Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
36%
1
7%
2
14%
0
N/A
1
7%
1
7%
0
N/A
0
N/A
1
7%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
7%
2
14%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Same_old_story έγραψε:Τα είπε όλα :roll:

Είπε πολλά χωρίς να πει τίποτα. Η αεροδυναμική είναι μέρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλιώς να σβήσουμε ό,τι βγήκε από τις Chaparral 2J και Porche 917K κι έπειτα.

Το πρόβλημα είναι ότι μια ομάδα έκλεψε και με τη βούλα (πάνε και οι υστερικοί οδυρμοί του Χορνεράκου
Εικόνα
όταν τους κατηγορούσε το υπόλοιπο γκριντ)

και το κυριότερο είναι ότι έκλεψε την πιο κατάλληλη στιγμή, αποκτώντας διαρκές πλεονέκτημα (λόγω του περιορισμού εξέλιξης). Αυτό βλέπουμε τώρα, αυτό θα δούμε φέτο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Eγώ ένα έχω να πω.

Γκεάκο????? :hmmm: :hmmm:

Χαιρομαι που ελειψε σε εναν ακομα εκτος απο εμενα ο φιλος μου ο Γιωργος :s_smile

Αλλα δυστυχως εχω ασχημα νεα. Απο οτι μου ειπε εχθες στο βαιμπερ, ειναι βαρια αρρωστος. Πασχει απο πριαπισμο :s_sad

Εικόνα

Το ερωτημα ειναι αλλο ωρε Εδμονδιε. Και ρωταω εσενα που εισαι ωραιο τυπακι κι ελπιζω να δωσεις μια ειλικρινη απαντηση. Ακομα και καλα να ηταν στην υγεια του, πιστευεις οτι θα επρεπε να μπαινει εδω μεσα να λεει την αποψη του? Εσυ τι θα εκανες στη θεση του? :hmmm:

Ελπιζω να μην πασχει κανενας αλλος εδω μεσα απο την ιδια ασθενεια και τον προσβαλει το σχολιο μου. Επισης ελπιζω να μην εκληφθει ως προστυχο απο κανεναν με μηδενικη αισθηση του χιουμορ και σβηστει το ποστακι μου. Τελος ελπιζω να ειναι γερος και δυνατος ο Τζονι Χερμπερτ και να στεκεται ορθιος στα 2 ποδια του :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#807684 Δεν του λείψαν τα τρολάκια που μπαίνανε και γράφανε " σιγά την οδηγάρα τον Μαξ , πόσες νίκες έκανε;" όταν ήταν 1,5 δ κάτω στα χρονομετρημένα και προσπαθούσε με μαγικά να κρατηθεί κοντά στις merc στον αγώνα ;
Άβαταρ μέλους
By pik.
#807685 Αν άφηναν ελεύθερη την εξέλιξη κινητήρων με συγκεκριμένα έστω όρια προδιαγραφών , δεν θα είχαμε αυτή την κατάσταση μια ομάδα που έχει κλέψει να βρίσκεται σε τόσο πλεονεκτική θέση

Άρα είναι θέμα απόφασης της FIA
Στην Ιταλία ,βράζουν
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#807686 Αντι να βράζουν , δε βγάζουν τουλάχιστον την alfa εκτός f1 μπας και ασχοληθεί κάνας μηχανικός τους με πραγματικά αυτοκίνητα κόντρα σε κορεάτες που μας έχουν πάρει τα σώβρακα;
Άβαταρ μέλους
By pik.
#807698 Δεν νομίζω ότι μπορούν Κορεάτες να φτιάξουν GTA ή quadrifoglio

Επίσης ετοιμάζουν νέα 4C
Ανταγωνισμός ποιος είναι ;
Απλά είμαστε άφραγκοι

Εχεις budget cap
Άβαταρ μέλους
By mousatos
pik. έγραψε:Δεν νομίζω ότι μπορούν Κορεάτες να φτιάξουν GTA ή quadrifoglio

Μια τζουλιέτα ή μια μίτο της προκοπής ή μια Δέλτα . κάποιος να βγάλει μια Δέλτα. Ένα πούντο.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#807716 Πούντο το πούντο :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#807718 Πάντως πέρα από την τρόμπα της Φερράρι στην αξιοπιστία, είναι αποδεδειγμένα γκαντέμης ο Μονεγάσκος.

Από τα 6 μοτόρια Φερράρι, σε αυτόν που το πάει τάπα έκατσε πάλι η |λογοκρισία|.
Χάθηκε να συνέβαινε στις άλλες δύο ομάδες ή έστω στον Ισπανό;

Κάπου παραπάει...
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
George_Prix έγραψε:Παντως ο Δοκτορας ο Μαρκος τους γλεντησε μια χαρα. Μιλησε για αναξιοπιστια της Φερραρι, 1 μερα πριν σπασει στον αγωνα...

Aυτο ισχυει,τελικα νομιζαμε οτι απλα τρολαρε,αλλα επιβεβαιωθηκε οτι η Aston Martin ηταν ο αμεσος ανταγωνιστης. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Πολύ δυνατή αρχή σεζόν ο Μητσικώστας.