Οι Renault wtf?
Σοβαρολογουμε τωρα; Υπαρχει κανα τετοιο αναλογο στην παγκοσμια Ιστορια του Αθλητισμου;
Α, ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν θα πανηγυριζατε οι Φοραδαιοι αν τα πραγματα ηταν αντιστροφα.
Μα τι λεω. Φυσικα και δεν θα πανηγυριζατε, με δακρυα στα ματια ανεβηκατε στο ποντιουμ το 2001στην Ισπανια.
Σας δικαιολογω λογω ΘΛΙΨΙC.

Εστειλα εγω, pm οποιος θελει να τον κανω αντ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Bayern7 έγραψε:Ωραίος ο Χάμιλτον...kubiak έγραψε:Τι σχολίασε ο Χάμιλτον για την ατυχία του Λεκλέρκ;
Η πρώτη του δήλωση ήταν;
Ναι. Στο τεαμ ραδιο που του ειπε ο μηχανικός του "συγχαρητήρια πολυ καλος αγώνας μπλαμπλα", του απάντησε "κρίμα για τον Λεκλερκ έκανε πολύ καλό αγώνα ήταν άτυχος, πρεπει να βελτιωθούμε"
Υπάρχει μια φοβερή νέα γενιά η οποία πρέπει να πάρει τιμόνι σε κορυφαία μονοθέσια και όχι να γράφει χλμ σε Λεβαδειακους και Οφηδες μέχρι να βαρεθουν οι θρύλοι των γηπέδων του Γεραμανη.
Προφανώς ο Vettel θα επανέλθει και θα περάσει τον Λ Εκλερ αλλά η Ferrari πρέπει να προετοιμαστεί για σημαντικές αποφάσεις.
Το #1 ζητούμενο είναι να μην κάψει το Γαλλο δίνοντας ακόμα μια χρονιά αβάντα στον Vettel.
ΥΓ: αν ο Λούης φτάσει να κοντραρεται με τον Λ Εκλερ για τίτλο τότε ξανατσεκαρουμε αστική ευγένεια.
Φαίνεται ότι θα έχουμε μια χρονιά όπου η πίστα θα επηρεάζει αισθητά τα μονοθέσια αν και όλα θα φανούν καλύτερα όταν πάμε στην Ευρώπη.
Ο Leclerc έκανε εξαιρετικό αγώνα διορθώνοντας τον σχετικά κακό πρώτο γύρο. Η εικόνα που βγάζει είναι ενός ικανότατου επαγγελματία που γνωρίζει καλά ότι το σπορ είναι ομαδικό.
Φοβερές οι κινήσεις του Lewis στις μάχες με τον Vettel. Θα ήταν πιο ωραίο αν είχε βγει η προσπέραση στην πρώτη προσπάθεια.
Ο Γερμανός από την άλλη φαίνεται να αρχίζει την σεζόν όπως τελείωσε την προηγούμενη. Προς το παρόν δεν δείχνει να διαχειρίζεται την πίεση.
Πολύ καλά έκαναν και πανηγύρισαν οι μηχανικοί της Merc την προσπέραση του δικού τους πιο αξιόπιστου μονοθεσίου έναντι ενός λιγότερο ικανού, σε εκείνη την φάση του αγώνα, μονοθεσίου. Έλεος δηλαδή.
Σουρεαλ οι Renault και ο Norris φαίνεται να είναι ένας οδηγός με μέλλον.
Κρίμα για την Williams και για τους συμπαθεστατους οδηγούς της... Τα αποτελέσματά τους είναι τραγικά.
Η δική μου άποψη αυτή την στιγμή είναι ότι αν στην Mercedes δεν έχουν ανάλογη εξέλιξη με τις τελευταίες σεζόν και ο Lewis σταματήσει να είναι αυτός ο αψεγάδιαστος οδηγός των τελευταίων 12 μηνών, το ρεκόρ της Ferrari δεν θα σπάσει.
Fun facts: Όταν η Scuderia πήρε το τελευταίο πρωτάθλημά της, τα E-Klasse ταξί που κυκλοφορούσαν ήταν W211 (σήμερα υπάρχει η W213, δύο γενιές μεταγενέστερη), οι προηγμένες κοινωνίες ακόμη δεν είχαν τις υπηρεσίες της Uber, και η Taxibeat θα χρειαζόταν άλλα 3 χρόνια για να ιδρυθεί.
< 4A >
Silberpfeil έγραψε:ο Norris φαίνεται να είναι ένας οδηγός με μέλλον.
Μεσα σε ολα χαθηκε αυτο. Κοντοζυγωνει η μερα που θα ανεβει βαθρο, επιτελους για την ομαδα της καρδιας μας.
Silberpfeil έγραψε:ο Lewis σταματήσει να είναι αυτός ο αψεγάδιαστος οδηγός των τελευταίων 12 μηνών
Και αυτο χαθηκε. Τι αγωνα εκανε μολις φορεσε τα κιτρινα;
Τον καταπιε τον Φεττελακο με σαφως υποδεεστερο μονοθεσιο σημερα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Silberpfeil έγραψε:ο Lewis σταματήσει να είναι αυτός ο αψεγάδιαστος οδηγός των τελευταίων 12 μηνών
Και αυτο χαθηκε. Τι αγωνα εκανε μολις φορεσε τα κιτρινα;![]()
![]()
Τον καταπιε τον Φεττελακο με σαφως υποδεεστερο μονοθεσιο σημερα.
Ω, ναι. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι του... κατέστρεψε των αγώνα. Η πρώτη απόπειρα για προσπέραση ήταν εξωπραγματική.
Εκανε την προσπέραση να φαίνεται σαν απλή κίνηση σε ευθεία.
< 4A >
Οσο κι αν να λυπηθηκα και μαλιστα πολυ, για αυτο που συνεβη στον Λεκλερκ, δεν νομιζω οτι εμπιπτει ακριβως στον ορισμο της ατυχιας. (Για τη νικη, ολα πρεπει να γινουν σωστα ή μαλλον σωστοτερα απ τους αλλους. Οδηγος, στρατηγικη, ομαδα των πιτ στοπς, κινητηρας, σασι, αναρτησεις, κλπ!)
Κατα την γνωμη μου, στον ορισμο της ατυχιας σημερα, δεν ενεπεσε ο Λεκλερκ, αλλα ο Φερσταππεν!
Ενδιαφέρον.
g8777 έγραψε:Μηπως θελετε να χτυπησει και κανα tatoo Φοραδας ο Λουης;![]()
Σοβαρολογουμε τωρα; Υπαρχει κανα τετοιο αναλογο στην παγκοσμια Ιστορια του Αθλητισμου;
Α, ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν θα πανηγυριζατε οι Φοραδαιοι αν τα πραγματα ηταν αντιστροφα.![]()
Μα τι λεω. Φυσικα και δεν θα πανηγυριζατε, με δακρυα στα ματια ανεβηκατε στο ποντιουμ το 2001στην Ισπανια.![]()
![]()
![]()
Σας δικαιολογω λογω ΘΛΙΨΙC.
Εστειλα εγω, pm οποιος θελει να τον κανω αντ.
Παρακολουθείς το γκρουπ μας βλέπω... σατανά!!!
Y.V έγραψε:Περα απ ολα, η f1 πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι ομαδικο αθλημα.
Οσο κι αν να λυπηθηκα και μαλιστα πολυ, για αυτο που συνεβη στον Λεκλερκ, δεν νομιζω οτι εμπιπτει ακριβως στον ορισμο της ατυχιας. (Για τη νικη, ολα πρεπει να γινουν σωστα ή μαλλον σωστοτερα απ τους αλλους. Οδηγος, στρατηγικη, ομαδα των πιτ στοπς, κινητηρας, σασι, αναρτησεις, κλπ!)
Κατα την γνωμη μου, στον ορισμο της ατυχιας σημερα, δεν ενεπεσε ο Λεκλερκ, αλλα ο Φερσταππεν!

Corto Maltese έγραψε:Άτυχος επειδή έκανε αγώνα για 5η θέση και πήρε την 4η;Ενδιαφέρον.
Ο αγώνας του μέχρι να συμβεί ένα "εξωγενές" συμβαν --> τύχη/ατυχία (εγκατάλειψη των Renault) ήταν για 4η θέση. Αν δεν είχε μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας θα μπορούσε να διεκδικήσει την 3 θέση. Αν στην διεκδίκηση χαλούσε η ανάρτηση, ο κινητήρας ή έκανε την πιρουετα που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, αυτό δεν θα ήταν ατυχία. Θα ήταν αδυναμία του πακέτου οδηγού-αυτοκινητου, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.
< 4A >
Φάνηκε ότι δεν υπάρχουν προγνωστικά και όλα μπορούν να συμβούν. Όλοι οι πιτσιρικάδες πήγαν καλά.
Για να δούμε, είναι νωρίς ακόμη για υποθέσεις.