Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
21%
1
5%
2
11%
1
5%
6
32%
1
5%
3
16%
0
N/A
1
5%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By lotusrenault
#756031 Η μόνη απογοήτευση προς στιγμήν είναι Οκον... Για να δούμε αύριο τι μπορούμε ενδεχομένως να κερδίσουμε στην εκκίνηση
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#756032 Πολ με κάκιστο (για πολ) πρώτο σέκτορ (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε από το incar) που δείχνει ότι θα μπορούσε να πάει κοντά στο 1.30 ο Λεκλέρ. Παρόλα αυτά είναι τόσο καλός στον απόλυτο γύρο που το μάζεψε σε 2 σέκτορς.

Ακόμα δε θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά πλέον έχω αρχίσει και αισιοδοξώ.

Κατά τα άλλα δεν ήταν ο Λούης τόσο ταχύτερος, αλλά ο Ράσελ τόσο αργότερος σε σημείο που να πιστεύω πως τον ρύθμισαν λόγω parc ferme για αγώνα; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, για τη διαφορά του Q2 Ράσελ με τον Q3 Ράσελ. Δε φαίνεται εύκολο αμάξι η Μερκ και θα δούμε με ενδιαφέρον αύριο πώς θα αντέξουν 1,5 ώρα μέσα εκεί οι οδηγοί. Ο Μπότας όπως πάντα πίσω από τον Χάμιλτον, σήμερα θα κοιμηθεί χαρούμενος. Πλάκα θα έχει να τον περάσει στην εκκίνηση να έχουμε κανένα σκηνικό τύπου:
- Bottas is in front of Lewis.
- Don't worry, I will fix it
Valteri, it's James
- I am George

Το μόνο άξιο λόγου είναι το πως ο Ρικ έχει εξελιχθεί σε τεράστιο παλτό. Επίσης αν ο Μικ με ένα χρόνο στην ομάδα χάνει από έναν μετριοκαλό που έχει 5 μέρες στην ομάδα, είναι πρόβλημα. Αν δεν κερδίσει τον Μαγκνουσεν δεν τον βλέπω να έχει μέλλον. Ακόμα νωρίς είναι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#756033 Ήρθαμε ρεεεεεε!!!!:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Αυριο Κάρλος ξέρεις, περνας τον Μαξ και χάνεστε στο ηλιοβασίλεμα :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#756035 Αν ήμουν Σερ ειδικά φέτο κάθε φορά που θα πετύχαινα max δίπλα μου , κατ'ευθείαν στου χαντάκ . Μπανγκ - μπουμ .
Άβαταρ μέλους
By pik.
#756036 Padre nostrum che sei nei cieli
Fare tutto ciò che domani vinca Carletto
Venga il Regno della Ferrari
Liberaci dal male della RedBull

Amen
Άβαταρ μέλους
By mousatos
pik. έγραψε:Padre nostrum che sei nei cieli

Amen

Questa piccolissima serenata

con un fìl di voce si può cantar,

ogni innamorato all'innamorata;

la sussurrerà, la sussurrerà
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
pik. έγραψε:Padre nostrum che sei nei cieli

Amen

Αυτό μπορεί να γίνει στικι; :inlove:

Θα έλεγα και υποχρεωτικό να το απαγγείλεις για να γράψεις εδώ αλλά δεν ξέρει ιταλικά ο g8777+1. Μόνο κατσικίσια :s_roses
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sparticle έγραψε:Απολαυση αυτες οι δυο βδομαδες. Ωραιο το συναισθημα του να κανεις πρωταθλητισμο (σε χειμερινες δοκιμες και FP). Ακομα μια μερα εχουμε να το απολαυσουμε ολοι οι tifosi πριν τα party modes και τους «ανεξηγητους ρυθμους» που «δεν ξερουμε απο πού και πώς».

:whistlink: