Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
9%
0
N/A
2
18%
1
9%
3
27%
2
18%
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Λεκλερκ. Λίγος; ΑΣΤΑΘΗΣ (γελάμε); Άλλο άθλημα βλέπετε; Ο Σαρλ είναι από τους πιο ταλαντούχους και σταθερούς οδηγούς του γκριντ σήμερα.

Εγώ το είπα αυτό. Ναι, λίγος. Ο χαζούλης πήγε να κάνει τσαμπουκάδες στον Χάμιλτον αλλά είδες ποιος έκανε τετακέ στο τέλος. Άσε μας ρε Νίκο. 70 χρόνια βλέπουμε F1. Περιμένεις εσύ με το Λεκλέρκ να πάρεις κατσαρόλι. Δώσε 3-5 αγώνες στον Χάμιλτον και θα δεις. Ο 44 σήμερα έδωσε ρεσιτάλ που θα καταλάβεις παρακάτω. Τους "διάβασε" όλους, εντός και εκτός ομάδας.

Τέλος, με ευκαιρία την ανάρτησή μου, θα δώσω τα εύσημα στον Μαξ. Δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Λεκλερκ. Λίγος; ΑΣΤΑΘΗΣ (γελάμε); Άλλο άθλημα βλέπετε; Ο Σαρλ είναι από τους πιο ταλαντούχους και σταθερούς οδηγούς του γκριντ σήμερα.

Εγώ το είπα αυτό. Ναι, λίγος. Ο χαζούλης πήγε να κάνει τσαμπουκάδες στον Χάμιλτον αλλά είδες ποιος έκανε τετακέ στο τέλος. Άσε μας ρε Νίκο. 70 χρόνια βλέπουμε F1. Περιμένεις εσύ με το Λεκλέρκ να πάρεις κατσαρόλι. Δώσε 3-5 αγώνες στον Χάμιλτον και θα δεις. Ο 44 σήμερα έδωσε ρεσιτάλ που θα καταλάβεις παρακάτω. Τους "διάβασε" όλους, εντός και εκτός ομάδας.

Τέλος, με ευκαιρία την ανάρτησή μου, θα δώσω τα εύσημα στον Μαξ. Δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ.

Γιάννη τι λες; Έβλεπες live timing ?

O leclerc σε κάποια φάση έριχνε 3 δευτ στο γύρο στο τιμειτ του!

Αν σήμερα ήταν κάποιος λίγος με το τρόπο που το γράφεις ήταν ο Lewis.

Όμως δε θα κάνω σύγκριση μεταξύ των δύο που κάνεις εσύ γιατί είναι νωρίς και οι συνθήκες περίεργες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#885570 Πρωτάθλημα αντρικό (δηλαδή των οδηγών) θα πάρεις με τον Λεκλέρκ; Ναι ή όχι;

Εγώ απαντώ όχι.

Έριχνε 3 δεύτερα στο γύρο σε κάποια στιγμή και μετά τι; άρα είναι ασταθής
Και τι θες να πεις με αυτό; ότι είναι 3sec ταλέντου αυτά;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Πρωτάθλημα αντρικό (δηλαδή των οδηγών) θα πάρεις με τον Λεκλέρκ; Ναι ή όχι;

Εγώ απαντώ όχι.

Έριχνε 3 δεύτερα στο γύρο σε κάποια στιγμή και μετά τι; άρα είναι ασταθής
Και τι θες να πεις με αυτό; ότι είναι 3sec ταλέντου αυτά;

Γιάννη εσύ έκανες τη σύγκριση και μεγάλες δηλώσεις τύπου είναι λίγος ο ένας και υπεργαματος ο άλλος.

Εγώ σου απάντησα ότι είναι νωρίς για συγκρίσεις και είναι τουλάχιστον παράλογο να προσπαθείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα μεταξύ των δύο με βάσει τα σημερινά δεδομένα.

Ο λεκλρρκ έχει αποδείξει την αξία του στη σκουντερια.

Ο Lewis ξεκίνησε σήμερα με μια σταθερή αλλά όχι αντικειμενικά εντυπωσιακή εμφάνιση γιατί αυτός ήταν ο στόχος της ομάδας.

Για μένα ο πιο εντυπωσιακός οδηγός σήμερα ήταν ο Antonelli. P4 από P16 στη βροχή πρώτη φορά σε μονοθέσιο f1 και μιλάμε για το Λουη;

Αυτό περίμενα να πεις αφού βλέπεις 70 χρόνια φ1 όπως λες…

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Πολύ λυπηρό τιφόζι να τουφεκάν τιφόζι.

Πάνω απ όλα αγαπάμε την ομάδα χρόνια τώρα αποδεδειγμένα νομίζω αλλά είμαστε αντικειμενικοί.

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#885574 Ποιο πρωτάθλημα διεκδίκησε πέρσι; Μόνο στα χαρτιά. Ούτε ο πιο θερμοκέφαλος οπαδός της Ferrari δεν πίστεψε ότι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για τίτλο.
Αν οι άλλοι τρέχαν με 2 οδηγούς και όχι με 1 η redbull και με 1,5 η mercedes πάλι 3ο-4οι θα ήμασταν.
Αποσυμπίεσε την ομάδα ο Βασέρ, έχοντας μας 4ο-5ους φέτος διχως στο ηλιο μοίρα που λέμε.
Τρομερός. "μάγκες χαλαρώστε, καμία πίεση, δεν πάμε για τίποτα φέτος". :s_thumbsup
Ευχαριστούμε Φρεντ

ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΥΓΟΥΜΕ.
ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΜΟΝΤΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#885575 Φέτος η Φερράρι έχει κάνει τις πιο πολλές αλλαγές στο μονοθέσιο.
Έχει καινούργια τυπολογία αναρτήσεων μπροστά.
Βιάζεστε.
Κι άλλες χρονιές ξεκινούσε καλά και με το που πατούσε σε κανονική πίστα κι όχι πάρκο, τραγωδία.

Αν είχαν μπει μαζί με το που ξεκίνησε η βροχή θα τερμάτιζαν 4-5 , έμειναν έξω, ρίσκαραν και έχασαν.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Bayern7 έγραψε:Ποιο πρωτάθλημα διεκδίκησε πέρσι; Μόνο στα χαρτιά. Ούτε ο πιο θερμοκέφαλος οπαδός της Ferrari δεν πίστεψε ότι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για τίτλο.
Αν οι άλλοι τρέχαν με 2 οδηγούς και όχι με 1 η redbull και με 1,5 η mercedes πάλι 3ο-4οι θα ήμασταν.
Αποσυμπίεσε την ομάδα ο Βασέρ, έχοντας μας 4ο-5ους φέτος διχως στο ηλιο μοίρα που λέμε.
Τρομερός. "μάγκες χαλαρώστε, καμία πίεση, δεν πάμε για τίποτα φέτος". :s_thumbsup
Ευχαριστούμε Φρεντ

ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΥΓΟΥΜΕ.
ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΜΟΝΤΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Το 2024 η Ferrari τερμάτισε μόλις 14 πόντους πίσω από τη Μακλάρεν και μπροστά από τη red bull.

Φέτος είχαμε το πρώτο αγώνα της χρονιάς. Μερικές φορές ρισκάρεις και σου βγαινει κι άλλες όχι. Οκ δε βγήκε. Προχωράμε.

Κάνε υπομονή να τον κρεμάσεις πιο μετά αν θες.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
PaNick67 έγραψε:Φέτος η Φερράρι έχει κάνει τις πιο πολλές αλλαγές στο μονοθέσιο.
Έχει καινούργια τυπολογία αναρτήσεων μπροστά.
Βιάζεστε.
Κι άλλες χρονιές ξεκινούσε καλά και με το που πατούσε σε κανονική πίστα κι όχι πάρκο, τραγωδία.

Αν είχαν μπει μαζί με το που ξεκίνησε η βροχή θα τερμάτιζαν 4-5 , έμειναν έξω, ρίσκαραν και έχασαν.

Δεν ρίσκαραν έκαναν βλακεία :)
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#885581 Κάτι ακόμα.

Αυτά τα χάδια στο Σάινθ έχουν παραγίνει.

Κάνει χοντρή μαλάκια πίσω από το SC και το καρφώνει.
ΟΚ, μπορεί να συμβεί, δεν είναι απίθανο, αλλά σε κάθε περίπτωση όταν συμβαίνει σε σχεδόν 31χρονο στην 11η σεζόν του δεν είναι και τόσο αναμενόμενο...
Γενικά, μια ήπια κριτική θα ήταν λογικό να τη δεχτεί.

Άρθρα μετά το τέλος του αγώνα...

"Ο Σάινθ έπαιξε ρόλο επιπλέον strategist στο pit wall και είχε συνεισφορά στο να μπει ο Άλμπον μέσα για αλλαγή από στεγνά σε ενδιάμεσα!!!"
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:Κάτι ακόμα.

Αυτά τα χάδια στο Σάινθ έχουν παραγίνει.

Κάνει χοντρή μαλάκια πίσω από το SC και το καρφώνει.
ΟΚ, μπορεί να συμβεί, δεν είναι απίθανο, αλλά σε κάθε περίπτωση όταν συμβαίνει σε σχεδόν 31χρονο στην 11η σεζόν του δεν είναι και τόσο αναμενόμενο...
Γενικά, μια ήπια κριτική θα ήταν λογικό να τη δεχτεί.

Άρθρα μετά το τέλος του αγώνα...

"Ο Σάινθ έπαιξε ρόλο επιπλέον strategist στο pit wall και είχε συνεισφορά στο να μπει ο Άλμπον μέσα για αλλαγή από στεγνά σε ενδιάμεσα!!!"
Μάγκας ο Καρλος ενώ θα μπορούσε να είχε πάει για παγωτακι

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#885583 Για να πω και εγώ την άποψη μου , προσυπογράφω όλα όσα είπε ο Busso εκτός σε ότι αφορά τον Leclerc

Θεωρώ πως είναι ο πιο ταλαντούχος από πλευράς ικανοτήτων οδηγών του Grid.

Φυσικά αυτό θα επιβεβαιωθεί ή θα καταρριφθεί οριστικά φέτος στην σύγκριση με τον Λούις.

Σήμερα ο Λούις έδειξε έναν απίστευτο επαγγελματισμό καταπληκτική οδήγηση και συνέπεια, υπήρχαν όμως πολλά σημεία που διέκρινα πως ο Leclerc έδειξε πως το κατέχει περισσότερο το συγκεκριμένο μονοθέσιο.

Νόρρις, πολύ καλός αλλά νομίζω πως αυτό είναι το 100% του.
Ο Πιαστρι είναι πιο δυναμικός και ριψοκίνδυνος και φαίνεται να πιέζει σε υψηλότερα όρια.

Ο ΜΑΞ που είπε και Busso με κεφαλαία , -ξέρετε πόσο μεγάλος hater είμαι του Verstapen - σήμερα με βούλωσε με πάταγο, αντίστοιχα όπως και με τον αγώνα της Βραζιλίας πέρσι.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#885585 Νίκο, δηλαδή μετά από αυτό το λάθος, αυτό που πρέπει να μείνει είναι ότι έκατσε στο pit wall και έδωσε γνώμη για το αν θα μπει ο Άλμπον;

Για άλλους οδηγούς αν έκαναν ακριβώς το ίδιο λάθος θα εστίαζαν εκεί, θα έμενε το pit wall;