Πού συνδέεται με τη Ferrari;
Πού συνδέεται με τη Ferrari;
Corto Maltese έγραψε:O Φετελ εμπόδισε τον Αλόνσο να πάρει τίτλους για να τους πάρει αυτός. Ο Κίμι για πρώτη και τελευταία φορά στην καρριέρα του το έπαιξε μάγκας στην εκκίνηση για καθαρή εκδίκηση ή κομπλεξ (ή και τα 2). Εχει μια τοοοοοοοοοοοοσο δα μικρούλα διαφορά, δε βλέπεις;
kantoniou έγραψε:Ο Αλονσο, χωρις χωρο στα δεξια του, αναγκάζεται να πεσει πανω στον Κιμιση.
Ο πραχτορας του κατρουλοποτου, με απλετο χωρο στα αριστερα του, ο οποιος εναι και ωραια στρωμενος με γκαζον, επιλεγει να καρφωσει με χειρουργικη ακριβεια το οπισθιο αριστερο ελαστικο του Υπερτατου, χωρις ταυτόχρονα να κανει ζημια στη δικη του πτερυγα, σε μια καλα οργανωμενη προβοκατσια από τους ινστρουχτορες της Ρενο.
Geo f1 έγραψε:Αν παμε σε εκλογες ο Αλονσο θα φταιει![]()
castigamatti έγραψε:όταν και ανέλαβε εργολαβικά την επιχείρηση δυσφήμισης του Alonso (παράλογες οικονομικές απαιτήσεις, κίνδυνος να μείνει χωρίς τιμόνι, sabbatical κλπ).
castigamatti έγραψε:-η philip morris ως το τέλος του 2016 θα σπρώξει στη ferrari 500 εκ $

castigamatti έγραψε:-η America Movil του Carlos Slim νέος σπόνσορας της ferrari..........και να το sobrero του Guti

)castigamatti έγραψε:Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι απ'έξω να γνωρίζεις το οργανόγραμμα μιας ομάδας και πολύ περίσσοτερο να διακρίνεις ποιούς ρόλους εκετελεί ο καθένας μέσα σε αυτή και κατά πόσο οι ρόλοι αυτοί είναι επικαλυπτόμενοι.......
nass έγραψε:To παραπάνω άρθρο λέει ότι και ο Fry χαιρέτησε άρα φαντάζομαι ο Allison μένει.
castigamatti έγραψε:.......γιατί τι δουλειά έχει ο ρόλος του Fry με αυτόν του Allison;
nass έγραψε:Ξέρω γω ? "Technical director" ο ένας, "Engineering director" ο άλλος (σύμφωνα με το site της GeS) ε κοντινοί ρόλοι μου φαίνονται (όντας αδαής με τα άδυτα των αδύτων όμως)
castigamatti έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο επόμενος στη λίστα του serial killer Marchionne....... θα είναι ο Allison.
castigamatti έγραψε:-o Αllison σε ένα απόλυτα συγκεντρωτικό μοντέλο (σε αντίθεση με αυτό της MB),αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες των τεχνικών τμημάτων.
castigamatti έγραψε:Οι ακαδημίες νέων αποδεικνύεται ότι μπορούν να δουλέψουν μόνο σύμφωνα με το μοντέλο RBR (που έχει τα κότσια να καίει για πλάκα οδηγούς κάθε άλλο παρά σκάρτους,σαν το Buemi ή το JEV.....με την ελπίδα ότι θα της κάτσει ο Vettel ή ο Ricciardo).Διαφορετικά ψωνίζεις από τα έτοιμα, ελπίζοντας ότι θα αποδώσουν καρπούς τα ρίσκα που έχουν πάρει άλλοι.
nass έγραψε:nass έγραψε:Ξέρω γω ? "Technical director" ο ένας, "Engineering director" ο άλλος (σύμφωνα με το site της GeS) ε κοντινοί ρόλοι μου φαίνονται (όντας αδαής με τα άδυτα των αδύτων όμως)
castigamatti έγραψε:Αν είχαν καταφέρει δε να πείσουν τον Newey ο Allison θα ακολουθούσε ήδη τους Fry,Tomb.
Ε να τι σχέση έχουν, χρειάζονται κάποιον να "τρέχει" το τεχνικό τμήμα (προφανές και γιαυτό το έγραψα τότε) συν κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο (σύμφωνα με όσα λες)castigamatti έγραψε:έτσι και αλλιώς ο ρόλος του τρίτου οδήγου σήμερα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα (πλην simulator, και διαφημιστικών εκδηλώσεων)...και εκεί έγκειται το πρόβλημα με τους νέους οδηγούς έναντι αυτών που έχουν ήδη τιμόνι. Οι δεύτεροι αποκτούν εμπειρία, τη στιγμή οπου οι πρώτοι ,αν δεν έχουν το ταλέντο ενός Clark ή ενός Schumi δεν έχουν καμιά ευκαιρία να τους ανταγωνιστούν.
castigamatti έγραψε:η συμφωνία με τη philip morris έληγε το 2015.......η επεκτάσή της δεν ξέρω τι ανταλλάγματα μπορεί να προβλέπει
castigamatti έγραψε:Το ότι ο Fry ήταν στο μάτι του κιυκλώνα και θα έφευγε ήταν πιο σίγουρο και από τη μεταγραφή Αlonso στη McLaren.
castigamatti έγραψε:Όπερ και εγένετο......Τomb τέλος........ποιος έχει σειρά; Αllison ή Fry;
castigamatti έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι ο επόμενος στη λίστα του serial killer Marchionne....... θα είναι ο Allison.

(εκτός και αν το logo παραπέμπει σε Marlboro ?
)
Dimi PAPADOPOULOS (@f1enigma) tweeted at 11:50 ΠΜ on Τετ, Δεκ 17, 2014:
Sport Bild suggest that Bob Bell and Rob Marshall turned down Ferrari offer #F1
Yugo_para_siempre έγραψε:Παιδια λιγο φρενο για τη Σουζουκα του 2012, δηλαδη κρατηστε εστω λιγο τα προσχηματα... Αν ειναι δυνατον!!!![]()
Το φταιξιμο ειναι του Ισπανου.
Ο Κιμι παει ευθεια στη γραμμη του και βρισκεται στο αριστερο μερος της πιστας μωρις να ενοχλει κανεναν μεχρι που ο Αλονσο, χωρις να εχει περασει καθαρα μπροστα του και ενω βρισκεται δεξια στην πιστα, κοβει αποτομα αριστερα και τον στριμωχνει απαιτητικα στην ακρη της ασφαλτου...
Ο Φινλανδος δινει οσο χωρο μπορει και ειναι στο ορια της πιστας. Στη συνεχεια ο Αλονσο παει λιγο δεξιοτερα και δινει λιγο χωρο, ο Κιμι συνεχιζει και παλι σταθερα ακρη αριστερα. Λιγο πριν την πρωτη στροφη ο Αλονσο ξαναπαει πιο αριστερα (ισως για να εχει καλυτερη γραμμη) και αυτη τη φορα στριμωχνει ακομα πιο πολυ το Φινλανδο (τον οποιο μαλλον θεωρει οτι εχει περασει εντελως) ο οποιος παταει ακομα και εκτος πιστας για να τον αποφυγει αλλα τελικα εγινε η επαφη.
Ο Ισπανος πηρε το ρισκο του, καλα εκανε, αλλα εχασε. Μην τρελαθουμε και τελειως ομως οτι ο Κιμι επρεπε να αφησει. Μη γυρνατε τον κοσμο αναποδα για να δικαιολογησετε καθε ενα, απο τα ελαχιστα λαθη, του Ισπανου.
Yugo_para_siempre έγραψε:Geo f1 έγραψε:Κοιταξε το λες αρρωστο γιατι ειναι ετσι οι συνθηκες.
Αν η κατασταση ηταν αναποδα με τους οδηγους, ισως και συ το εβλεπες αναποδα
![]()
Ο Αλονσο για μενα ειναι 95% μπροστα και ο Κιμι παει να χωθει σαν τσουτσουνι..!!Μυτερο!!sparticle έγραψε:Υugo εννοείται τα έχω δει τα video και συμφωνώ ότι ήταν μια κίνηση ριψοκινδυνευμένη από τον Alonso, αλλά όχι περισσότερο από κινήσεις που κάνει πχ ο Vettel στις εκκινήσεις του ή ο Hamilton ή και άλλοι.
Οπαδός είμαι, αλλά της Ferrari![]()
Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, δεχόμενος ότι ο Raikkonen έκανε μια προσπάθεια να αποφύγει την επαφή:
Τι είχε να κερδίσει ο Raikkonen μένοντας εκεί με το γκάζι, ή τι είχε να χάσει πέρα απ' τη θέση του απ' τον Alonso (που ήδη φαινόταν ότι δεν μπορούσε να βρεθεί μπροστά απ' τον Ισπανό ακόμα κι αν ο Alonso του άφηνε πιο πολύ χώρο απ' την εξωτερική); Νομίζω ότι εκεί διαφωνούμε: Στο ότι εσύ πιστεύεις ότι η θέση ήταν υπό διεκδίκηση, ενώ εγώ θεωρώ ότι και ο Alonso και ο Kimi είχαν καταλάβει το ποιος θα στρίψει πρώτος.
Κι επαναλαμβάνω ότι αν ήταν εκεί ο Grosjean, ο Kimi θα φρέναρε, θα καθόταν από πίσω και θα παίρνανε και οι δύο τη στροφή ωραία και καλά. Και κανείς δεν θα έλεγε μετά ότι ο Grosjean έκανε λάθος/ήταν ριψοκίνδυνος/έκλεισε τον Raikkonen στην εκκίνηση.
Απανταω και στους δυο ταυτοχρονα.
Στην πρωτη μεγαλη αλλαγη γραμμης του Αλο απο δεξια στα αριστερα της πιστας δεν εχει περασει πολυ μπροστα απο τον Κιμι και τον ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να παει τερμα αριστερα για να μην εχουν επαφη. Πρωτη ανοχη απο τον Κιμι.
Κατοπιν ο Αλονσο κερδιζει λιγο εδαφος και βρισκεται ακομα πιο μπροστα χωρις ομως να εχει βρεθει εντελως μπροστα. Ταυτοχρονα παει λιγο πιο δεξια και αφηνει χωρο, ο Κιμι παραμενει στη γραμμη του.
Λιγο πριν τη στροφη ο Αλονσο ΑΛΛΑΖΕΙ ΞΑΝΑ και ΑΠΟΤΟΜΑ τη γραμμη του παλι προς τα αριστερα χωρις να εχει περασει εντελως μπροστα απο τον Κιμι. Ο δευτερος κανει παλι στην ακρη και βγαινει ακομα και εκτος πιστας. Δευτερη ανοχη Κιμι.
Εσεις ζητατε να κανει και τριτη ανοχη, δηλαδη οχι μονο να κανει ξανα στην ακρη αλλα ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΟ.
Και ρωταω:
Γιατι πρεπει ο Κιμι που δεν εχει ενοχλησει πουθενα τον Αλονσο και εχει ανεχτει ηδη δυο τζαρτζαρισματα του Ισπανου να πρεπει να πατησει και φρενο μιας που τη δευτερη φορα δεν εφτανε μονο να κανει στην ακρη; Το πιο λογικο δεν ειναι ο Αλονσο να προσεξει αυτος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη θεση του στην πιστα και να μην ξαναλλαξει γραμμη πηγαινοντας πανω στον Κιμι; Τι θα πειραζε τον Αλονσο να μην κανει τη δευτερη αλλαγη γραμμης και να εμπαινε στη στροφη οπως ερχοταν; Δεν πηγε ο Κιμι πανω στον Αλο, πηγε ο Αλο δυο φορες πανω στον Κιμι ο οποιος ειχε καθε δικαιωμα να ειναι εκει και να μην πατησει φρενο ωστε να μη χασει τη φορα του και ισως θεσεις απο τους πιο πισω.
Αν ηταν ο team mate του μπορει να εκανε και τριτη ανοχη, ναι, αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ειχε ΚΑΘΕ δικαιωμα μετα απο δυο παραχωρησεις να πει "ως εδω δεν σου κανω αλλη"... Δεν γινεται να τον κατηγορειτε γι'αυτο. Δεν γινεται να ειναι κατηγορουμενος καποιος που δυο φορες ανεχτηκε τον αγωνιστικο τσαμπουκα καποιου συναθλητη του αλλα δεν το εκανε και τριτη...
Δειτε το ξανα και ξανα, ειλικρινα!!!
nass έγραψε:ΟΚ (νομίζω ότι) κατάλαβα: ο Fry ήταν Technical Director αλλά αυτό που είναι τώρα (Engineering Director) είναι μια ασαφής θέση - ψυγείο που τον έβαλαν επειδή έχει ακόμα συμβόλαιο και στη θέση του πήγε ο Allison. Να υποθέσω ότι πριν ο Allison έκανε report στον Fry ?
nass έγραψε:Οταν όμως σου έλεγα ότι αφού έφυγε ο Fry (και αφού όλοι γνωρίζαμε ότι ο Newey δεν...) μάλλον δεν θα φύγει ο Allison μου έλεγες "τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον"Ε να τι σχέση έχουν, χρειάζονται κάποιον να "τρέχει" το τεχνικό τμήμα (προφανές και γιαυτό το έγραψα τότε) συν κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο (σύμφωνα με όσα λες)
nass έγραψε:Καλές οι προβλέψεις αλλά αν δεν ακολουθούνται από αυτοκριτική αλλά από "το ήξερα" κωλοτούμπα, οδηγούν σε καζούρα
Geo f1 έγραψε:Casti η phillip morris πως κολλαει στην εξισωση γενικα?
Εννοω διαφημιστικα αφου οι διαφημισεις τσιγαρων εχουν απαγορευτει..
) είναι μέλλος του ΔΣ της Philip Morris ( κατέχοντας μετοχές αξίας άνω του 1 εκ. δολαρίων).Ποιός άλλος μετέχει στο ΔΣ της Philip Morris;Ο Carlos Slim,νέο συνεταιράκι των Marlboro men Μarchionne-Arrivabene στη ferrari.......o πρόεδρος της Black Rock και της UBS...της οποίας ο Marchionne είναι CEO (κοίτα συμπτώσεις ε.....) ....ο πρώην υπουργός άμυνας των ΗΠΑ Harold Brown (μέλος επίσης της Rand Corporation και Trilateral).......και άλλα μπουμπούκια.Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]