώ καθόμουν κοντά σε οθόνη ακόμη κι έτσι. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν τεράστιες στο fan zone.

3. Τον καλύτερο ήχο τον έχει η Φ3 και τα πιτσιρίκια δίνουν τα πάντα σε κάθε στροφή. Απόλαυση. Το ίδιο και τα πορσικά. Η Φ2 έχει πιο ώριμους οδηγούς αλλά σε αγωνιστικό θέαμα περισσότερο από την Φ1. Αλλά η Φ1 είναι άλλο πράγμα. Η ταχύτητα και ο ανταγωνισμός, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Είδα τον αγώνα χθες σπίτι μου και κατάλαβα ότι δεν είχα προσέξει καν το έκαναν οι οδηγοί μετά την 8η θέση.

4. Η μεγαλύτερη όμως εμπειρία και το επιστέγασμα του τριημέρου είναι η εισβολή στην πίστα μετά. Έχασα όλη τη δράση των τελευταίων 12 γύρων αλλά πραγματικά άξιζε με τα χίλια.

Βαριέμαι να γράψω άλλα, όποιος θέλει πληροφορίες για το Ουγγρικό GP ρωτάει ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Βαριέμαι να γράψω άλλα, όποιος θέλει πληροφορίες για το Ουγγρικό GP ρωτάει ελεύθερα.

Πως σου φανηκε ο Μαξ απο κοντα? Ειχε διαφορα στο ματι σε σχεση με τους αλλους?
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#869207 Αν μπορεις ανεβασε και φωτος η ακομα καλυτερα βιντεο. :s_smile
και ευχαριστουμε πολυ για την μεταφορα του κλιματος.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Geo f1 έγραψε:

Πρέπει να είναι πιο άσχημος από κοντά αλλά πιο ψηλος
Επίσης του πάνε τα πουά

Από κοντά φαίνεται πάντα η αλήθεια
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:

O μόνος που μου φάνηκε άλλη κλάση από τους ομοίους του ήταν ο Αντονέλι, αλλά με τεράστιο drop στην απόδοσή του, στους γύρους που πετούσε όμως πραγματικά πετούσε. Ο Μαξ μου έκανε εντύπωση περισσότερο γιατί έκανε πολλούς ρομποτικούς γύρους στα FP και (επειδή ήμουν ακριβώς στη γραμμή του S2 κάτω από το μεγάλο Aramco αψίδα) η λογισμένη χρήση του κερμπ. Το λέω επειδή τα αμάξια είναι μουγκά, ο ήχος και το πόσο χρησιμοποιεί ο καθένας το κερμπ ήταν πολύ έντονα.

Εικόνα

Αν βλέπετε την εικόνα πείτε μου να βάλω και τις άλλες, αλλιώς να δούμε τι θα κάνω. Γενικά όμως έβγαλα λίγες φωτό και λίγα βιντεάκια, επικεντρώθηκα στην εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#869217 Είχα πάει το 2002 Ουγγαρία στην τρυφερή ηλικία των 18. Καθίσαμε στην κερκίδα μεταξύ των τωρινών στροφών 10-11

Εικόνα

Ο ήχος απίστευτος, η εμπειρία ωραία, αλλά εάν δεν είχαμε οθόνη απέναντι δεν θα είχα ιδέα ποιος κέρδισε
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#869219 Ωραία, αυτό είναι το main fan zone ανάμεσα στις 11 και 12 (την μικρή ευθεία) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (για να καταλάβετε λίγο τι γινόταν)

Με τη σειρά:
1. Μπραντ Πιτ για την ταινία:
Εικόνα

2. F3
https://www.facebook.com/10001121163629 ... 932751999/

3. F2
https://www.facebook.com/10001121163629 ... 7033650369

4. Πορσίδια
https://www.facebook.com/10001121163629 ... 5665275617

5. Drivers parade
https://www.facebook.com/10001121163629 ... 9222421244

6. 2oς γύρος (ο Μαξ δεν έχει δώσει ακόμα τη θέση)
https://www.facebook.com/10001121163629 ... 1852828584

7. Η παράνοια στο τέλος για την απονομή
https://www.facebook.com/10001121163629 ... 9223009683

8. Όλοι οι οδηγοί πέρασαν από το fan zone
Εικόνα

9. H κούπα είναι σε κοινή θέα
Εικόνα

10. General Admission σημαίνει κάτι τέτοιο (ΑΝ είσαι οργανωμένος από πριν)
Εικόνα

11. F1TV με κάθε καρυδιάς καρύδι (ο cosplayer Bottas απλά θεός)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
BARHonda έγραψε:Είχα πάει το 2002 Ουγγαρία στην τρυφερή ηλικία των 18. Καθίσαμε στην κερκίδα μεταξύ των τωρινών στροφών 10-11

Εικόνα

Ο ήχος απίστευτος, η εμπειρία ωραία, αλλά εάν δεν είχαμε οθόνη απέναντι δεν θα είχα ιδέα ποιος κέρδισε

Μήπως 6-7-8; Γιατί μεταξύ 10 και 11 δεν έχει κερκίδα. Εγώ Παρασκευή ήμουν στο fan zone στην 12, το Σάββατο ακριβώς στο 11 και την Κυριακή ακριβώς στην αλλαγή του sector
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#869225 Τώρα είναι ορθάδικο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#869226 Οι συνδεσμοι απο FB δεν παιζουν.

Ειχα παει Ουγγαρια την βδομαδα πριν την F1 πισω στο 1995.

Αλλα εμας ο στοχος ηταν το Μπρνο και τα GP μοτοσυκλετας το ιδιο ΣΚ. :superman:
Άβαταρ μέλους
By rafi
#869227 Πολύ μεγάλη εντύπωση μου έκανε που ο κόσμος πιο πολύ φώναζε όταν πέρναγαν τα φορτηγά καθαρισμού και οι ανθρώποι της πίστας κάνανε ακροβατικά παρά όταν πέρναγαν τα μονοθέσια.

Corto εσείς που μείνατε; Εμείς νομίζω κλείσαμε το καλύτερο camping για να μπαίνεις στην πίστα, αυτό που είναι δίπλα στην είσοδο 6. Το οποίο από ανέσεις βέβαια ήταν ένα μηδενικό.