Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#872331 Οπα οπα μπαστα!!!!!

Λεκλερ πολυ συμπαθης.
Και εχει περασει πολλα.
:s_howdy

Νορρις ναι δε θα διαφωνισω. Απλα δεν τον παρουσιαζουν και τοσο σουπερ ωστε να πεταγομαι εγω να τους προσγειωνω στην πραγματικοτητα. :roll:

Πιαστρι τυπακι !!!
Μου αρεσει. Δολοφονος με αγγελικο προσωπο!!!
+οτι την μπαινει στον Νορρις :s_biggrin

Μπορει να μην ειναι και κανενας ρε παιδια. Πρεπει δλδ σωνει και καλα να εχουμε εναν στην μπουκα?
Να δω οταν φυγει ο Μαξ τι θα κανετε εσεις :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#872348 Έχεις δίκιο ο Γκεακος.

Άλλο είναι να είσαι ΦΑΤΣΟΥΛΕΤΙΝΙ και άλλο να ασελγεις επι 14 χρόνια χωρίς στάση για κατούρημα.

Αμουστακο παιδάκι τον πήρε τον Γκεακο,Πατουλαινα τον αφήνει.

:shifty:

Μικερφουλη μην απαντήσεις,κανε ότι κοιμάσαι. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Lewis about Max getting the community service for swearing:

"I think it's a bit of a joke to be honest, this is the pinnacle of the sport, mistakes are made.. I certainely wouldn't be doing it [the community service] and I hope Max doesn't do it."

Thank you Lewis :s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By edmond
Geo f1 έγραψε:

"I think it's a bit of a joke to be honest, this is the pinnacle of the sport, mistakes are made.. I certainely wouldn't be doing it [the community service] and I hope Max doesn't do it."

Γιατί νομίζεις ότι έγινε σερ; :rtfm:
Τα καλύτερα παιδιά παίρνουμε :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#873250 Τέτοια υποστήριξη και συναδελφικοτητα δημοσίως,δύσκολα θα ξανασυναντησουμε μεταξύ αντίπαλων οδηγών.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Geo f1 έγραψε:

Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι ποινή, όπως πχ τα 5'' ή κάποιο χρηματικό ποσό. Μπορεί απλά να αρνηθεί να εκτίσει την ποινή; Δεν ξέρω, μπορεί αυτή η ποινή να μην έχει τόση ισχύ και δεν θα ασχοληθώ σε βάθος για το αν είναι δίκαιο ή άδικο η ποινή περί βωμολοχίας (για μένα υπερβολικό αλλά γίνεται για παραδειγματισμό περισσότερο) αλλά όπως το βλέπω η ετυμηγορία βγήκε και σε όποιον δεν θέλει να παίξει με τους κανόνες το καπελάκι του και δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#873494 https://x.com/scuderiascoop/status/1838541661128819135

Υπερβολές, το vafanculo να μάθει και την ιταλική χειρονομία και όλα καλά
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#873579 Θα παθουν πολιτισμικο σοκ στη ferrari,δεν ξερουν τι τους ερχεται στην πραγματικοτητα,ο βασσερ θα βαραει προσοχες. :s_wacko :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#874852 Ελπίζω το modus operandi να διατηρηθεί με αμείωτη ένταση και του χρόνου, δεν πιστεύω να χεστεις πάνω σου εξαιτίας των γυφτόζι , έτσι;