Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
29%
1
14%
1
14%
1
14%
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#794079 Τώρα είδα τον αγώνα στο ertflix , δεν πρόλαβα μεσημέρι, δεν έχω διαβάσει σχόλια παραπάνω τίποτα.

Λεκλερκαρος , έχω γράψει αρκετές φορές , πως όποιος νιώθει λίγο, μπορεί να καταλάβει πως είναι ο καλύτερος οδηγός του grid.
Μακάρι η Ferrari να σοβαρευτεί του χρόνου και να τον αφήσει να το αποδείξει.
Η διαφορά με τον βισματια με το Διαστημόπλοιο γιο του Γιος θα βγάλει μάτια.
Το ίδιο θα συμβεί και αν η Mercedes έχει αξιόμαχο αυτοκίνητο, με τον Russell θα μιλάμε για φαπες στην κυριολεξία στον βισματια , ο νεαρός δεν είναι sir Lewis .
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως του χρόνου θα γελάσουμε με τα νέα εικονογραφημένα "Οι νέες περιπέτειες του Αρλεκίνου στην Aston Martin"

P.S.: Χαιρετισμός στα όπλα για τον Vettelαρο , ένα πολύ μεγάλο οδηγό, με μεγάλη ευφυΐα, πολύ αγαπημένο χαρακτήρα , θα μπορούσε να προσφέρει κάπου είτε στην FIA , είτε σε άλλη ομάδα από άλλο πόστο.

P.S. 2 : Τελικά το κάθαρμα με την κίνηση στον προηγούμενο αγώνα στέρησε την δεύτερη θέση του teammate του.
Κάτι μου λέει πως του χρόνου στις μισές πιστες θα κυκλοφορεί με ομπρέλα για να τον προστατεύουν από τα φτυσιδια, οι γιουχες θα είναι παντού.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
MEGAS έγραψε:Φελλός

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... F%8C%CF%82

Απλα το αφηνω εδω :lol:

Σου αφηνω κι εγω 3 φελλους που βρηκα μπροστα μου, κι οτι σε φωτισει ο θεος καντους. Με το μαλακο ομως :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#794084 Κοιταξε,δεν αναφερθηκα σε κανενα ονομα σε κανενα προσωπο αντιθετα με σενα.
Αν θες να πουλησεις μαγκια ηλεκτρονικη εδω μεσα να εισαι ετοιμος να μου την πουλησεις και εξω προσωπικα.
Πιστευω εγινα κατανοητος...ετσι?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Τελικά το κάθαρμα με την κίνηση στον προηγούμενο αγώνα στέρησε την δεύτερη θέση του teammate του.

6 1 Max Verstappen Red Bull Racing RBPT 71 +10.056s 8
7 11 Sergio Perez Red Bull Racing RBPT 71 +14.080s 6

2 Charles Leclerc MON Ferrari 308
3 Sergio Perez MEX Red Bull Racing RBPT 305

Εξηγησε το λιγο πλζ
Θα ειχε +2 βαθμους ο Τσεκο. 305+2=307

Εκτος αν γραφεις γραφεις μπας και μεινει κατι στο τελος :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
MEGAS έγραψε:Κοιταξε,δεν αναφερθηκα σε κανενα ονομα σε κανενα προσωπο αντιθετα με σενα.
Αν θες να πουλησεις μαγκια ηλεκτρονικη εδω μεσα να εισαι ετοιμος να μου την πουλησεις και εξω προσωπικα.
Πιστευω εγινα κατανοητος...ετσι?

Ναι ΜΕΓΑΛΕ. Καταλαβα. Και χεστηκα και πανω μου κιολας απο το φοβο :help:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Corto Maltese έγραψε:Κρίμα για το pit wall της Φεράρι προσπάθησαν να τα κάνουν σκατά άλλη μια φορά δεν τους βγήκε άρχισε να βγάζει γλώσσα ο μικρός.

Τελικά ήταν κόλπο λέει στημένο , τους ξεγέλασαν με το μήνυμα για πιτ.