https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Είναι όντως λυπηρό αν κάτσεις και το σκεφτείς, πώς δεν μπορούν να δουν 145 άνθρωποι ( υποτίθεται επαγγελματίες) αυτό που είναι ξεκάθαρο σε όποιον έχει κάνει καμιά πεντεξι αγώνες streaming στην ζωή του. Δεν την βλέπω καλά την Φερράρι , έχουμε 2019 Q1 report να δω τι κρύβει το μέλλον;

g8777 έγραψε:Εσύ στείλε μου λίγο το Q1 report να δω πόσο να αγορασω, έβλεπα Σαμοΐλη στο Αλτερ before it was cool.
g8777 έγραψε:Το χειρότερο είναι ότι δεν θέλουν να σε ακούσουν και από πάνω, εμ κάνανε την χαζομάρα με τον Φεττελακο, εμ είναι και αγύριστα κεφάλια.
Nikos! έγραψε:Στείλτε κάνα βιογραφικό ρε παίδες στο Μαρανελλο.
Χαραμίζεστε στα φόρουμ...
Geo f1 έγραψε:Μια γαργαλιερα να γελασουμε ρε παιδες..
George_Prix έγραψε:Εγω λοιπον δεν ξεκιναω με δεδομενο οτι καποιοι ξερουν καλυτερα απο μενα.
.....George_Prix έγραψε: Αλλες φορες παλι ειναι τοσο πασιφανης μια |λογοκρισία|, που ακομα και ο Einstein να την εχει πει, παλι σα |λογοκρισία| θα τη χαρακτηρισω.

Νίκος Παππάς έγραψε:Ηθελα να πω οτι καποιες φορες οι χορηγοι "συνιστουν" στις εταιριες να υπογραψουν με καποιον οδηγο που θα υπηρετησει καλυτερα την χορηγια, ασχετα απο την εθνικοτητα του, αλλα μετα απο αυτο:George_Prix έγραψε:Εγω λοιπον δεν ξεκιναω με δεδομενο οτι καποιοι ξερουν καλυτερα απο μενα.
αν δεν εισαι ο Todt, o Marco, o Wolf για να πω μερικους πρεπει να εισαι ταξιτζης! .Αλλιως τοση γνωση που να την βρηκες![]()
.....
Μετα διαβαζω αυτο:George_Prix έγραψε: Αλλες φορες παλι ειναι τοσο πασιφανης μια |λογοκρισία|, που ακομα και ο Einstein να την εχει πει, παλι σα |λογοκρισία| θα τη χαρακτηρισω.
..και ειμαι πλεον σιγουρος οτι εισαι ταξιτζης!![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Πλακιτσα κανω, ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανενας ταξιτζης
Νίκος Παππάς mode on έγραψε:- 4 κουπες εχει ο Vettel οποτε ενας απο τους καλυτερους στον κοσμο.
- Ο Vettel μαζεψε με τη Ferrari εκεινα τα 2 χρονια περισσοτερους ποντους απο τον Alonso εκεινα τα 2 χρονια, οποτε ειναι καλυτερος.
g8777 έγραψε:Επιτελους καποιος βρηκε το θαρρος να τα πει.![]()
Να ξερεις οτι η θυσια σου δεν παει χαμενη, εισαι ενα συμβολο για ολους εμας.
Τώρα, 10 χρόνια αργότερα αισθάνομαι δικαιωμένος. Έχει πάρει μόνο 4 πρωταθλήματα
Νιαου!
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]