Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#43689 Που είναι αυτό το εστιατόριο που επιτρέπεται το κάπνισμα ( Marlboro 100άρι κάνει ρε ο τυπάς :slap: ) ρε παιδιά?
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
elteo έγραψε:
kantoniou έγραψε:Δειξε μου τον φιλο σου, να σου πω ποιος εισαι... :shifty: :s_drinks

ισχύει...

Εικόνα

:svivhaha:

Ο Δρ. Μάρκο είναι εξίσου |λογοκρισία| με τον Φλάβιο σε δηλώσεις, αν όχι περισσότερο. Αν συγκρίνεις όμως βίο και πολιτεία, ο ένας μοιάζει με τον Μάρκο Σεφερλή και ο άλλος με τον Don Vito Corleone...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
nomarxis έγραψε:Που είναι αυτό το εστιατόριο που επιτρέπεται το κάπνισμα ( Marlboro 100άρι κάνει ρε ο τυπάς :slap: ) ρε παιδιά?

Μπριατόρε είναι, ότι θέλει κάνει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Geo f1 έγραψε:Το θεμα ειναι ενα.
Ο Μπεμπης εισεπνευσε καπνα!!! :rant:

Συνηθισμένος είναι! :rtfm:
Εδώ τόσα χρόνια εισπνέει την κάπνα των άλλων... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Το θεμα ειναι ενα.
Ο Μπεμπης εισεπνευσε καπνα!!! :rant:

Το άλλο το τσιγάρο που είναι δίπλα στο πακέτο το βλέπεις;
Δε νομίζω να τα καπνίζει δυο δυο ο Φλάβιο. Μάντεψε ποιος το φούμαρε. :shifty:
Θεριακλής ο Μπέμπης.
Άβαταρ μέλους
By nass
#43927 Είχαν βγει για να "καθαρίσουν την ατμόσφαιρα" από τα της Σιγκαπούρης, τότε που είχε "φτιάξει" το αποτέλεσμα ο Flavio και δεν είχε ενημερώσει το Fernando :rtfm: :shifty: και κάπνισαν το τσιγάρο της ειρήνης :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#43932 Χάχα. ....ο Flavio δεν είναι καπνιστής (εξ άλλου το τσιγάρο είναι σβηστό και το λογότυπο του πακέτου σε περίοπτη θέση).......ξεκάθαρο πικάρισμα στο Marco Mattiacci.....που τον "καθάρισε " o Marlboro man :shifty:
Άβαταρ μέλους
By nass
#43935 Καλό! :)
ΟΚ το τσιγάρο δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αναμένο, αν είναι σε ευρωπαϊκό εστιατόριο λογικό είναι να μην είναι, αλλά γιαυτό σε αγαπάμε, που ξέρεις αν καπνίζει o Flavio! (και ο Fernando μπορεί να κάνει μια τζουρίτσα που και που, τον έχω για τέτοιο τύπο :ninja: :lol: )