Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
33%
1
17%
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#736311 Ενα ευχαριστω στον Βαλτερι οφειλει να το πει ο Μου Βου εκει κατα τον Δεκεμβρη. Μην ειναι ντιπ τραγι, τωρα μπηκε στα σαλονια των Πρωταθλητων , οφειλει να μαθει σαβουραρ βιβρ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#736315 Εντυπωσιακός ο Χάμιλτον πράγματι,όμως τώρα θα φανεί πόσο γρήγορος είναι,απέναντι στον Μαξ,όχι στον μποτας που σχεδόν σταμάτησε και τον Πέρεζ.Η αναβάθμιση όντως δίνει κάτι παραπάνω στον Βρετανό στις ευθείες.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#736321 Αφου παιρνει κουπα με διπλη εγκαταλειψη σε καθε ματς, αυτο θα γινει. Μονο με pole εχει ελπιδα να παρει ποντους (περισσοτερους απο τον μαξ) ο κοτσιδακιας
Άβαταρ μέλους
By g8777
"Lewis, apparently no investigation necessary for running you off the track," Bono says. "Oh, of course," Hamilton replies.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Δωστε το απο τωρα . :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#736324 Περιεργος ειμαι να δω τι θα μας πουν οι αναλυσεις frame προς frame, δεν εχω ξαναδει πιο ξεκαθαρο προσπερασμα και σπρωξιμο εξω. No investigation necessary

Edit να δειτε που θα ληξει με λιγοτερους απο 5 ποντους διαφορα υπερ του κωλοπαιδου και θα συζηταμε το σπα για αλλα 100 χρονια
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 14 Νοέμ 2021, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#736325 Ξεβράκωμα :superman: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#736326 Ο Hamilton εχει ξαναβγει Driver of the Day? :s_dunno
Και παλι δεν τον βλεπω με μεγαλη διαφορα..! Δηλαδη τι επρεπε να κανει ο ανθρωπος σημερα; Να ριξει και γυρο στον δευτερο;