Forum για τη Formula 1

Ποιος πιστευετε οτι θα κερδισει?

5
50%
0
N/A
1
10%
1
10%
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
MEGAS έγραψε:μου κανει μεγαλη εντυπωση πως οδηγει ο μαξ φετος σε σχεση με τον λεκλερ και πως αντιμετωπιζε περσι τον 8ακις..
περσι προσπαθουσε να εκφοβισει σε καθε περιπτωση τον 8ακις ενω φετος οδηγει πολυ προσεκτικα,σαν ναμην θελει να ακουμπησει τον λεκλερ.
κριμα...εκτσογλανισμος θα το ελεγα...... :iconcool:

Τον Λεκλερκ τον ξερει απο τα καρτ και μετα, ειχαν αρκετες κοντρες οι δυο τους, ξερει τι μπορει να κανει στην πιστα, τον σεβεται.

Τον Λιουις τον βρηκε εκει πολυπρωταθλητη, με το καλυτερο αυτοκινητο που τον βοηθαει πολυ να νικα, το Νο1 που πρεπει να νικησει, και η σχεση τους ειναι πολυ διαφορετικη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#773584 Λεει κατι λαθος g?
Παρα πολυ ωριμος και μπραβο του.

Κατσε να παω σε κανα παλιο θεμα Φ1 τοτε που κυριαρχουσε η Μερκ να δω αν ειχε γραφτει κανα ποστακι για βολτα στο στη παραλια κλπ :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#773594 Γενικά φέτος έκανε βήματα εμπρός. Οι παράγοντες είναι αρκετοί και η βαρύτητα του καθενός ανοιχτή σε ερμηνεία, όμως η πραγματικότητα είναι απλή. 7 νίκες αυτός, 5 το υπόλοιπο grid. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα εκτίθετο ακραία εάν συνέχιζε στο περυσινό μοτίβο. Επιπλέον, είναι πλέον 0κις, και δείχνει να μην προσπαθεί να αποδείξει κάτι. Χθες πχ δεν πέρναγε Εκλέρ, μπήκε για Η χωρίς περιττά σχόλια και βεβιασμένες προσπάθειες. Μακρύ το gp γαρ.

Στα quali καλώς αναφέρεται, καθώς φέτος δείχνει εντελώς διαφορετικός οδηγός από αυτόν του περυσινού κλεισίματος της σεζόν. Βέβαια, με το race pace να είναι καλό, τα team strats ικανοποιητικά, αξιοπιστία στα τελευταία gp, τί να τις κάνει τις poles.

Ο Τσέκο σε χαμηλές πτήσεις λόγω κοντράτου; Για κάποιον άλλο λόγο; Περίμενα αμυνάρα στον Phονέα με την επανεκκίνηση. Μέγιστο ξενέρωμα.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 25 Ιούλ 2022, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#773595 Περυσι ο 0κις ειχε το καλυτερο μονοθεσιο και το εχασε,μαλλον του το δωσαν,
φετος δεν εχει το καλυτερο αλλα θα το παρει απο τα μισα της σεζον γιατι η μερκ μη πω και η φερραρι μη πω.
μπραβο του,αξιος ο 0κις!
Τελευταία επεξεργασία από marmagas και 25 Ιούλ 2022, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By blinkys
Geo f1 έγραψε:Ετσι ακριβως...Ο ΜΑΞ μαλιστα εβγαλε και ταριφοχερο να κρεμεται :inlove: :inlove:

Τι αλλο θα διαβασουμε ρε πστ μου :roll:

Εδώ διαβάσαμε πως ο Λούης τάχα μου, τάχα μου έκανε τον ψόφιο ενώ όχι απλά είχε ισοτονικά, έκανε και ντουζ στο πιτ στοπ και δεν πέφτει ο σέρβερ του φόρουμ. Εσένα αυτό σε πείραξε;
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#773601 Ισως τα θεωρουν πταισματα.
Ειδικα μετα απο μια σαιζον που οι λεξεις "ομοσταυλος" και "στυψιμο" εμενα τουλαχιστον μου ειχαν δημιουργησει καθημερινη αναγουλα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#773603 Νομίζω πως το συγκεκριμένο αφορούσε 2 χρήστες και μόνον. Δεν είχε βρει οπαδούς πέραν αυτών των δύο.
Θα πω επίσης πως ακόμη κι έτσι, δεν θα ενοχλούσε τόσο πολύ, αν δεν γινόταν ΣΕ ΟΛΑ τα θέματα ξανά και ξανά η ίδια κουβέντα. Αυτό ήταν το ενοχλητικότερο όλων.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:
REALZEUS έγραψε:"I am performing at the highest level of my career but if I keep the mistakes then it is pointless. If we lose the championship by 32 points I will know where they are coming from but it is unacceptable," Leclerc told Sky Sports.

"I go through the same process all the time and try to analyse. It is a mistake and that is it. It is trying to push too much and I lost the rear. It has been a very difficult weekend for me, I struggled with the balance of the car.

"I made a mistake at the wrong moment."

https://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/34 ... acceptable

Μπορει ο Τσαρλς να μην ειναι τοσο τοπ ωστε να μην κανει λαθη σε κρισιμα σημεια, μπορει ομως και να ειναι και να φταιει η αρκετα χαμηλοτερη τελικη σε σχεση με τις RB. Χθες το εβλεπες καθαρα αυτο. Ποσο ευκολα μαζευε στις ευθειες ο Μαξ τον Λεκλερκ ακομα και χωρις DRS και ποσο δυσκολα ο Καρλος τον Περεζ ΜΕ DRS.

Αν λοιπον πρεπει να βγαλεις λαγους απο το καπελο σου στα κλειστα κομματια για να μην σε καταπιει στην ευθεια ο απο πισω, καποια στιγμη θα ερθει το λαθος.

Ειδα το βιντεο 20 φορες, ετσι οπως φευγει το μονοθεσιο δεν θα το περιμενα απο τοπ οδηγο. Κανενας Μικ, Τσουνοντα, Αλμπον, ΟΚ.

Την υψηλότερη τελική την είχε η Ferrari χθες. Συγκεκριμένα ο Sainz με 343 χ.α.ω. Άλλωστε ο Verstappen δεν μπορούσε να φτάσει τον Leclerc (αν και έκλεινε την διαφορά λόγω και του tow), ενώ ο Sainz όχι μόνο ήρθε στην ευθεία δίπλα στον Perez, αλλά αυτό του έδωσε και την δυνατότητα να τον περάσει στην έξοδο της επόμενης στροφής.
Ο Leclerc έκανε ένα λάθος, συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι ότι συμβαίνουν συνέχεια όταν είναι στην διεκδίκηση της νίκης και έχουν χαθεί καραβιές ολόκληρες βαθμών... Για το throttle που αναφέρθηκε, δόθηκαν εξηγήσεις. Αφορούσε ένα σύστημα προστασίας που ενεργοποιήθηκε μετά την στούκα. Δεν μπορούσε να κάνει πίσω είπε ο Leclerc, δεν αναφέρονταν στο τετακέ που οδήγησε στο ατύχημα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#773695 Τα 343 χαω ήταν επειδή του έδινε tow ο Πέρεζ, όχι γιατί είχε τελικές ο ίδιος.
Αν θυμάμαι καλά από τις κατατακτήριες είχαν 10-12 χαω διάφορα

RMX3363
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#773698 Στο Q3 πάντως ο Βερστάπεν είχε 338 και ο Εκλέρ 330 (επίσης Τσέκο 337 και Σάινζ 330). Ξέρω, μιλάμε για Κυριακή, απλώς το αναφέρω.