Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
4
44%
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
junior gt έγραψε:Κ@υλα. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Αν κι έχω βρεθεί δύο φορές εκεί μέσα δυστυχως δεν το έχω νοιώσει αυτο :(
Τρομερός Λεκλερκ, πολύ καλή στρατηγικη, υπό πίεση όλοι κάνουν λάθακια εκεί μέσα με τα τόσο απαιτητικά και οριακά φρενάρισματα. Όταν οδηγούν στην πίστα δηλαδής.
Γιατί οι οδηγοί από το πληκτρολόγιο φαίνεται να είναι ανωτεροι :whistlink:
Φεττελ στα πολύ κάτω του. :thumbsdown:
Λούης respect. Τα έχουμε ξαναπεί. Σε περιμενουμε :rtfm:

Το ότι παρά τα λαθάκια του, τα οποία τα παραδέχθηκε και είπε ότι θα τα διορθώσει, πήρε τη νίκη αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμα πολλά να δούμε από τον Charles.

< 1 >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#603473 Και το σημαντικότερο μιλάμε για ένα προσγειωμένο παιδί που δεν προκαλεί και εργάζεται πάντα για να βελτιωθεί. Οχι σαν κάτι άλλους ...ονόματα δεν λέμε....

Συγκινητικοί οι πανηγυρισμοί του μέσα στο κοκπιτ με την καρό σημαία! :s_smile
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#603476 Αξίζει πολλά μπράβο ο Λεκλέρκ όχι μόνο για τις επιτυχίες και την απόδοσή του αλλά και για το ότι όπως λέγεται συνεχώς είναι πολύ χαμηλών τόνων και κυρίως δίκαιος στις μονομαχίες χωρίς μέχρι στιγμής να δώσει δικαιώματα όπως κάτι άλλοι που δε χρειάζεται να λέμε ονόματα.

Ο Φέττελ ήταν για ΜΑΥΡΗ σημαία, ήταν τελείως επικίνδυνο αυτό που έκανε και μάλιστα προκάλεσε ατύχημα. Μια από τα ίδια και ο Stroll που αντί να έχει 100% το νου του στο πως θα ξαναεπανέλθει κάθεται και γκρινιάζει στον ασύρματο και κάνει ακριβώς την ίδια επικίνδυνη κίνηση.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
elteo έγραψε:Και το σημαντικότερο μιλάμε για ένα προσγειωμένο παιδί που δεν προκαλεί και εργάζεται πάντα για να βελτιωθεί. Οχι σαν κάτι άλλους ...ονόματα δεν λέμε....

Συγκινητικοί οι πανηγυρισμοί του μέσα στο κοκπιτ με την καρό σημαία! :s_smile

Ο καημένος το ήθελε τόσο πολύ, είχε ανάγκη να το πανηγυρίσει μετά το προηγούμενο μαύρο ΣΚ.

< 1 >
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#603485 Απιθανος αγωνας, εξαιρετικος ο νεαρος Μονεγασκος.
Ταχυτατος, τσαμπουκας, πολυ δυνατος στην αμυνα, στο απολυτο οριο και με εξαιρετικη εξοδο απο την Παραμπολικα σε καθε γυρο.

Η αμυνα στο Χαμιλτον ηταν οριακη στο δευτερο σικειν, οντως.
Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο ευγενικος και πιθανοτατα δε θα περνουσε ο Λουης σε εκεινο το σημειο, αλλα ακομα και ετσι δεν ηταν για ποινη.
Ο Χαμιλτον ισα που ειχε φτασει με τη μπροστινη αεροτομη του τον πισω τροχο του Λεκλερκ.
Σε καθε περιπτωση, ακομα πιο ακραιες αμυνες ή επιθεσεις εχουμε δει να μη λαμβανουν ποινη στο παρελθον.

Εκανε το λαθακι του στα φρενα για το πρωτο σικειν, καταγραφεται για το μελλον.
Αλλα οταν εχεις τον 5ακις και συντομα 6ακις πισω σου, με εξαιρετικο μονοθεσιο για απειρους γυρους μαλλον ειναι ανθρωπινως αδυνατο να μην κανεις καποιο λαθος.
Σε αυτη την περιπτωση, εφοσον εκοψε το σικειν και αμυνθηκε παλι πολυ σκληρα, θα μπορουσε να συζητηθει για ποινη, αν δινοταν δεν θα ηταν τοσο παραλογη, αλλα και που δεν την εδωσαν παλι μπορεις να το καταλαβεις.

Σιγουρα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος, μιας και ειμαι Φερραρι, το αποδεχομαι.
Αλλα ρε παιδια ακομα και εσεις που δε γουσταρετε Σκουντερω, ειλικρινα δε θα ηταν κριμα να μη νικησει ο μικρος σημερα;
Δεν ηταν μια πολυ ωραια ιστορια που επρεπε να τελειωσει ετσι;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#603489 Άντεξε 45 γύρους μπροστά από τον Χάμιλτον και σε απόσταση 1,5 δευτερόλεπτων μαξ. Αυτό λέει πολλά. Ταυτόχρονα έκανε διαχείριση ελαστικών και ρυθμου.
Αν δεν έκανε λαθάκια θα λέγαμε για φαινόμενο!
Μέχρι και ο Λιούις το πρώτο που έκανε μόλις βγήκε ήταν να τον συγχαρεί!

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777

:s_roses

Γιώργο Γκράν Πρι πάμε να φύγουμε ρε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#603494 Σε αυτή τη σελίδα ούτε εγώ δεν είμαι fan....Δεν ξέρω πως μπορούν και την παλεύουν όσοι είναι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#603501 Πριν λίγο είδα τον αγώνα. Διάβασα τα σχόλια και δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από ό,τι είπε ο Corto Maltese ήδη. Εν συντομία λοιπόν :
-Τραγικός Vettel, όχι για το λάθος, αλλά γιατί μπήκε όπως μπήκε στην πίστα. Το θολωμένο μου μυαλό... Καλύτερα είναι να αποχωρήσει αν όχι άμεσα, τουλάχιστον στο τέλος της χρονιάς. Πλέον τα λάθη του είναι επικίνδυνα. Θα έπρεπε να φάει μαύρη σημαία και αυτός και ο Stroll, ειδικά μετά το τραγικό δυστύχημα στο Spa.
-O Leclerc νομίζω έκλεισε όλα τα στόματα σήμερα, ήταν σε όλο τον αγώνα υπό πίεση και άντεξε.
-Θεωρώ αστείο να του γίνεται καν παρατήρηση για το κλείσιμο στον Ham. Μην θυμηθούμε πως τον πέρασε κάποιος στην Αυστρία. Μια χαρά ήταν, είχε την εσωτερική και δεν είχε κανέναν λόγο να ανοίξει άλλο χώρο. Υπάρχει και το φρένο.
-Λούη όχι άλλη γκρίνια παλικάρι μου. Πας για 6ο τίτλο και μας έχεις πεθάνει στην γκρίνια ακόμη κι όταν κερδίζεις. Λυπήσου μας.
-Η Ferrari βρήκε οδηγό για τα επόμενα (πολλά) χρόνια. Ο Vettel δεν μπορεί να γίνει Raikonnen, δεν αντέχει να μην είναι πρώτος. Η Ferrari ν'αρχίσει χα ψάχνει. Hulk ή Grosjean, τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Anonymous Founder έγραψε:Ο Vettel δεν μπορεί να γίνει Raikonnen, δεν αντέχει να μην είναι πρώτος. Η Ferrari ν'αρχίσει χα ψάχνει. Hulk ή Grosjean, τι λέτε;

Εγώ θα ήθελα Bottas. Είναι ο κλασσικός Νο2 οδηγός.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:Άντεξε 45 γύρους μπροστά από τον Χάμιλτον και σε απόσταση 1,5 δευτερόλεπτων μαξ. Αυτό λέει πολλά.

Λέει ότι είναι @@ατος!!! Επίσης λέει ότι έχει αντανακλαστικά 21χρονου με μυαλό 41χρονου! Ποιος Φερστάπεν τώρα... :whistlink:
ΑΛΛΑ, πάνω από όλα λέει ότι η Ferrari ήταν ανίκητη στην ευθεία!!! Ο Λούης έλεγε ότι με DRS δεν μπορούσε καν να πλησιάσει το υπερμαχητικό που λέγεται Ferrari SF90...

Τι φτιάχνει το Maranello Τζιούλη μου; Κινητήρες φτιάχνει!!! Περαστικά σας... :s_airkiss