- 10 Ιουν 2019, 11:11
kantoniou έγραψε:Η προθεση, κατα τη γνωμη μου, παιζει πολυ μεγαλο ρολο σε καθε κριση, δικαστικη αποφαση...Αλλα κι εδω, ΑΝ δεχθουμε οτι ο Σεμπ ηταν απλα επιβατης, ΔΕΝ πρεπει να τιμωρηθει, καθως δεν μπορουσε να κανει τιποτα αλλο...
Ευτυχως που η λανθασμενη γνωμη σου (με την οποια συμφωνουν οι περισσοτεροι εδω μεσα) δεν εχει καμια βαρυτητα στην εφαρμογη του κανονισμου!
Για να καταλαβετε το πνευμα του κανονισμου, να θυμαστε οτι πρεπει να την "πληρωσει" αυτος που εκανε το λαθος. Οι Vettel/Verstappen ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ. Στη συνεχεια ΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ (αυτο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια), παρεμποδισαν τους Kimi/Ham οι οποιοι δεν εκαναν ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. Αυτος που δεν εκανε λαθος, δεν πρεπει να αλλαξει τη γραμμη του ή να αφησει γκαζι για να αποφυγει αυτον που εκανε το λαθος.
ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. Ο κανονισμος στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχε 2 μετρα και 2 σταθμα. Οι κολλημενοι Φερραρικοι κρινουν με 2 μετρα και 2 σταθμα ΠΑΛΙ

kantoniou έγραψε:Για μενα εχει βαρυνουσα σημασια οτι ΟΛΟΙ οι πρωην οδηγοι ειπαν οτι η αποφαση ειναι λανθασμενη, περιλαμβανομενων και του συνολου των σχολιαστων του Σκαι.
Αυτοι οι "ΟΛΟΙ" ειναι οι ιδιοι που μεχρι και πριν 2 χρονια (γιατι εδω και 2 χρονια πολλα γατακια εχουν αρχισει και τον κραζουν σιγα σιγα) μας ζαλιζαν τα @@ με τον απιστευτο/ανεπαναληπτο/πολυ/τετρακις πρωταθλητη Vettel?
Ε λοιπον θα ακολουθησω την παγια τακτικη μου, θα τους αγνοησω και θα συνεχισω να λεω τη γνωμη μου. Σωστη ή λαθος, ας κριθει απο τους αλλους.
Απλα για να ειμαι δικαιος με τα media και τους δημοσιογραφους, να πω οτι παιζουν και οι εξης συνιστωσες:
1) Κανενας μας δεν ηθελε να δει αλλον οδηγο να τερματιζει πρωτος και αλλον στο ψηλοτερο σκαλι του βαθρου. Ακομα και σωστη που θεωρω την αποφαση, δε μου αρεσε το σκηνικο που παιχτηκε...
2) Οι δημοσιογραφοι ειναι παντα διπλωματες. Ξερουν οτι το 80% των φιλαθλων ειναι Φερρραρικοι και επισης ξερουν οτι ισχυει το 1) οποτε ειχαν εναν ακομα λογο να πουν αυτα που ειπανε.
kantoniou έγραψε:1. Το οτι ο Φετελ εκανε λαθος, το 'χασε και βγηκε δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση και δεν στεκει να χρησιμοποιειται σαν αντιπερισπασμος - δικαιολογια. Εδω κρινουμε την ποινη.
Αν εννοεις εμενα, κανεις λαθος ΠΑΛΙ. Εγω εκρινα την ποινη και ειπα οτι συμφωνα με το γραμμα του νομου ηταν δικαιη. Οσον αφορα το λαθος του Vettel, απλα ειπα οτι οι Φερραρικοι θα επρεπε να σταθουν εκει και οχι στη δικαιη ποινη. Χωρις αυτο το λαθος, ολοι θα λεγαμε "πολυ καλο αγωνα ο Vettel, δικαιος νικητης". Γιατι ειλικρινα πιστευω οτι εκανε καλο αγωνα μεχρι εκεινη τη στιγμη ο Γερμανος!
kantoniou έγραψε:2. Ο Χαμιλτον πρεπει να αποφασισει: Ή αντισυμβατικος hard racer/rapper ή κλαψας που ζηταει ποινη. Ή ειχαν δικιο οι κριτες και νικησα δικαια ή ανεβαζω τον Σεμπ στο πρωτο σκαλι επειδη το αξιζε αυτος. Δηλαδη ή τη νικη ΚΑΙ τη γιουχα ή δευτερος και ηρωας. Και την πιτα ολακερη και τον σκυλο χορτατο, δεν γινεται μανιτσα μου.
Εδω συμφωνουμε. Επιτελους!
Καλος και αγιος ο Λουης, αλλα απο τη μια μας το παιζει cool και απο την αλλη στο μισο αγωνα ακουμε τις κλαψες του Λουη για το στησιμο, τα λαστιχα, τη στρατηγικη, τους αντιπαλους, τους κριτες