Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
8%
1
8%
4
33%
1
8%
1
8%
0
N/A
2
17%
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε: ο εξίσου νέος και εξίσου θερμοκέφαλος Αλόνσο

Επειδη ειδα και κατι δηλωσεις του Ross the Boss σημερα και επειδη εσυ το εθεσες μια χαρα παλαιοτερα.

Αλονσο στην Βραζιλια: 3,6 αγωνες εμπειρια

Βερσταπεν στο Μεξικο: 15,000 αγωνες εμπειρια.

Οποτε αυτα ΑΛΛΟΥ μωρη κωλογρια :shifty: Μην ξερογλειφεσαι για Μαξακο στο τσαρδι σας. Αλλου τα κακαρισματα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Corto εχω σταματησει να συγκρινω την φ1 των τελευταιων χρονων με τα παλιοτερα χρονια στα θεματα ασφαλειας.

Δλδ πιστευεις αν γινοταν με τα τωρινα στανταρντς ο αγωνας του 2003,φετος θα βλεπαμε τον γερανο στην στροφη 3 και τους πιτζονια σουμαχερ μοντογια κλπ να χορευουν διπλα του? Κοκκινη σημαια θα ειχε βγει για να καθαρισει το ποταμακι που ερεε.
Με τα τωρινά στάνταρ ο αγώνας του 2003 δε θα γινόταν καν. Ούτε συζήτηση επί του θέματος. Και δεν το συνέκρινα. Είπα ότι προφανώς το σταματημένο μονοθέσιο είναι κίνδυνος ειδικά όταν μέσα είναι ανήμπορος να αντιδράσει ο οδηγός του, αλλά όπως μας έδειξε το 2003 και πολλά ακόμα περιστατικά (απλά έβαλα αυτό για να είμαι σίγουρος ότι θα το θυμάσαι :iconcool: ) μπορεί να γίνει χαμός και με ένα σωρό άλλα αντικείμενα που βρίσκονται στην πίστα μετά από τέτοια σύγκρουση, ΑΚΟΜΑ και από ανθρώπους που από τη στιγμή που έχουμε double waived flag εγκαταλλείπουν τις καλυμένες τους θέσεις και σπεύδουν για βοήθεια.

τζι δεν το ξαναλέω. Η εμπειρία δεν έρχεται με την πράξη γέννησης, αλλά με τους αγώνες. Και ο Μαξ είναι εμπειρότατος προς το βετεράνος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#611923 Αρα Κορτο συμφωνεις οτι και ο Λουης για την ασφαλεια του πρωτον και μετα ολων των αλλων επρεπε να σηκωσει? Ασχετα που δεν υπηρχε η σημαια.
Άβαταρ μέλους
By elteo
panos2171 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Φερραρι μια από τα ιδια. 1-2 στην εκκίνηση και 2-4 στον αγωνα με τον Τσαρλς από 1--->4…
Πολύ καλος..

Έχασες μάλλον το πιτ στοπ του Λεκλερκ, δεν πήγανε όλα ρόδινα εκεί...

Επίσης σε όλο το τριήμερο γιατί δεν απαριθμιθηκαν τα λάθη του Μαξ όπως γίνεται με το Λεκλερκ;

< Note >

Ε κι εσύ τώρα....δεν το είδε....τον εμπόδιζαν τα ολλανδικά γυαλιά του ... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Αρα Κορτο συμφωνεις οτι και ο Λουης για την ασφαλεια του πρωτον και μετα ολων των αλλων επρεπε να σηκωσει? Ασχετα που δεν υπηρχε η σημαια.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δε σήκωσε ο ένας ή ο άλλος. Αλλά ότι ένας πρωταγωνιστής του σπορ δήλωσε ρητά "Στα παπάρια μου οι σημαίες, εγώ ξέρω καλύτερα και κρίνω όπως νομίζω". Εγώ αυτό θα σχολίαζα αν σχολίαζα και όχι το γεγονός καθαυτό που όπως και να το κάνουμε όταν έχεις κάνει ένα γύρο για την pole και στην τελευταία στροφή σου λένε παράτα τον, το κάνεις με πολύ βαριά καρδιά. Και το ξέρουμε ότι ΟΛΟΙ γράφουνε στα παπάρια τους τους κανόνες αρκεί να κερδίσουν, αλλά οι δηλώσεις περνάνε μήνυμα ακόμα και ψεύτικες να είναι. Και είναι σκάνδαλο να μένουν πρακτικά ατιμώρητες. Όχι η ενέργεια. Οι δηλώσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Vasilakis έγραψε:Μπορει να δει ο οδηγος απο την θεση του το endplate του μπροστινου φτερου? :hmmm:

Οχι βεβαια. Αλλα το ειδε η ομαδα και τον καλεσε στα pits asap.
Αλλα ο Τσαρλς μαλλον ηξερε καλυτερα και τους εγραψε στα balls του :roll:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#611935 Ο Λεκλέρ τιμωρήθηκε για αυτό και μάλιστα αρκετά αυστηρά. Ξεπεράστε το και οι δυο σας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#611937 Για τις αντιδράσεις συζητάμε. Τεσπα και ο μαξ την αρπαξε με το δικιο του. Παμε παρακατω

.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#611953 Είμαστε σίγουροι ότι ο Λούης δεν σήκωσε;
Δεν εξετάστηκε γιατί δεν υπήρχαν κίτρινες σημαίες αλλά εχω την αίσθηση από το live timing ότι έχασε χρόνο στο τελευταίο σεκτορ.
Υπήρχαν ή όχι πάντως κίτρινες σημαίες είναι λάθος του αν δεν σήκωσε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Είμαστε σίγουροι ότι ο Λούης δεν σήκωσε;
Δεν εξετάστηκε γιατί δεν υπήρχαν κίτρινες σημαίες αλλά εχω την αίσθηση από το live timing ότι έχασε χρόνο στο τελευταίο σεκτορ.
Υπήρχαν ή όχι πάντως κίτρινες σημαίες είναι λάθος του αν δεν σήκωσε.

Για να ειμαστε δικαιοι, αν πραγματι δε δουλευανε οι σενσορες μετα το τρακαρισμα του Bottas και δεν αναβε στο τιμονι το κιτρινο led που βγαζει ματια, ειναι πολυ πιθανο να μην την ειδε ο Λουης ή οποιος αλλος οδηγος τη σημαια... Απο οτι ειδα σε ενα onboard η σημαια ισα που φαινοταν στο αριστερο μερος της πιστας, σε μια στροφη που το βλεμα του οδηγου παει στο αλλο ακρο (δεξια στο apex της στροφης).

Η χοντρη |λογοκρισία| ηταν του Verstappen οχι τοσο που δεν αφησε (αυτη ηταν λογικα η ενστικτωδης του αντιδραση) αλλα για οσα ειπε μετα :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mikeerfol έγραψε:Το είχα ποστάρει το onboard πιο πριν, δεν υπάρχει κίτρινη σημαία

Οχι στο onboard του Hamilton. Σε καποιο αλλο νομιζω οτι ειδα το σημειο που ηταν ο κριτης και σκεφτηκα "δυσκολο να τον δουν οι οδηγοι"...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#611977 Δλδ πιο σημαντικη ειναι η σημαια απο το τραυματισμενο μονοθεσιο?

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:
Για να μην πω Σαινθ :s_bye :s_bye :s_bye

Place 13 55 Carlos Sainz McLaren Renault 70 +1 lap 0

:hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#612000 :lol: :lol: :lol: :lol:

Τεσπα, αρκετα ασχοληθηκαμε με το ανεκδοτο που λεγεται Οδηγος Ημερας. :s_bye

Σαν να βαζουμε δημοψηφισμα στην Σουπερ Λιγκ "Προεδρος της Αγωνιστικης" :shifty: