Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
21%
1
5%
2
11%
1
5%
6
32%
1
5%
3
16%
0
N/A
1
5%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By sparticle
REALZEUS έγραψε:
sparticle έγραψε:Απολαυση αυτες οι δυο βδομαδες. Ωραιο το συναισθημα του να κανεις πρωταθλητισμο (σε χειμερινες δοκιμες και FP). Ακομα μια μερα εχουμε να το απολαυσουμε ολοι οι tifosi πριν τα party modes και τους «ανεξηγητους ρυθμους» που «δεν ξερουμε απο πού και πώς».

:whistlink:

:lol:

Σκαστε σκαστε και φτυστε καμπόσο!

Πολλες καμερες μαζωχτηκαν πανω στου πιδι θα το πιασει το κακο το ματι.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#756078 Ο λεκλερ δεν ξεχνάει τις φούστιες του Μαξακου εις βάρος του,θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη αν πάει να βουτήξει με το στανιό.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#756085 Τελικά μόνο κουλός δεν είναι ο Battery Voltas όπως βάλθηκαν κάποιοι ινστρούχτορες να μας τον βγάλουν πέρσι (για τα τελευταία χρόνια). :s_empathy
Μικ τρελή φάπα από Μάγκνουσεν γμτ.. :(
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Sijune21 έγραψε:Ο λεκλερ δεν ξεχνάει τις φούστιες του Μαξακου εις βάρος του,θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη αν πάει να βουτήξει με το στανιό.
Φιλε μου δεν ειναι ετσι απλο. Ο Max εχει την ικανοτητα να κανει ο,τι κανει τοσο οριακα σε σχεση με τον κανονισμο ή τα γκριζα σημεια αυτου.

Ενταξει, αν εξαιρεσουμε το 99% της περσινης σεζον βεβαια και ειδικοτερα το 110% ( :innocent: ) του αγωνα στη Τζεντα.

Θελω να πω οτι αν αυριο ο Max βουτηξει στην πρωτη στροφη, θα το κανει ειτε γιατι ξερει οτι μπορει να περασει καθαρα, ειτε γιατι ξερει οτι αν στουκαρουν θα ειναι αμφιλεγομενο απο αποψης νομιμοτητας και κυριως θα εχει αυτος τις περισσοτερες πιθανοτητες να βγει σωος απ’ τη στουκα.

Τοσα χρονια εμπειριας (στις στουκες) του το δινω σαν ενα απο τα πολυ δυνατα του σημεια αυτο.

Και φυσικα οπως εχουμε ξαναπει, φερνει παντα τον αλλον σε οριακο σημειο «ή αφηνεις, η στουκαρουμε».

Δυστυχως ο μονος που δεν καταλαβαινε απο τετοια μαζι του, ηταν ο Hamilton (βλεπε Silverstone 2021 οπου δεν ηταν τυχαια η δηλωση του μετα για “bullied into being less aggressive”).

(g συγγνωμη για το bold :sorry: )

O Leclerc ακομα κοιμαται με το αρκουδακι του ρε συ.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#756089 Αυτό με τον Bottas είναι αλήθεια και μπαίνουν υποψίες για πέρσι, πόσο διαφορετικά ήταν τα μονοθέσια της Μερκ

don't panic
Άβαταρ μέλους
By g8777
sparticle έγραψε:
(g συγγνωμη για το bold :sorry: )

viewtopic.php?p=755206#p755206

Σπαρτικλ τί μας πέρασες; Να περιφέρουμε την μούμια του Λούη λες και είναι ο Λένιν; :shifty:

Νομοτελειακά είναι αυτά στην ζωή. Εντάξει,του έκλεψαν το 8ο κατσαρολι, ευτυχησε όμως να είναι ο νο 1 οδηγός σε μια ομάδα που διέλυσε όλα τα ρεκόρ. :iconcool:
Οπότε ας αφήσουμε τους ιπποπόταμους της γνώσης στον ύπνο τους. Αν μπορούν να κοιμηθούν βέβαια, ήταν βαριά φάπα το σημερινό. :iconcool:

Για τον Ωραίο Μπρουμελ του Άμστερνταμ τώρα.

Συμμερίζομαι απόλυτα τις ανησυχίες σου (σας). :s_howdy Έτσι όπως τα λες είναι. Χόρνερ, Μάρκο κλπ απόγονοι του ενεργειακού κατρουλοστολου το έχουν αναθρέψει το παιδί χωρίς ζόρια. Ο,τι ήθελε το πηρε. Ακόμα και κούπα. Αν μη τι άλλο προβλέπεται ενδιαφέρουσα χρονια. :eat:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#756098 Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω τις κατατακτήριες.
Βλέπω το grid και εντελώς συνειρμικά με όσα έχουμε δει και όσα λέτε, ρισκάρω σε φάση πρόβλεψης να πω ότι θα έχουμε έναν αγώνα με δράματα, δηλαδή πρώτη στροφή Εκλέρ-0κις ίσως βγουν εκτός, ενώ θεωρώ ότι ο Χάμιλτον ίσως σταθεί τυχερός και πάρει καμιά νίκη από το πουθενά.
Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#756099 Καλό πλασάρισμα ο Alonso, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για αύριο. Ας με διαψεύσει.

*
O George Prix πού είναι;
Έχω χάσει επεισόδια;
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Giuseppe Busso έγραψε: ενώ θεωρώ ότι ο Χάμιλτον ίσως σταθεί τυχερός και πάρει καμιά νίκη από το πουθενά.
Για να δούμε.

Έτσι όπως χωροπηδαει το μερσεντικο προς το παρόν, εγώ δεν ξέρω καν αν βγάζει αγώνα. Για το συγκεκριμένο grand prix μιλάω πάντα, φαντάζομαι σε 1-2 αγώνες θα το έχουν λύσει.

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By NiTse
sparticle έγραψε:

Νομίζω ξεγελάει το baby face σε σχέση με την σκατοφατσα του άλλου. Μια χαρά τσογλανος μου φαίνεται εμένα και πιστεύω θα έχουν ωραία κόντρα με τον max.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NiTse έγραψε:
sparticle έγραψε:

Νομίζω ξεγελάει το baby face σε σχέση με την σκατοφατσα του άλλου. Μια χαρά τσογλανος μου φαίνεται εμένα και πιστεύω θα έχουν ωραία κόντρα με τον max.
Αυτοί κοντράρονται από παλιά από τότε που έκαναν καρτ. Ξέρουν ο ένας τον άλλον και ξέρουν πόσο κωλοπαιδα μπορούν να γίνουν.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#756113 Silverstone και Monza 2019

Αν ο Leclerc μπορεί να είναι έτσι στις μάχες σε κάθε αγώνα, τότε ναι. Αλλιώς πρωταθλητής θα γίνει μόνο με διαστημόπλοιο ( + χειρότερο teammate).

Επίσης, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι έχει ήδη δέκα poles, αλλά μόλις δύο νίκες.